Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 06:27:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Kala - 09.04.2011
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Kala - 09.04.2011 (Прочетена 29400 пъти)
kala
Сватбар
Публикации: 297
Отг: Сватбата на Kala - 09.04.2011
«
Отговор #90 -:
април 18, 2011, 08:56:08 »
Цитат на: Mariaid в април 15, 2011, 22:50:30
Лелееее, уникални са снимките, страхотни сте!
Направо сияете, просто ми е кеф да ви гледам, наистина!
Мерсиии
Направо се изчервих от хубавите ви думи.
Да споделя рецептата за сиянието - трябва спокойствие,любов и пак спокойствие! Аз цял преди обяд докато бях на прическа и грим бях толкова напрегната, че ми трябваше един косъм на прическата накриво и бях готова да експлоадирам
Но после като се прибрах с готови прическа и грим 1-2 часа по-рано от старта на сватбата, си казах че трябва да се стегна и да се наслаждавам на всичко, защото няма да се повтори и ми се получи
Когато дойде младоженеца вече бях много спокойна, щастлива и сияеща....Моите кумуве също много ми помогнаха да се чувствам толкова добре - бяха просто страхотни - усмихнати, забавни и само ме разсмиваха - много си ги обичам
Наистина трябва да сте обградени с любими хора в този ден! След като си казахме 'да' се обърнахме в ритуалната зала към гостите и аз не можех да спра да им се радвам на всички...те бях там заради нас и толкова много любов и усмиви имаше събрани в залата че всичко сияеше
«
Последна редакция: април 18, 2011, 09:00:22 от kala
»
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #91 -:
април 18, 2011, 16:36:51 »
Мила Kala, изпуснала съм твоя сватбен ден, но изчетох цялата темичка и разгледах всички снимки
Правилно са казали момичетата, че просто сияете! Невероятно красива булка си била и от всяка една снимка личи колко много се обичате
Желая ви много любов и семейно щастие, бъдете все така влюбени!
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #92 -:
април 19, 2011, 14:09:09 »
kala
, сега прочетох, че си си сменила документите, аз също исках да си ги сменя след сватбата веднага, но се отказах заради самолетните билети. Вие как ще го направите с пътуването до Италия, или вие не сте със самолет? Или има ли някакъв начин просто да удостовериш, че това си ти, след като си смениш личната карта? Сори за
, но много се чудех, защото просто после цяло лято нямам никаква отпуска и не мога да си отида да си оправя документите и исках да използвам промеждутъка между сватбата и медения месец..
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #93 -:
април 19, 2011, 15:59:35 »
Цитат на: sonja в април 19, 2011, 14:09:09
kala
, сега прочетох, че си си сменила документите, аз също исках да си ги сменя след сватбата веднага, но се отказах заради самолетните билети. Вие как ще го направите с пътуването до Италия, или вие не сте със самолет? Или има ли някакъв начин просто да удостовериш, че това си ти, след като си смениш личната карта? Сори за
, но много се чудех, защото просто после цяло лято нямам никаква отпуска и не мога да си отида да си оправя документите и исках да използвам промеждутъка между сватбата и медения месец..
Ние ще пътуваме с кола и в случая шофйорската ми книжка е старата със старото име, понеже смяната й от друг град отнема месец. Затова съм си взела копие от свидетелството за брак ако се наложи да се обяснявам защо съм с различна фамилия. Иначе смяната ми отне 1 час да си подам документите и след 2 дена сутринта преди работа минах за новите, без да чакам, така че отпуска не ти трябва. Работят от 7 сутрин /за София става въпрос/. Просто си платих бърза поръчка. Според мен и ти направи така, за да ти е спокойно. 126лв струва л.к. и паспорт за 3 дена да ти ги изкарат. Можеш още на следващия ден след сватбата да отидеш да ги сменяш, не е нужно да чакаш
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #94 -:
април 19, 2011, 18:00:07 »
kala
, супер си, мерси много за съвета, аз проблема е, че мисля да си я вадя в Павликени л.к., че да си направя там адресната, защото тука сме на квартира само, ама ще го помисля пак това, дали пък не е по-добре да си я направя тук. Иначе за експресната, да и аз така бях решила да направя, че не ми се занимава да чакам..
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #95 -:
май 06, 2011, 23:05:19 »
Привет,kala!
Пропуснала съм вашия сватбен ден, но разгледах снимките ви, които са прекрасни! Най-напред Честито и да сте живи и здрави, много щастливи и обичащи се и този бясък в очите ви никога да не угасва!!! Поздравления и за страхотния букет!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
май 23, 2011, 20:23:40 »
kala
, аз се включвам доста късно в твоята темичка, но като я разгледах и не се сдържах просто
Била си една невероятно красива булка, много нежна, много стилна
Желая ти безкрайно щастие с любимия!
Снимките са страхотни, а роклята ти е...........
прекрасна! Моля те, сподели от къде е!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
Всички
Нагоре