Разположение на гостите по масите - 2

(1/26) > >>

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Предишната тема

Mimikaa:
Здравейте искам да направя красиво табло на което да пише всички маси и имената на гостите. Тъй като сватбата ще е на открито имам и шатри и кръгли маси. Чудя се как точно да ги начертая на таблото и също какви имена да сложа на всяка маса(не ми се иска да са номера а имена).
  Давайте идеи...ако имате снимки на такива табла моля пускайте :)

_Roxy_:
В такъв случай е добре да кажеш дали сватбата има някаква тема или какви са цветовете на украсата.
И аз си мисля за такова табло. На нашите покани има стилизирано цвете и мисля да купя картон 1/1.5 м
най отгоре да напиша имената и датата, отдолу без да е със специална схема да са написани номерата/името на масите + кой ще стои на всяка от тях и да включа цветето някакси.
Но снимки май нямам.

Mimikaa:
Много добра идея :)  :bravo:
 Нашите цветове са розово и екрю,ще бъде тип градинска сватба с панделки и пеперудки а може и цветя.
 А ти можеш да направиш самият картон под формата на цвете и после да напишеш масите и имената.
 Аз немога да реша какви имена да сложа на масите все още....    :mda:

Боян Павлов:
Какво значи "какви имена"? На всеки му изписваш името както си му е и го слагаш на малка картичка пред мястото му. Таблото е безсмислено, защото гостите така или иначе няма да се ориентират. Трябва да има един човек със схема и да направлява всеки към коя маса е, там ще си намери името на картичката. Не можеш да минеш, без човек, който да направлява. Съвсем спокойно може да е от персонала на ресторанта или кетъринг фирмата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница