Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 06:55:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г.
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г. (Прочетена 61214 пъти)
Hekseskud
Професор
Отг: Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г.
«
Отговор #210 -:
март 09, 2011, 18:30:45 »
Рафиииии, миличка!
Честито, честито, честито! Разказчето ти ме тригна много, толкова красиво си го описала, че пак ми се прижени
Пожелавам ви цялото щастие на света, любовта да не спира да ви вдъхновява и винаги да сте ръка за ръка заедно!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #211 -:
март 09, 2011, 21:41:24 »
момичета ето още малко снимки на украсата в ресторанта
тук
радвам се, че не много умело, но все пак съм успяла да ви направя съпричастни поне мъничко към нашето щастие в сватбения ни ден!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #212 -:
март 09, 2011, 21:54:54 »
Рафиии
, най-после успях и аз да видя снимките - ама как си ги скрила в текста
Толкова сте лъчезарни и усмихнати, дано тепърва ви очакват все такива дни, нека се радвате един на друг дълги години!
Булката много ми хареса, няма да си кривя душата
, украсата на ресторанта ви също е била чудесна - особено ми хареса пеперудата от розови листенца, много необичайна и красива!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #213 -:
март 10, 2011, 11:15:49 »
булката се черви като те чете
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #214 -:
март 10, 2011, 16:47:00 »
Рафи, честито и от мен!!!
Трябва да спра да влизам във форума в работно време, че щях да се просълзя в офиса пред колегите, като чета поста ти
Толкова се разчувствах!
Пожелавам ви още мнооого прекрасни и незабравими емоции, като тези които сте изпитали на сватбения си ден
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #215 -:
март 10, 2011, 18:50:31 »
Рафи, и мен просълзи!
Толкова е било вълнуващо!!! И всички са го преживели така, а споделената емоция винаги е още по-истинска!
Радвам се много за вас! Нека винаги да сте така щастливи!!! А ти имаш толкова заразителна и красива усмивка! Показах снимките и на моя младоженец и да ти кажа и на него му трепна в сърчицето! А принципно освен за мен, за друго не му се случва!
П.П. Украсата ви също е страхотна!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #216 -:
март 10, 2011, 19:04:30 »
Мони
моя младоженец, който до последно повтаряше, че не иска да се жени, на 8ми март вечерта ми каза - защо не може да се женим всеки месец, с удоволствие бих го направил пак и представете си за същата жена
толкова беше миилооо, аз напоследък съм доста емоционална, ама и той не спира да ме прави щастлива, думи нямам да ви опиша точно колко много!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #217 -:
март 11, 2011, 09:51:54 »
Рафи, днес имах малко повече време да разгледам снимките от украсата ви и да ти споделя - Повече от възхитена съм!!!
и тия човечета по 100 ако може
Украсата на колата ви е повече от страхотна! Аз не обичам труфениите и се е получила супер нежна и оригинална! А за ресторанта - откъде да започна просто...Всичко е направено с много внимание към детаилите и не е получил обичайния кич. Идеята със свеща в цвета на сватбата е повече от фантастична. Изобщо - моите най-искрени поздравления! Освен, че сте чудесни и двамата един до друг, сте направили една много красива и стилна сватба!
«
Последна редакция: март 11, 2011, 09:53:40 от Hekseskud
»
Активен
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
«
Отговор #218 -:
март 11, 2011, 09:57:22 »
"
просто вече се обезводних от толкова разревавания
" - това само ти можеш да го кажеш
Боже, толкова се радвам за теб,в се едно се познаваме от пясъчника в детската градина. Ето така си представям сватбата - точно като вашата - емоционална, с много смях и сълзи от щастие, и никакво внимание и нерви на дребните проблемчета, танци и изненади...
Страхотен поп сте имали, щом ви е казал толкова красиви думи. Предполагам на църковния брак пък са били още по-хубави.
