Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:05:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част  (Прочетена 165033 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: октомври 26, 2009, 11:15:13 »

petrova83 тъкмо се чудех, в коя темичка си писала за хубавите новини. И съвсем вече официално  welcome-2 и да не се задържаш много, много в темата.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: октомври 26, 2009, 17:31:41 »

Рени, миличка, теста при Андасорова е отрицателен, за което тя каза че резултата е с 99% точност защото теста е много чувствителен и ще засече инфекция ако я има.Приемам този резултат за верен и няма да пия лекарствата които ми бяха изписани от Даскалов, дано да не греша.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: октомври 26, 2009, 18:11:02 »

Мили приятелки....аз напускам темичката  give_rose макар и съвсем на пръсти все още.
След преживения стрес последните дни - писах до накъде в темата за гинеколога, просто не смеех да пиша.
Днес обаче отидох при една невероятна специалистка, та..видяхме малката точица и ми казаха официално - бременна си, 5-6 г.с.
Благодаря на всички за подкрепата и вниманието и пожелавам повече положителни тестове и успешни бременности! Целувки!
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: октомври 26, 2009, 18:13:38 »

Ехаааааа beb4eto_na_me4o  Отивай бързо в другата темичка да ти честитя! yahoo yahoo yahoo
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: октомври 26, 2009, 18:21:53 »

Ехаааааа beb4eto_na_me4o  Отивай бързо в другата темичка да ти честитя! yahoo yahoo yahoo
yahoo yahoo yahoo beb4eto_na_me4o, колко се радвам миличка
 good и аз чакам да ти честитя
Вале, благодаря ти за посрещането мила air_kiss air_kiss
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: октомври 26, 2009, 22:24:57 »

petrova83 добре дошла и стискам палци  good скоро да има резултат  Good luck
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: октомври 26, 2009, 22:32:24 »

petrova83 добре дошла и стискам палци  good скоро да има резултат  Good luck
Благодаря ти миличка, дано всички скоро да напуснем тази тема give_rose give_rose give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: октомври 27, 2009, 09:53:56 »

Още една мама ни напусна  :bravo:Темичката е на късмет.Скоро и останалите да се изнизват blum
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: октомври 27, 2009, 10:13:16 »

Здравейте отново момичета!:) Не бях писала няколко месеца, но сега реших да започна да пиша и в тази темичка. Ние също започнахме опитите за точица, но все още си я чакаме да стане факт.  girl_wink Girl_hide girl_impossible
Стискам палци на всички бебеправещи!!!
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #189 -: октомври 27, 2009, 10:30:11 »

Петрова, Тонибонбони, добре дошли в клубчето, дано съсвсем скоро всички го напуснем и да се прехвърлим в нова темичка с друго заглавие smile
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: октомври 27, 2009, 16:22:48 »

Здравейте от мен след известно отсъствие.

От четири месеца правим опити за бебе, но не се получават нещата.Знам, че трябва търпение, но повярвайте ми много ми се иска да нося под сърцето си едно малко създание... След като ми закасня с почти 15 дни, си помислих че опита ще е положителен, но уви.  Правих си три теста за бременност които се оказаха "-" .Реших че няма какво да чакам повече и отидох на лекар и той също потвърди че бебе няма.Но имам 4 см. киста на десният яйчник.  Назначи ми изследвания на хормони и според думите му всичко било наред, но понеже лелката все още не беше дошла ми предписа Оргаметрил-7 дни - 2пъти по 1 таблетка. Каза ми че до 3-4 дни ще ми дойде,а кистата ще се спука. Днес и 7 ден и лелката най-накрая се появи./То и в листовката на лекарството така пише мах.7дни/ 
Чатох в нета за кистите,но като че ли намерих повече инфо за поликистозни яйчници.Разбрах ,че кистата е вследствие а не причина за закъснението на мензиса, но след хато хормоните уж са наред-тогава каква е причината...Боже хиляди въпроси се въртят в главата ми, направо ще се побъркам.... Докато бях при лекаря като че ли бях блокирала, а сега въпросите ми никнат като гъби... Четох и за Оргаметрила, но не ми стана ясно дали може да се продължат опитите докато се примема. Знам че за всеки организъм е индивидуално, но моля ако някоя от вас е имала подобен проблем да пише как са се развили нещата-дали кистата се е спукала, дали са продължили лечението с Оргаметрил? Разбира се след като лелката си отиде пак ще отида на лекар, но просто малко инфо в аванс ако може...  Предварително ви благодаря....Пожелавм на всички които са в темата "клуб на бебеправещите" скоро да се похвалят с добрата новина..... 
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: октомври 27, 2009, 16:42:02 »

