Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 08:27:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба (Прочетена 212959 пъти)
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
Отг: DJ за сватба
«
Отговор #60 -:
юни 17, 2011, 21:54:10 »
Това не е лошо като идея, но има един момент за който не се сещате, а той е че често явление е следното - младоженците не познават една част от гостите и това може да ги постави в неудобно положение и да обиди гостите при подобна анкета. Има случай в които се канят по широк кръг от роднини и близки и от практиката мога да ви уверя че не винаги младоженците познават лично някои от гостите. Това може да изиграе много лоша шега и дори да има и по тежки последствия. Не винаги нещо което е приложимо на една сватба е уместно за друга. Това е нещо, което един професионалист Dj, би предвидил и би предотвратил, преди да се случи. Има още много подобни ситуации, които магат да създадат подобен дискомфорт на една сватба и голяма част от тях на пръв поглед изглеждат интересни като идея но с неприятен завършек като ефект.
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #61 -:
юни 17, 2011, 22:53:20 »
Хмм за това не се сетих. Не съм била никога на българска сватба и не предполагах, че младоженците не познават някои от гостите. Макар, че все ще знаят, че това е лелята на булката или прабабата на младоженеца
. То е ясно, че идеята не е приложима за всяка сватба, но реших да споделя, защото там където бях аз се получи супер забавно.
Активен
vasilena0508
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #62 -:
юни 20, 2011, 21:31:23 »
Здравейте, много съм затруднена с избирането на DJ за Варна, DJ e Vale, DJ Съни
DJ ДЕСИ. Някой ако може да ми даде координати
и отзиви. Благодаря.
Активен
n_a_t_i
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #63 -:
юни 22, 2011, 17:29:41 »
Здравейте на всички,
предстои ми сватба и прочетох вашите коментари по темата за DJ.
Имам добри отзиви за DJ Арми, но за съжаление нямам неговите координати.
Ще бъда благодарна, ако някои ми ги изпрати.
Предварително много благодаря.
И успех на всички
Активен
titu
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #64 -:
юли 01, 2011, 09:32:14 »
Здравейте,
след всичко което прочетох вече незнам как да изберем DJ. Той е определящ за доброто изкарване на всички и ме е много страх на кой да се доверим. Моля помагайте с предложения за София.
Активен
Lovly
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #65 -:
юли 01, 2011, 22:35:53 »
Момичета някой знае ли нещо за D.J. Майли, D.J. Дидо и D.J. Арсений Солуев? Препоръчаха ни ги от ресторанта и в бих искала да зная добри ли са?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
юли 01, 2011, 22:48:49 »
Цитат на: posum в май 29, 2011, 16:31:17
Не по възможност, а задължително!
Ние ще се с Алекси и момчето ни направи много силно положително впечатление.
След сватбата да дам мнение за Алекси. Всички гости са очаровани от него. Мн положителен, мн креативен, чудесен ритуал по посрещането, съобрази се на 100% с нашите изисквания да няма чалга. Той направи купона.
Алекси, ти си нашият номер 1.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #67 -:
юли 04, 2011, 11:11:02 »
На мен много ми хареса идеята, която дава Sandri. Мисля обаче, че дисководещият не е изненадал младоженците, вероятно са обсъдили предварително всичко. Много деликатен начин по- специалните гости да бъдат представени и поздравени с избрана от тях песен. Казвам това, защото искам да подчертая колко важна е предварителната съвместна работа на младоженци и дисководещ. Колкото блестящ и креативен да е дисководещият, ако младоженците не са споменали, че примерно свекървата има проблеми с краката и не бива да я карат да повежда хоро, ще се получат конфузни ситуации. При нас непредвидено се случи така, че младите говориха с Петър Дянков само ден преди сватбата /даже май младоженецът не успя да помогне, че трябваше да сменя костюм/. Дори самото тържество закъсня, но благодарение на гъвкавостта на Дянков, стана хубава сватба.
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
Сватбата ще бъде: 28.08.2011
«
Отговор #68 -:
юли 04, 2011, 19:46:46 »
Аз само да попитам нещо
Мнения за DJ Красимир Младенов има ли някой? Благодаря предварително.
Активен
hahaha
Регистриран
Публикации: 4
11.11.11 ДА
«
Отговор #69 -:
юли 11, 2011, 14:37:02 »
Здравейте момичета.Бих искала да ми помогнете в избора на ДЖ за Бургас.Ако имате някакви предложения моля пишете.Ще Ви бъда много благодарна
Модератор:Писането на кирилица е заължително.
«
Последна редакция: юли 11, 2011, 15:44:44 от gucci
»
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #70 -:
юли 13, 2011, 13:06:48 »
Здравейте, сега след сватбата се включвам за да изкажа мнение за нашия диджей и то за съжаление не е добро. Факт е, че ни хареса когато се срещнахме с него, беше ни и препоръчан от роднина, но наша грешка е, че не поискахме да видим запис на сватба, водена от него. Говореше прекалено много на сватбата, не успя да усети как да "запали хората", няколко дни преди това му бях изпратила подробен списък с песни, които държим да чуем - от тях само първия сватбен танц и още няколко останалите си бяха по негово усмотрение. Бяхме му казали, че искаме по-рокаджийско звучене като цяло - той си надуваше хората. Слава Богу, поне за чалгата се съобрази да няма. Личеше си, че за него е поредната сватба и не се постара да усетим някакво по-лично отношение, а си караше по явно утвърден сценарий и нищо извън него. Оправданието накрая на сватбата му беше, че било много топло в ресторанта и хората за това не ставали да танцуват. Може и да е прав, незнам, но определено не ни хареса, а и от гостите чух негативи. Това си е лично мое мнение и никого не ангажирам естествено с него - просто споделям опит, който може да е полезен за бъдещите булки. Диджей Арми определено беше слабото място в нашата иначе прекрасна сватба.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #71 -:
юли 16, 2011, 19:07:01 »
Аз искам да кажа че съм много доволна от нашия DJ за сватбата, той е от агенцията на Данаил Марков казва се Наско ако на някой му трябва да пише
Та да ви кажа наистина си личи професионализма не остави дансинга празен, забавлява гостите и нас през цялото време, пускаше всякаква музика и направи голям купон
мисля че това е най-важното за една сватба...и най-важното което мисля че интересува все пак бъдещите младоженци е че не взима скъпо
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
юли 20, 2011, 13:01:26 »
Аз също искам да кажа ,че нашят Dj се справи отлично казва се Алекс Виденов и успя да забавлява гостите максимално ,както и самите нас
Почти всички гости бяха на дансинга и купона беше уникален
Активен
sarinda
Новак
«
Отговор #73 -:
юли 27, 2011, 22:21:01 »
Спешно търся Dj за 04.09 за София. Знам, че вече сме закъснели, но се надявам да има свободни добри диджеи.
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #74 -:
юли 27, 2011, 23:23:28 »
Нашият DJ беше DJ Емо (Емил Андреев). Мога да кажа, че това е един изключително симпатичен и културен млад човек, изключително се съобразява със желанията на младоженците. Няма подмятания, не говори по време на музиката.
Ако му дадете няколко любими песни, ще намери други подобни в същия стил. Бях му дала кратък списък с неща, които харесвам. Той намери време кога да ги пусне. В същото време успя да вдигне всички гости от 3 до 73 години да танцуват. Водеше малкото ритуали, които подбрахме изключително интересно. Не натрапва мнението си, но дава идеи кога какво би могло да се направи.
Чисто технически музиката не беше нито много тиха, нито проглушаваща. Просто всичко беше настроено перфектно. Сравнявам с последната сватба на която бях, от която си тръгнах полуглуха.
Изключително леко и приятно се общува с него. Страхотен DJ. Препоръчвам го с чисто сърце.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...