Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:32:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 212981 пъти)

DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #60 -: юни 17, 2011, 21:54:10 »

Това не е лошо като идея, но има един момент за който не се сещате, а той е че често явление е следното - младоженците не познават една част от гостите и това може да ги постави в неудобно положение и да обиди гостите при подобна анкета. Има случай в които се канят по широк кръг от роднини и близки и от практиката мога да ви уверя че не винаги младоженците познават лично някои от гостите. Това може да изиграе много лоша шега и дори да има и по тежки последствия. Не винаги нещо което е приложимо на една сватба е уместно за друга. Това е нещо, което един професионалист Dj, би предвидил и би предотвратил, преди да се случи. Има още много подобни ситуации, които магат да създадат подобен дискомфорт на една сватба и голяма част от тях на пръв поглед изглеждат интересни като идея но с неприятен завършек като ефект.
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #61 -: юни 17, 2011, 22:53:20 »

Хмм за това не се сетих. Не съм била никога на българска сватба и не предполагах, че младоженците не познават някои от гостите. Макар, че все ще знаят, че това е лелята на булката или прабабата на младоженеца  pardon . То е ясно, че идеята не е приложима за всяка сватба, но реших да споделя, защото там където бях аз се получи супер забавно.  smile
Активен
vasilena0508
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #62 -: юни 20, 2011, 21:31:23 »

Здравейте, много съм затруднена с избирането на DJ за Варна, DJ e Vale, DJ Съни
DJ ДЕСИ. Някой ако  може да ми даде координати  give_rose и отзиви. Благодаря.
Активен
n_a_t_i
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #63 -: юни 22, 2011, 17:29:41 »

Здравейте на всички,  smile

предстои ми сватба и прочетох вашите коментари по темата за DJ.
Имам добри отзиви за DJ Арми, но за съжаление нямам неговите координати.
Ще бъда благодарна, ако някои ми ги изпрати.

Предварително много благодаря.

И успех на всички  Wink

Активен
titu
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #64 -: юли 01, 2011, 09:32:14 »

Здравейте,

след всичко което прочетох вече незнам как да изберем DJ. Той е определящ за доброто изкарване на всички и ме е много страх на кой да се доверим. Моля помагайте с предложения за София.
Активен
Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #65 -: юли 01, 2011, 22:35:53 »

Момичета някой знае ли нещо за D.J. Майли, D.J. Дидо и D.J. Арсений Солуев? Препоръчаха ни ги от ресторанта и в бих искала да зная добри ли са?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юли 01, 2011, 22:48:49 »

Не по възможност, а задължително!
Ние ще се с Алекси и момчето ни направи много силно положително впечатление.  good
След сватбата да дам мнение за Алекси. Всички гости са очаровани от него. Мн положителен, мн креативен, чудесен ритуал по посрещането, съобрази се на 100% с нашите изисквания да няма чалга. Той направи купона.
Алекси, ти си нашият номер 1.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #67 -: юли 04, 2011, 11:11:02 »

На мен много ми хареса идеята, която дава Sandri. Мисля обаче, че дисководещият не е изненадал младоженците, вероятно са обсъдили предварително всичко. Много деликатен начин по- специалните гости да бъдат представени и поздравени с избрана от тях песен. Казвам това, защото искам да подчертая колко важна е предварителната съвместна работа на младоженци и дисководещ. Колкото блестящ и креативен да е дисководещият, ако младоженците не са споменали, че примерно свекървата има проблеми с краката и не бива да я карат да повежда хоро, ще се получат конфузни ситуации. При нас непредвидено се случи така, че младите говориха с Петър Дянков само ден преди сватбата /даже май младоженецът не успя да помогне, че трябваше да сменя костюм/. Дори самото тържество закъсня, но благодарение на  гъвкавостта на Дянков, стана хубава сватба.
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Сватбата ще бъде: 28.08.2011

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юли 04, 2011, 19:46:46 »

Аз само да попитам нещо  pardon Мнения за DJ Красимир Младенов има ли някой? Благодаря предварително.  Wink
Активен
hahaha
Регистриран

Публикации: 4

11.11.11 ДА

« Отговор #69 -: юли 11, 2011, 14:37:02 »

Здравейте момичета.Бих искала да ми помогнете в избора на ДЖ за Бургас.Ако имате някакви предложения моля пишете.Ще Ви бъда много благодарна smile

Модератор:Писането на кирилица е заължително.
« Последна редакция: юли 11, 2011, 15:44:44 от gucci » Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юли 13, 2011, 13:06:48 »

Здравейте, сега след сватбата се включвам за да изкажа мнение за нашия диджей и то за съжаление не е добро. Факт е, че ни хареса когато се срещнахме с него, беше ни и препоръчан от роднина, но наша грешка е, че не поискахме да видим запис на сватба, водена от него. Говореше прекалено много на сватбата, не успя да усети как да "запали хората", няколко дни преди това му бях изпратила подробен списък с песни, които държим да чуем - от тях само първия сватбен танц и още няколко останалите си бяха по негово усмотрение. Бяхме му казали, че искаме по-рокаджийско звучене като цяло - той си надуваше хората. Слава Богу, поне за чалгата се съобрази да няма. Личеше си, че за него е поредната сватба и не се постара да усетим някакво по-лично отношение, а си караше по явно утвърден сценарий и нищо извън него. Оправданието накрая на сватбата му беше, че било много топло в ресторанта и хората за това не ставали да танцуват. Може и да е прав, незнам, но определено не ни хареса, а и от гостите чух негативи. Това си е лично мое мнение и никого не ангажирам естествено с него - просто споделям опит, който може да е полезен за бъдещите булки. Диджей Арми определено беше слабото място в нашата иначе прекрасна сватба.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #71 -: юли 16, 2011, 19:07:01 »

Аз искам да кажа че съм много доволна от нашия DJ за сватбата, той е от агенцията на Данаил Марков казва се Наско ако на някой му трябва да пише girl_wink

Та да ви кажа наистина си личи професионализма не остави дансинга празен, забавлява гостите и нас през цялото време, пускаше всякаква музика и направи голям купон smile мисля че това е най-важното за една сватба...и най-важното което мисля че интересува все пак бъдещите младоженци е че не взима скъпо smile
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юли 20, 2011, 13:01:26 »

Аз също искам да кажа ,че нашят Dj се справи отлично казва се Алекс Виденов и успя да забавлява гостите максимално ,както и самите нас  smile
Почти всички гости бяха на дансинга и купона беше уникален  blum
Активен
sarinda
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #73 -: юли 27, 2011, 22:21:01 »

Спешно търся Dj за 04.09 за София. Знам, че вече сме закъснели, но се надявам да има свободни добри диджеи. 
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #74 -: юли 27, 2011, 23:23:28 »

Нашият DJ беше DJ Емо (Емил Андреев). Мога да кажа, че това е един изключително симпатичен и културен млад човек, изключително се съобразява със желанията на младоженците. Няма подмятания, не говори по време на музиката.

Ако му дадете няколко любими песни, ще намери други подобни в същия стил. Бях му дала кратък списък с неща, които харесвам. Той намери време кога да ги пусне. В същото време успя да вдигне всички гости от 3 до 73 години да танцуват. Водеше малкото ритуали, които подбрахме изключително интересно. Не натрапва мнението си, но дава идеи кога какво би могло да се направи.

Чисто технически музиката не беше нито много тиха, нито проглушаваща. Просто всичко беше настроено перфектно. Сравнявам с последната сватба на която бях, от която си тръгнах полуглуха. 

Изключително леко и приятно се общува с него. Страхотен DJ. Препоръчвам го с чисто сърце.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: