Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 06:45:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г.  (Прочетена 61211 пъти)

♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #180 -: март 05, 2011, 10:34:56 »

Миличка, пожелавам ти да имаш най-прекрасния сватбен ден!!! Усмихвай се много напук на студеното време и стоплете сърцата на всички с любовта си! Очаквам с нетърпение разказче и снимки  Сватбаааа
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 05, 2011, 11:46:32 »

Rafi,виж днес как слънцето грее?Поне е нещо! Желая ти да си изкарате страхотно и да бъдеш най-щастливата булка на света  give_rose Да потанцуваш и пийнеш и за нас smile  good
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 05, 2011, 13:25:57 »

Рафи, миличка, наистина чудесно време случихте Sunshine Пожелавам ви невероятен празник, запомнящ се и още по-красив отколкото сте си го представяли дори butterfly
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #183 -: март 05, 2011, 14:19:33 »

Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа weddingday, Rafi надявам се това да е най-прекрасния ви ден!!!  nazdrave
Винаги да се обичате толкова мнооооого!  heart любов заедно
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 05, 2011, 16:30:47 »

Рафаела, весел празник! Мн любов и семейно щастие ви желая.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 05, 2011, 18:45:35 »

Радваме се, че спазихте традицията г-жо Кънчева!!! Bravo Хайде, очакваме ви с вълнуващи разкази! Отивам да пийна едно винце за ваше здраве! yea
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 06, 2011, 12:27:46 »

Yes Хайде вече официално  Welcome на г-жа Кънчева smile  Bravo Чакаме като имаш малко време и нерви,да разкажеш каке минало  girl_wink blum
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 06, 2011, 13:40:36 »

Честито г-жо Кънчева smile. Пожелавам ти много любов, семейно щастие и весели гласчета на вашите момиченца и момченца да изпълнят дома ви.  kiss
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 06, 2011, 20:30:58 »

Ей, страшна си - щом и в сватбения ден намираш време за форум дружките. Сега чакаме разкази и снимки от щастливото събитие. Аз съм сигурна, че е било страхотно изживяване и че дори да е имало непланирани случки си ги приела с усмивка. Целувки на госпожата:)
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: март 06, 2011, 22:40:23 »

Welcome Добре дошла в клуба Рафи , сигурна съм че всичко вчера е било перфектно и за това те чакаме с пълен разказ за събитието.Още веднъж ти пожелавам дълъг семеен живот изпълнен с много любов и щастие и много мечти ,които да сбъднете рамо до рамо.
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 06, 2011, 22:51:19 »

Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа
rafaeLa, Честит Първи Семеен празник! Желая ви много поводи за празнуване и нека много усмивки и радост изпълват дните ви!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 06, 2011, 23:33:58 »

една новоизлюпена госпожа се явява да ви поръси с булчински прашееец  blush biggrin момичета мога да скоча до тавана от щастие biggrin сватбата мина приказно, без фалове - като изключим, че воала не издържа на напрежението и падна след ритуалната зала, та изкарах остатъка от деня без воал blush ваш'то Рафи е мноо чавръсто и успя да настъпи младоженеца на подписването, а после си отчупи и по-голямото парче питка biggrin biggrin даже персонала на ресторанта, като оправяхме сметката, казаха че скоро не са имали такава сърдечна, весела и сполучлива сватба, а и сме на плюс (признавам си, лафа, че през първата брачна нощ младоженците броят парите, си е чиста истина biggrin ) такава емоция през живота си не бях изпитвала, а и мъжлето днес каквото и да направи, казва - това го правя за първи път като съпруг biggrin толкова се вълнува и той, не спира да си показва халката и да се хвали, отиваме към свекърите срещаме наши познати и той показва халката и казва вчера се оженихме, това е моята женичка и аз просто вече се обезводних от толкова разревавания, че и продължавам само като си спомня за нещо пак да се просълзявам biggrin аз честно казано още се намирам в лек ступор и като ме карат да разказвам нещо просто не знам от къде да започна, може би пропускам сто неща, но като се поосъзная малко ще има какво да разказвам blush  в сряда заминаваме на меден месец, още не знам къде, но като разбера, ще ви информирам biggrin сега отивам да си гушкам м-ъ-ж-л-е-н-ц-е-т-о biggrin
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #192 -: март 06, 2011, 23:45:46 »

Рафи, радвам се, че всичко е било перфектно smile Пожелавам ви да сте все така влюбени, щастливи, цял живот меден  месец twohearts gu6 и скоро добри новини от щъркела  stork-gurl
Аз на моя годеник още не съм му споделяла за номера с настъпването и мисля да не му разкривам Wink, дано някой не му каже lol
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 07, 2011, 00:19:55 »

на моя мъж въпреки, че цялата зала му викаше настъпиииииииииииииииии!!! или беше оглушал или аз бях твърде чавръста biggrin biggrin между другото сега се сетих, че забравихме да раздадем подаръците на гостите biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin мале няма такива шматки, сега ще трябва да ги изпратя по пощата или пък да ги раздам на ръка .. ехааааааа сватбата продължава biggrin biggrin biggrin
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: март 07, 2011, 01:00:04 »

До тук звучи доста лудо. Нямам търпение за още разкази и снимки /а за подаръчетата нищо ще им благодарите така/.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: