Разположение на гостите по масите - 2

<< < (23/26) > >>

casky:
Че ако е градинска и има предостатъчно място през спокойно можете да ги сложите на П и да са само от едната страна на масата. Можете да имате и маси в центъра на П-то от двете страни с хора (това не мога да го обясня май *crazy* )

Tihomira:
casky, и аз си го мислех, но ме притеснява, че ако завали ( да ме дава Господ, че ще съм  }:->  :'(  )  ще сме многооооо далече от покрити части. Благодаря ти.Аз ще ходя след две седмици в ресторанта и ще обмисля. Решила съм да сложа около 8 души на маса. Чудех се моите родители и родителите на бъдещия ми съпруг на една маса ли трябва да са или на отделни?

petq1989:
а как ми се иска свекърва ми да я изолирам някаде, че да не я гледам маймуната с маймуна(ох колко ме ядоса днес),те ще са на друга маса,нямам намерение да шашардисват роднините ми с всичко,което са...не знам на кого се е метнал милото, ама не е на техните,което за мен е радост

casky:
Аз не харесвам младоженски маси с родителите на тях :\ Както управителя на ресторанта ни беше казал - чаршафи :D Иначе е добре сватовете да са на една маса :girl_wink: Ама и да не са не е болка за умиране :)

Vivi20:
Цитат на: petq1989 в април 18, 2013, 17:47:40

а как ми се иска свекърва ми да я изолирам някаде, че да не я гледам маймуната с маймуна(ох колко ме ядоса днес),те ще са на друга маса,нямам намерение да шашардисват роднините ми с всичко,което са...не знам на кого се е метнал милото, ама не е на техните,което за мен е радост

Дам, поради тези причини и ние ще си разделим родите - моите ще са си с моите роднини, техните с неговите, няма смисъл да са на една маса предвид, че ще е само напрежение и за двете страни. ;) Дано само те не започнат да настояват, но се надявам да няма претенции поне за това. ;)

Междудругото не мога да повярвам, че я наричаш маймуна, много смешно ми стана.  :funny:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница