Разположение на гостите по масите - 2
Tihomira:
Ей, Петя днес май си много }:->, гледай да убиеш някого. хахаха
За мен не е проблем да са на една маса, но ако е така или ще са 5- 6 души или трябва да са 10. Аз имам още много време, но искам да съм подготвена. За младоженската маса сме само 4 и аз не ги харесвам тези дълги маси с роднини, шафери и т. н.
petq1989:
виви, маймуна е когато й се е радвам,а когато съм й бясна, мисе иска да я убия,какви ли не фантазии ми минават как да я уморя :))) }:->
ще разделя моите приятелки и колежки на една маса, неговите приятели на друга, колегите му на трета,моите роднини на отделна, врагинята и свекъра на отделна :)
emmmmmy:
аз ги бях наплескала всичките на една маса, моите и неговите.така ми беше писнало, че ни тейбълки ни дявол видяха :look:. да видите как си стояха на масата и се държаха на положение, поставени пред свършен факт. имаше обща тейбълка по една на маса, примерно пишеше "Родители и роднини на младоженците". на другите маси пишеше "приятели на младоженците," така че там не можеха да се плеснат и да седнат родителите, а и бях оставила една от по-лошите шаферки да пази като булдог :chiburashka:.Та така, да се посмеете малко, не ги мислете, дори няма да ги забележите на сватбата кой къде и защо и как. :)
Мариелка:
Нашите родители няма да са на една маса- няма смисъл да се чудят цяла вечер какво да си кажат, много различни като типажи, а и на тях ще им е по-приятно да са сред "свои" хора. Мислех, че свекърите ще настояват да са на една маса, защото са по-старомодни, но за щастие нямаше никакви негативни коментари.
госпожица:
Да поразбутам малко тази тема. Ние не знаем какво да правим с булченската маса. Не искаме да изтипосаме родителите си до нас да ги гледат като на изложба, предпочитаме да седят и да се забавляват с приятели. Кумата ни и кума не са двойка, кумата има приятел и син (2гошен), а при кума е сложно.
Получава се, че или ще сме само двамата или с кумовете, семейството на кумата, шаферка и шафер...
Кое ви се струва по- малко странно?
Навигация
[0] Списък на темите