Сега ти желая един прелестен меден месец с последствия.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #219 -:
март 11, 2011, 20:40:52 »
Юникус
,
Хекси
направо мед ми се лее по сърцето като ви чета, просто защото моралното удовлетворение от всичкия положен труд, което изпитвам е огромно .. трябва да ви споделя, че съм безкрайно огорчена, че се е намерил човек близък до нас, който си е позволил да злослови за всичко по сватбата ни - музиката била прекалено силна, вечерята била суха и недостатъчна (и били яли пържоли, а то изобщо нямаше такова нещо на сватбата
), нямало хляб, не дочакали тортата и още ред неща - направо се пукнах от яд, честно ви казвам - първо защото няма нищо вярно в това и второ защото го казва близък - и всичко това от злоба и завист - понеже щерката на въпросната особа няма никакъв изглед да се омъжи, а нашата сватба се получи чудесно (поне от моя гледна точка и от гледната точка на още 79 човека) .. момичета знам, че не може всички да са щастливи и доволни, но толкова се огорчих и натъжих - това беше и все още е най-щастливия ден в живота ми - защо някой си позволява лукса да омаловажава усилията и старанието ми и защо си позволява да критикува, нещо което по никакъв повод не бива да бъде критикувано - хубаво или лошо просто си замълчаваш - направо все още не съм се успокоила напълно, ужасно разочарование е това за мен, ужасно .. извинете, че ви надувам главите, но просто ми стана тъжно ..
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #220 -:
март 11, 2011, 20:56:06 »
Рафи
, страхотна булка си
Роклята, украсата всичко е прекрасно.
Направо се чудя как си издържала на този студ без наметка, но предполагам от вълнение не се усеща студ и жега.
Като четох разказчето ми стана толкова хубаво и мило, искам и нашия ден да идва вече.
Не си ги слагай думите на този "близък"
. Винаги ще има такива хора. Наистина е много грозно да се коментира едно по този начин,
но хорска злоба и завист.... . Не мисли за това, ами се наслаждавай на медения месец с мъжлето
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #221 -:
март 12, 2011, 00:52:25 »
Рафи
, ма кой може да го е казал това???
Явно тази жена наистина се е пукнала от яд! Недотакована жена е най-страшното зло, да знаете!!!
Изобщо не го приемай навътре! Имаш пълното право да се гордееш със сватбата си и да си истински удовлетворена и щастлива!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #222 -:
март 12, 2011, 20:22:56 »
Рафи, който и да е, не му обръщай никакво внимание. Да се пукат от завист ако щат! Това само показва колко дребни душици са и дори не могат да изпитат удоволствие да се зарадват на такъв хубав момент, какъвто е бил вашата сватба! Аман от избиване на комплекси на чужд гръб!
Аз също страдах от такива изпълнения - най-вече от страна на етървата и свекървата...Беше ми ужасно след сватбата от отношението им - етървата ще й се пукне жлъчката, че нейния не ще да се жени, свекървата и тя й припява...Теглих им една мислена и айде по пързалката! И ти направи същото и отдели времето и вниманието си на хората, които са споделили наистина деня ви, а не са били там, за да успокояват собственото си его със злобата си!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #223 -:
март 12, 2011, 21:30:12 »
Хекси
що майни теглих и аз на ум и реших да не се тормозя повече - аз знам кой как оценя моите усилия и щом някой е решил да избива комплекси на мой гръб значи съм се справила повече и от добре !!! да мрат в тиквите и това е то
мен пък все повече ме хваща следсватбената еуфория - всичко ми е толкова хубаво и приятно (като изключим оня злобна леличка, която ме скриви за известно време
), че все едно съм с чифт ултра розови очила
мисля да поведа движение "Всички до един/а женени/омъжени!"
и да пропагандирам провеждането на сватби
Активен
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
«
Отговор #224 -:
март 13, 2011, 17:45:34 »
На леличката достатъчно време й отдели. Написа го, изговорила си го сигурно с милото. Сега у лево и да пасе. Няма смисъл да се товариш с такива неща. Съхрани си хубавата емоция. Киселяци и хейтъри винаги ще има. А ти едва ли искаш да се обграждаш с хора, които не могат да намерят доброто и красивото, дори да им се предлага в килограми.
Така че постави една огромна точка и се радвай на новия си социален статус.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
Нагоре
Изпечатай