Разположение на гостите по масите - 2

<< < (25/26) > >>

Estell:
Нашите кумове също не са двойка и си имат половинки, затова решихме масата ни да е за 6 човека. Не искаме да разделяме двойките. Не смятам, че е странно. Била съм на сватба с такова разпределение и въобще нямаше проблем. По-скоро ми се струва странно да сте само двамата на булчинската маса.  :)

госпожица:
Да ама ние не можем да сме 6 ;) Минимум 7 + бебе или двамата, спредно положение няма =]

Estell:
Тогава според мен по-добре всички на една маса, ако разположението в ресторанта го позволява разбира се.

Silvia_90:
Искам да попитам, отностно така наречените картички с номерата на масите. Тъй като ми хрумна освен номера масите да имат и име. Чудех се какво да е - цветя, градове и т.н. Аз ще се омъжа в Перник и много искам да покажа, че тоя град няма само миньори и странно плашещо изглеждащи хора, а че той е пълен с прекрасни, красиви места -природни забележителности, исторически местности и манастири. Искам масите да са например: Номер 1. Крепост "Кракра" и т.н. Смятате ли , че е удачно???Също искам и да има табелки с инфо за мястото... кратко разбира се няколко изречения. Какво мислите?

djosi:
В тази тема може да намериш доста такива предложения

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36836.0.html

Идеята ти е интересна, така и гостите ще научат повече за забележителностите във вашият край :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница