Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 07, 2025, 19:46:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ, фотографи, видеооператори! 2  (Прочетена 70329 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #75 -: ноември 01, 2010, 22:25:10 »

Въпросът за фотосесията в отделен ден по-скоро отива към темата за планиране на снимките  smile Но нищо. Моето лично мнение е твърдо "за" фотосесия след сватбата. Настроението е съвсем различно, сватбата е отминала, но след цялата бъркотия от събития е останало най-хубавото-вече сте семейна двойка. Можете да се отпуснете, да не ви притеснява дали ще се изцапате и раздърпате, даже да вършите щуротии. Например при нас в края на следсватбената фотосесия привидно костюма и роклята вече за нищо не ставаха. Затова пък имахме страхотни снимки  smile Така нашата равносметка за снимките е: прекрасни и нежни, в по-официална светлина от сватбения ден и по-освободени и безгрижни следсватбени. И едните, и другите са важни и имат голяма стойност  smile Всичко опира до вашата нагласа.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: ноември 02, 2010, 08:41:32 »

Мишел, според мен смисълът на снимките от сватбата е да документират и запазат спомени от сватбения ден, а ако правиш фотосесия след това, това си е просто една фотосесия, а не снимки от сватбата и по-никакъв начин не може да се пресъздаде емоцията от сватбения ден, чувството, съ;лзите в очите, радостта на хората. Все си мсиля, че сватбените снимки не трябва да са самоцел, а наистина да пресъздават и да показват щастливото събитие.
Активен
katqsl
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: ноември 02, 2010, 09:28:34 »

Следсватбената фотосесия поне според мен не е лоша идея, но наистина много зависи от настройката на младоженците. Аз лично доста мислих по въпроса и се отказах - точно заради това, за което говори Roumyana...емоцията в самия ден си беше уникална, изключителна и по никакъв начин не бих могла да я пресъздам в който и да е от следващите дни. Сватбените снимки са спомен от сватбата и от именно тази емоция. Така че една следсватбена фотосесия за мен си е просто фотосесия, за която сме се поиздокарали малко повече  Wink Дано не обидя някого, наистина си зависи от хората  give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #78 -: ноември 02, 2010, 09:50:09 »

Всичко опира до лична нагласа и преценка  smile Само че ми се вижда малко погрешна представата за тези фотосесии. Кой знае защо хората си представят, че непременно е необходима възстановка на сватбената атмосфера и емоции. Ако искат, защо не? Но като цяло не смятам, че това е смисъла.
  Момичета, вие сами казахте кое е било значимо за вас-улавянето на случващото се в самия сватбен ден, предполагам във възможно най-естествения му вид  smile Други хора искат други неща. Не заради това да се наснимат и после да се хвалят-"Ей, вижте ни!". Обикновено е, защото се обичат и искат по някакъв начин да се запази това. Нека си помислим колко често имаме възможност да си направим наистина страхотни снимки? Много от нас си имат фотоапарати, при различни поводи се снимат. Ала истински художествено издържани и добри снимки, поне според мен, се правят от професионалисти. Но няма значение, много стана вече  Offtopic

« Последна редакция: ноември 02, 2010, 09:52:04 от michelle » Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #79 -: ноември 03, 2010, 21:21:07 »

В крайна сметка се отказахме от фотосесия в отделен ден, но си имаме фотограф в лицето на Петя от Pefo Studio  danceg Много свеж и позитивен човек ми се стори на срещата, мисля, че ще се сработим прекрасно!  Bravo
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 03, 2010, 23:04:21 »

Според мен ще останеш доволна от избора си, защото преди няколко месеца гледах снимки от сватбата на една съфорумка, които бяха правени от въпросната фотографка, и бяха наистина страхотни  good
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #81 -: ноември 04, 2010, 01:25:55 »

Да, момичето има уникални неща просто  good Но все пак за да станат уникални снимките трябва и помощ от наша страна...Но ние сме толкова нетърпеливи, че се надявам, че няма да се изложим  yahoo
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #82 -: ноември 08, 2010, 21:15:15 »

Да се похваля, имаме си и видео  danceg  Bravo Запазихме си Volk Vision  give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 08, 2010, 21:31:13 »