Ограментил както и Дуфастон се предписват за подтискане на евентуална овулация.Тя допълнително ще подхрани кистата.Това е торбичка пълна с тенчост и яйцеклетка задърана на въра на яйчника.Колкото повече задържани ову има толкова по голямж става кистата.След спирането на лекарството би следвало да се спука/или намалее кистата/и всичко да изтече навън като МЦ.Според повечето лекари МЦ в този случай е по-обилна и болезнена.Моята киста/поседната огромната 7см/не се спука ами се сви.Други пък са се пукали-индивидуално е.За сега при последния преглед се оказа,че я няма.
Поликистозни са яйчниците,които имат 'склонност' да образуват всеки месец една или множество кисти.Моите са такива.До април 2007 нямах проблеми-редовен цикъл всичко наред-но след това се появи първата киста.От тогава си имам редовно.Лекувахме ги с ОК,но спра ли ги пак цъфва киста.
Пожелавам ти да не се случи при теб,но щом хормоните ти са наред според мен поне за сега няма да имаш проблеми с това give_rose
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #192 -: октомври 27, 2009, 16:48:44 »

katya_79, може и да се е скпукала. Болеше ли те преди да открият кистата, усещаш ли някакво подпиране, притискане? Преди два месеца ми откриха киста 59 мм, отидох на лекар със страшни болки и с почти изчезнал цикъл като зацапване. Още при първия ехограф доцентката ми каза, че тая киста е за оперативно лечение, но реши да пробва да предизвикаме цикъла с дуфастон. След като го изпих ми дойде нормален цикъл, какъвто е бил винаги-обилен. Но при следващия преглед кистата си беше там и ме оперираха. Но болките при мен бяха много силни. Ти при специалист ли ходи?
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: октомври 27, 2009, 22:21:16 »

Добре дошли на новите момичета и бързо-бързо да се махат!!!!

Кате, виж тук, може да ти е от полза, все пак е споделен опит.
Дано всичко е наред, мила!!!

Клео, какво е ОК?

Юле, ти бързо ли се възстанови след операцията?

Пък аз, колкото и да е странно, сега чакам да ми дойде  blush

Така съм се подула, така ме болят гърдите, че съм като плондир, като една шамандура в морето...нервна...абе гадно...
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: октомври 28, 2009, 09:08:52 »

Благодаря за бързите отговори момичета! give_rose
kleo_20 благодаря за куража.... Дано и при теб да се нормализират нещата и стига сме пили тези хапчета...
uliaulia   надявам се да се кистата  да се е спукала.Иначе като наближи датата на МЦ чувствах болка и тежест в корема, но го отдавах на предменсруален синдром. Аз по принцип си имам болезнен мензис, но наистина този път екато че ли е по силна болката от всякога.То знам ли може и втълпение да е ... Прегледа ще го покаже, а до тогава ще се моля и надявам всичко да е наред. 
gostenka_82   Веднага ще прочета това което си ми дала като информация.Благодаря ти! give_rose Надявам се причината за поддутия корем да не е гостенка а една голяма хубава новина.... Стискам ти палци мила и дано скоро да се похвалиш  с нещо.... good
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: