Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:10:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rainwoman-15.05.2010  (Прочетена 24118 пъти)

Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #15 -: април 21, 2010, 14:45:42 »

Честита темичка smile
Страхотни неща виждам в галерията ти, всичко е подбрано с много вкус и любов heart
Къде ще бъде сватбата?
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 21, 2010, 20:29:41 »

Мерси, момичета smile!
В р-нт Лебед, Панчарево ще е сватбата. Стискайте палци времето да е хубаво, че ще правим и изнесен ритуал там - на т.н. ротонда над езерото smile. Няма да има стандартна арка, а две високи дървени кашпи с цветя и клонки, които ще се събират над главите ни. Всички ми казват да се настроя за лошо време (тогава подписвнето ще трябва да е вътре sad), защото прогнозите за май хич не били хубави, но на мен не ми иска да го повярвам sad.
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212

Не искам много,искам всичко :)

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 21, 2010, 20:42:45 »

Според мен е рано още да се говори за прогнози.Реално всичко може да се очаква.Но,каквото си пожелаеш,много е вероятно да стане.Така,че за 15 май(а също и за 16 май  blush ) аз си пожелавам  Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #18 -: април 22, 2010, 09:09:29 »

Прекрасен избор, не съм ходила в този ресторант, но съм разглеждала доста снимки. Много е стилен smile
Не се връзвай на прогнозите за лошо време, мисли слънчево и позитивно. Много е голям периода, за да се разчита на синоптиците smile Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
Rossito
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: април 23, 2010, 13:39:35 »

Rainwoman, честита темичка, пожелавам ти само прекрасни емоции през последните дни от подготовката, страхотен сватбен ден и много  Sunshine. Тогава ще имаш прична да си смениш ника на Sunwoman  blum
Прекрасни неща си показала в галерията  Bravo
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: април 23, 2010, 15:44:14 »

Миличка честита темичка и от мен blum
За времето и аз силно се надявам да е хубаво. Най-важното е да не вали blum
Стискам палци всичко да мине така както сте го планирали good
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: април 23, 2010, 20:25:07 »

Хахахаах, наистина никът подлъгва - предпочитам слънце, благодаря! smile
Нещо се оказа, че не можем да си изберем пълнеж за тортата smile.. Не се борят килограми с тая нескончаема дегустация на пасти.... tease, дано скоро вземем решение smile!
Утре ще майсторим късметчета с кумата, ще кача снимки след това smile.
Поздрави и слънчев уикенд smile!

Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 27, 2010, 17:56:48 »

Rainwoman, честита темичка и от мен!
Аз отдавна не бях влизала из този раздел и ето че изведнъж завалели темичките на майските булки...  Girl_hide

Страхотна украса са ти направили, много добре се е получила. Ще ми споделиш ли с коя агенция работиш (може и на лични)?
Май е страхотен месец за сватба, стискам палци наистина да имате хубаво време.
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: април 28, 2010, 13:45:07 »

Текама се казва агенцията, която ще се заеме с декорацията. Момичетата имат страхотен вкус и са супер професионалисти. Организират и други събития, не само сватби. Засега залагат само на устна реклама от доволни клиенти, но работят и над сайт, където да покажат какво могат smile. Мога да ти дам координати, ако искаш smile.

В петък съм на пробна прическа, в събота на козметик. Вече се замислям за ноктопластика или каквото сега правят за привеждане на ноктетата в приличен вид. Не искам орлов маникюр, но все пак да има нещо за боядисване  blum.
Днес трябва да опитаме още два пълнежа за тортата и да поръчваме окончателно.
Мъжо има вече обувки, остава колан.
Хм, интересно, тъкмо говорих с личния лекар за медицинските. Каза, че Васермана бил по желание - само печатът от психодиспансера бил задължителен. Вие какво ще кажете по въпроса?
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: април 28, 2010, 14:20:45 »

За първи път чувам,че Васермана е по желание  *crazy*На нас ни го изискват от съвета.
Иначе,Rainwoman,голямо ядене на торти е паднало при вас  :torte:В крайна сметка на какъв пълнеж се спряхте?Ние поръчахме направо без да дегустираме-крем шампанско за сватбената и крем ванилия за кумската торта  blum
Покажи снимки от пробната прическа,че и аз още умувам за моята.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: април 28, 2010, 14:30:44 »

васермана е задължителен, защото това е законова пречка да се сключи брак
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: април 28, 2010, 14:38:44 »

Rainwoman, благодаря и тук за координатите. Аз си имам агенция, но съм малко нещо скептична и ако не ми хареса пробната украса, която ще правим след месец, ще се възползвам от твоята информация може би.
Извинявай за офтопика.  blush

Васермана и аз знам, че го искат задължително. Те друго и не правят като цяло, останалото са печати и това е, прегледи май никой не прави.  nea
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: април 28, 2010, 14:59:55 »

И аз така знам за Васермана, ама нали постоянно променят нещо, да питам и вас smile!
Отиваме сега за тортата.., ще пиша после smile!
Цуффф smile
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 06, 2010, 17:03:44 »

Rainwoman,докъде стигнахте с подготовката?Похвали се с нещо,че то не остана време  girl_wink
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: май 07, 2010, 21:18:21 »

Ей ме, лейдис smile!

Медицински - готови и предадени на длъжностното лице. В лабораторията на Пиротска 10 отидохме, няма нужда да се ходи след това при личен лекар или в психодиспансера.
Поръчахме тортата - еклерова с малини и питките.
Видяхме се с ди джейя и фотото.
Готови сме с разпределението на гостите по масите.
Късметчета, кошница, чаши и шампанско са украсени.
В понеделник ще занесем напитките в ресторанта. Трябва да направим последни уточнения с тях.
В четвъртък - ноктопластика.
В петък - концерт на АС/DC.
В събота - сватба  tease yahoo Girl_hide...

Още не сме съвсем готови.
Не съм си купила туилет за след сватбата, мъжо няма колан (и гащи blum), трябва да пратя списък с песни на ди джея и да доуточним тази за първия танц, че избраната нещо не ми харесва съвсем. (Е. Clapton - Wonderful tonight..., иска ми се да е  нещо не толкова класическо.....предложения???)

Утре трябва да си взема роклята. Стискайте палци вече да е о.к.  smile. Вечерта ще е и моминското парти smile. Време не остана...

Какви сладки/бонбони да купим за черпене след подписването?

Ставам, че мъжо гладен..., още седмица поне трябва да го мамя, че съм добра домакиня... diablo, пък после... beating tease yahoo danceg beating blush blum
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: