Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:52:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част  (Прочетена 165102 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: октомври 28, 2009, 09:28:22 »

ОК- орални контрацептиви good и по-точно с Диане good
Катя всичко ще е наред при теб сигурна съм.
Гостенка и аз чакам да ми дойде,поне да съм убедена,че всичко вече е наред и няма кисти huhhuh.gif
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #196 -: октомври 28, 2009, 10:10:45 »

Добре дошли на всички новопопълнения в клубчето и успех, дано не се задържите много..

Аз да се отчета след прегледа вчера.. Имунологичните и генетичните изследвания ще отпаднат засега - след дълъг разговор с лекарката решихме да изчакаме още един месец.. Нали правим фоликуметрия и засега всичко е ОК. Като се проследи 3 месеца цикъла тогава ще решим накъде да поемем.
Само ми спомена, че за тези изследвания трябва да се свържа с доц.Конова от Плевен..
Ами това е, имам зелена светлина да действаме тези дни  blush и аз смятам да се възползваме максимално - може пък този да е нашия месец.. blum
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: октомври 28, 2009, 11:26:24 »

armani_code силно стиснати палци този месец да е вашия
tonibonboni  welcome-2 в клуба. успешно бебеправене
beb4eto_na_me4o каква прекрасна новина.
Айде повече момичета да повличат крак и нас да дръпнат към темите на мамите. А кой каза, че 13 не е на късмет. Ще видите, че това ще е най-късметлийския номер
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: октомври 28, 2009, 12:38:39 »

Ох, сладурки, толите ми душата като ви чета тия дни - само хубави новини smile

armani_code и аз стискам палци този месец да е вашия. Щом вече имате зелена светлина, значи скоро ще има новина - сигурна съм smile
tonibonboni добре дошла при нас. Дано не се задържиш много, ами бързичко да отидеш в другата по последователнот тема good
gostenka_82 щом искаш (чакаш) този месец да ти дойде, стискам палци да е така. Ама пък ако не ти дойде, аз лично ще съм по-щастлива  blum Wink
katya_79 радвам се, че се завърна smile. И вие като нас, още сте в началото, така че не се отчайвай - скоро ще дойде новината good. И всичко ще се подреди както трябва - вярвай ми  blum
petrova83 добре дошла и успех!

Успех и на всички други (както и на мен), които не съм изброила поименно  tease !!!
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: октомври 28, 2009, 12:51:03 »

Ехо, ето ме и мен, аз съм си тук,въпреки че само надниквам без да участвам  smile
Ние малко поуталожихме хъса и непрекъснатите търсения на симптоми, ходих на прегледи и всичко си е наред, но уви не ще и неще... Въпреки заричането, тайничко следя календара и се надявам, но все се разминаваме, започвам да си мисля вече, че незнаем как да Го правим  ROFL Дори започнах да си подпийвам алкохолец и да си подпафквам цигарки, неща от които съм се предпазвала заради бъдещото бебче,та току виж го излъжем и вземе,че не мислим за него и си хареса някоя моя яйцеклетчица  blush
Милички, стискам ви силно палци и нека последваме стъпките на нашите сладурки в темичката за честитки give_rose
Добре дошли и на новите кандидат мамита  Flower Успех!!!
« Последна редакция: октомври 28, 2009, 13:33:38 от Ani » Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: октомври 28, 2009, 13:05:00 »

Абе то както е тръгнало, да взема и аз вече да си призная и да не се скатавам повече, а да влизам в клубчето. Преди месец бях на лекар и ме увериха, че няма нищо тревожно и смело да почваме. И така......  от тогава вече си бебеправим smile
Успех на всички и силно стиснати палчета от мен.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: октомври 28, 2009, 13:07:27 »

yahoo Ani , направо ме развесели с поста си мила. Много малко хора приемат нещата от веселата страна blum
Пожелавам ти скоро да ни зарадваш с хубавата новина danceg
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: октомври 28, 2009, 13:11:59 »

Перличкa :welcome-2:и бързо дa се похвaлиш
aни кой ще лъжеш с aлкохол и цигaрки *ROFL*Чичко сперм'с ли??Успех и нa теб heart
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: октомври 28, 2009, 13:20:37 »

Ани, миличка нали знаеш, че аз на теб не съм спирала да ти стискам палчета, даже се бях затъжила като те нямаше в темичката. Ама с тия цигарки и това алкохолче направо ме разби funnytooth
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: октомври 28, 2009, 13:27:02 »

perli4ka  welcome-2 и на теб и успешно бебеправене.

Аниии, тея цигарки нещо не ми харесват, където ти се въртят в главицата, ама и аз тайничко да си призная  blush някой път ми се иска ей така да си дръпна един път, ама мисълта за бебче ме спира. А отдавна си позволявам единствено биричка и малко вино. Никакъв друг алкохол.
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: октомври 28, 2009, 13:37:21 »

Именно за Чичкото говоря  girl_wink
Ми то като гледам някои дет на по 11 години забременяват, те да не би като нас да ходят всяка седмица на преглед и да се пазят от изкушения  crazy Но това е за друга тема  pardon
Перличка, добре дошла и на теб, Душа  Wink
Айде пък дано темата с фаталния номер 13 ни донесе късмет!!!
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: октомври 28, 2009, 13:39:14 »

:offtopic:Пушех и подпийвaх редовно преди дa зaбременея :offtopic:Тaкa се стичaхa нещaтa.Проблемите ми не бяхa от товa обaче.
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: октомври 28, 2009, 14:19:01 »

Благодаря за топлото посрещане! Както и преди знам, че тук мога да намеря подкрепа!
Аз също като Катето и като всички вас искам да имам малко, здраво, сладко бебе. Не съм следила овулацията си до момента. Цикълът ми е редовен, но вече пети месец няма никакъв резултат. За себе си знам, че нещата са ок, тъй като преди два месеца за последно бях на преглед и правих изследвания. Съпругът ми не е правил спермограма. Все още не се чувствам притеснена обаче, тъй като обобщено от цялата информция, която изчетох е, че при една здрава двойка са необходими от 9 месеца до 1 година опити преди да изникнат съмнения за евентуален проблем. Не спирам да се надявам обаче всеки месец! Е, ежедневно стискам палци на себе си и на всички вас скоро и ние като beb4eto na me4o, да се похвалим с хубава новина!!! give_rose
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: октомври 28, 2009, 15:21:08 »

Добре дошла Тони!!! give_rose
Пет месеца наистина не са много време за опити, но напълно те разбирам и си мислиш, че са минали много дни. И при нас е горе-долу същия период, но не е станало, но и не се замислям за момента за по-сериозни изследвания, само стандартните прегледи. Стискам ти палци и наистина дано да последваш бебчето на мечо скоро.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: октомври 28, 2009, 15:42:14 »

:offtopic:Пушех и подпийвaх редовно преди дa зaбременея :offtopic:Тaкa се стичaхa нещaтa.Проблемите ми не бяхa от товa обaче.

Хихи, че то и аз все си виках, в момента, в който видя +++ ги спирам, цигарките визирам, пък сега ги спрях, ей тъй, от раз!!!!

Момичета, 5 месеца не са повод за притеснение, спокойно, хич не ви  трябва да се притеснявате. Вариант е да си правите ову тестове, поне да знаете кога е денят!!!

Успех на всички!!!!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: