Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 14:30:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба (Прочетена 213134 пъти)
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
DJ за сватба
«
-:
февруари 24, 2011, 16:31:09 »
Темата е наследник на общата тема
DJ, фотографи, видеооператори! 2
.
Разделя се на три:
DJ за сватба
Сватбени фотографи
Видеооператори
В темата се пише само за взаимопомощ.
Не се водят професионални спорове за цени, обслужване и т.н.
Доказана саморекламата от несъществуващи булки ще се санкционира с публично порицание.
«
Последна редакция: март 02, 2011, 22:36:06 от admin
»
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
Отг: DJ за сватба
«
Отговор #1 -:
февруари 28, 2011, 16:46:40 »
Т.к. темата за ДиДжеи е временно заключена, пускам тема, т.к ми трябва информация сега. Като се отключи темата може двете да се слеят.
Прочетох сред препоръчаните ДиДжеи името на ДиДжей Емо.
После потърсих, и видях, че има Емил Андреев, Емил Алексов, Емил Карарски, Емил Тодоров и т.н. Може би и някой друг също. Кой от тях всъщност хвалите? Бих попитала на лични, но някои от потребителите препоръчващи не са влизали с месеци онлайн.
А познавате ли ДиДжей, който води спокойно на чужд език (английски)?
А такъв, който не говори по време на музиката, но все пак успява да поддържа настроението? А когато говори, те кара да се усмихнеш?
Който не пуска чалга? И е мил и отзивчив човек? Който се настройва на вълната на гостите и не работи с фиксирана програма?
Много въпроси, дано получа отговори на поне някои от тях.
«
Последна редакция: февруари 28, 2011, 16:47:10 от Teo
»
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #2 -:
февруари 28, 2011, 17:09:27 »
Цитат на: grey в февруари 28, 2011, 16:46:40
А такъв, който не говори по време на музиката, но все пак успява да поддържа настроението? А когато говори, те кара да се усмихнеш?
Който не пуска чалга? И е мил и отзивчив човек? Който се настройва на вълната на гостите и не работи с фиксирана програма?
Много въпроси, дано получа отговори на поне някои от тях.
Въпросът за стиловете музика можете да договорите с DJ в предварителният разговор.Добре подбраната и майсторски поднесена музика говори сама.Като DJ работил на Слънчев бряг,Пампорово,Боровец и др. мога да кажа,че там въобще не се налага DJ да говори,но на сватба има няколко важни ритуали и акценти на тържеството.Водил съм няколко англоезични сватби,на приличен английски и български.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #3 -:
февруари 28, 2011, 17:45:50 »
И аз се включвам в тази тема - на търсещите DJ. Моля ви момичета,които вече сте минали по "сватбения път" споделете кои DJ е направил сватбата ви щур и запомняш се купон.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #4 -:
февруари 28, 2011, 17:53:17 »
grey,
Изискванията ви не са никак много. Това са нормални неща които съпътстват доброто провеждане на една сватба.
Всеки си има виждане за моментите свързани със сватбата му и държи на това.
Сватбеният и дискотечният Dj, са две много различни понятия, освен ако някой не практикува и двете.
Относно чалгата - това зависи от предварителната уговорка - дали да има или не - нищо повече!!
До колкото става въпрос за възможностите на Dj да улови вълната на гостите, това вече е много специфично качество, което не всички притежават. То е свързано с рутината на Dj, който ще наемете за въпросната сватба. Сватбеното парти е много специфично по отношение на водене, на пускане на музика, на улавяне на мига, на осъществяване на контакт с гостите на сватбата. Границата е много тънка и само професионалист с възможности и практика може да направи така че вашите желания да бъдат изпълнени по подобаващ начин.
Сватбите с межодународно участие също са много специфични по отношение на сценарий, поднасяне на ритулите и подбиране на музиката така че тя да обединява както българските така и чуждестранните музикални вкусове и предпочитания, без да се чувства разделение мужду хората (много важен момент).
Когато става въпрос за водене на чужд език, практиката е да се използват професионални преводачи, като поведението на Dj и преводача, както и начина на поднасяне на информацията също е нещо което се определя на предварителните срещи.
«
Последна редакция: февруари 28, 2011, 18:17:04 от DjNick Mc
»
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #5 -:
март 01, 2011, 00:13:29 »
На въпроса на
Грей
от първия пост. Аз съм виждал работата на 3ма от изброените Емиловци. Според мен на твоите критерии отговарят Емил Андреев и Емил Алексов. Но за английския не знам, попитай ги.И двамата имат сайтове и телефони в нета.
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #6 -:
март 01, 2011, 00:26:47 »
Цитат на: grey в февруари 28, 2011, 16:46:40
За кой град става въпрос и си търсите ди-джей-водещ с Английски език? Ако е за гр. Пловдив проверете и Емил Дрехаров, той води и на Английски спокойно. Лично чичо ми с който са познати и колеги музиканти ми го е хвалил! А музиката е въпрос на предварителна уговорка с ди-джея и всеки колега, ще се съобрази с музикалните Ви желания.
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #7 -:
март 01, 2011, 00:30:31 »
Благодаря ви много за отговорите, значи не е невъзможно.
Става на въпрос за София.
Не съм се замисляла за преводач за ритуалите. По принцип иначе не би трябвало да е нужен, повечето от гостите са млади хора и би трябвало да общуват свободно. Ще помисля над този вариант, това ми дава свобода в избора на ДиДжей.
Активен
Flappy
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #8 -:
март 01, 2011, 10:41:31 »
Здравейте и честита Баба Марта!
Някой може ли да сподели отзиви за DJ-ите Йордан Георгиев и Йордан Йорданов от София? Благодаря предварително!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #9 -:
март 02, 2011, 23:05:32 »
Здравейте, искам да попитам за Dj Румен( не му знам фамилията- работи и като озвучител на голяма част от Бг изпълнителите) и Dj Петър Дянков. Нека някои на които те са правили " купона на сватбата " ми пише.
Активен
max_mara
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #10 -:
март 03, 2011, 00:53:59 »
ellimink , аз лично ти препоръчвам ди джея от моята сватба с ръка на сърцето, всички останаха възхитени. Но разбира се това е въпрос на личен вкус . След нашето събитие ходихме на две други сватби и определно избора на ди джей е от огромно значение, имаше разлика... DJ e Vale, има сайт и излиза в Google . Успех в подготовката !
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #11 -:
март 22, 2011, 12:54:55 »
Цитат на: grey в март 01, 2011, 00:30:31
Благодаря ви много за отговорите, значи не е невъзможно.
Става на въпрос за София.
Не съм се замисляла за преводач за ритуалите. По принцип иначе не би трябвало да е нужен, повечето от гостите са млади хора и би трябвало да общуват свободно. Ще помисля над този вариант, това ми дава свобода в избора на ДиДжей.
Grey,
Има преводачи, които добре се вписват в обстановката и които се справят с превода с не по малко ентусиазъм от самият DJ, така че това няма по никакъв начин да намали ефекта от всичко което се случва.
Активен
CynepMEH
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #12 -:
март 24, 2011, 23:48:23 »
Здравейте,
търся DJ за вечерна сватба на 14.05.2011 в София. Ако има свободни DJ да ми пишат на лично съобщение координати, тарифи и изисквания.
Също така ще следя темата за препоръки на DJ-и от младоженци, които са ползвали услугите им. Ако има и видео ще е още по-добре
Благодаря ви от сега още!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
март 26, 2011, 18:11:42 »
CynepMEH,
Винаги има шанс да откриете правилния професионалист, но искам да ви подскажа само, че:
изискванията са от страна на младоженците, а не от страна на DJ.
«
Последна редакция: март 26, 2011, 18:15:17 от DjNick Mc
»
Активен
CynepMEH
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #14 -:
април 01, 2011, 11:20:18 »
Благодаря за съвета. Така и беше - намерихме DJ и след интервю ни допадна, и го наехме. Благодаря за предложенията на всички и се извинявам за късния отговор!
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>