Няколко пъти темите за ДЖ Видео и Фото бяха заключвани.Ако и този път нещата излезнат извън контрол ще заключа темата и такива теми ще бъдат моментално изтривани като се направят.Давам Ви последен шанс.Моля професионалистите да се въздържат от реклами на колегите си -тоест да се рекламирате един друг.Такива постове ще се трият.Няма да толерираме и постове от потребители с по 5 мнения които препоръчват определени професионалисти.Този начин се изтърка.Всички професионалисти във форума се рекламирате по един или друг начин така че не се обвинявайте взаимно кой как си правел реклама.Не ме карайте да направя тема и там да Ви изкарвам всички ЛС и др.начини по които го правите.Разреши се да си сложите линк.Ако някой иска ще разгледа нещата които правите и ще се срещне с вас за да прецени дали иска да ви наеме за сватбата си.Няма да толерирам безпочвени спорове.Това не значи че не може да обсъждате нещата градивно.Този форум е за споделяне на вече минали по този път и доволни от дадения специалист.Бъдете в помощ на булките а не трън в очите като ги обвинявате кой колко глупаво постъпвал и как не ви уважавал и не уважавал труда Ви и колко сте важни за сватбата.Всеки сам решава кое е най важно за неговата лична сватба-няма маловажни неща щом човека ги иска или харесва.Съжалявам ако съм била малко рязка ,но наистина за последен път правим такава тема ако я опропастите-не говоря само за професионалистите тук ,но и за потребителите.
« Последна редакция: ноември 08, 2010, 21:34:13 от gucci » Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: ноември 10, 2010, 23:31:13 »

Съвсем случайно ми направи впечатление, че в много други Български и чужди големи форуми с доста полезни теми и подробна информация (примерно на BMW, Мерцедес и тн.) посещавани всекидневно online от стотици хора (вкл. И рекламни работници, механици, частни сервизи), потребители нарушили правилата, добрия тон и политиката на форума се изхвърлят от същия без значение дали имат 1 мнение/коментар или 6000  shok

Надявам се, че и тук скоро ще се създаде секция/тема в която сватбените агенции и всеки колега - ди-джей, оператор, сватбен фотограф ..., ще могат да си създадат собствена рекламна тема с пълна информация на предлаганите услуги за която съответно ще се заплаща. (До колкото съм запознат се мисли и действа по въпроса.)
Предполагам, че така ще е най-добре, а всички истински младоженци решили да отправят своите похвали и критики, ще могат да го направят в определената тема на професионалистите, които са работили за тях в сватбения ден.

Благодарим на собствениците и модераторите, че са разрешили на нас професионалистите в областта напълно безплатно да ползваме линкове в подписа си към личните ни сайтове, което е един ГОЛЯМ + за нас и ОГРОМЕН ЖЕСТ от тяхна страна.

* Politika Forum.jpg (42.41 KB, 167x264 - видяно 3163 пъти.)
« Последна редакция: ноември 11, 2010, 00:20:30 от Алекси Маронов » Активен
neviadv
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: ноември 15, 2010, 10:48:53 »

Здравейте на всички. Може ли някой който е ползвал услугите на DJ Стоян Петров да ми каже какъв стил е била музиката ?! Малко объркан въпрос, имам предвид следното- повече поп фолк или друг стил музика.Не съм сигурна дали при избора на DJ има значение това, но предполагам че е така.Понеже ако някой е свикнал да води сватби с предимно фолк звучене, предполагам ще е по-трудно и различно да се води такава без чалга или поне с изключително ограничено количество. Засега сме се ориентирали към този DJ поради изключително хубавите отзиви за него в този форум, но все пак ми се иска да сравня и за какъв тип сватби го предпочитат.
Благодаря предварително за отговорите.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #86 -: ноември 15, 2010, 11:10:02 »

При срещата ни с него останах с впечатление, че не е изобщо привърженик на поп-фолка, а и не виждам какво те притеснява, като му кажете, че не искате такава музика просто няма да я пуска smile Човекът е много културен и любезен, поради което има и толкова добри отзиви за него  good
Активен
Mauve
Ентусиаст
**
Публикации: 66

« Отговор #87 -: ноември 15, 2010, 14:00:02 »

Здравейте!

Всички знаем колко важна е сватбената фотография, когато след години с приятели, деца и внуци, се върнем назад във времето да си спомним един от най-красивите дни в нашия живот!

Моля дайте препоръки за добри фотографи. Сблъсках се този "проблем" след разочарованието, че любимия ми фотограф е зает на нашата дата. Търся за София, но защо да не сме от полза и на други прекрасни бъдещи булки...

Благодаря на всички!
« Последна редакция: ноември 15, 2010, 14:12:22 от Mauve » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #88 -: ноември 15, 2010, 14:16:53 »

Здравей! Пиша ти преди да са ти преместили темата или да са почнали "рекламните паузи". Съжалявам, че се е случило така, че да не успеете да ангажирате любимия ти фотограф. Не знам дали това ще те успокои, но в България има много талантливи фотографи и със сигурност ще намерите също така добър. Може би само с по-различен поглед към сватбената фотография  smile
 Разгледай темите в раздела на форума "Сватбата на...", където ще видиш снимки от сватбите на различни съфорумки. Можеш да им пишеш за допълнителна информация. В "Свършената и несвършена работа" също има тема за фотографите, където вече директно са давани препоръки. Има и няколко теми по градове, които би трябвало да са от полза.
Активен
Mauve
Ентусиаст
**
Публикации: 66

« Отговор #89 -: ноември 15, 2010, 14:26:03 »

michelle, благодаря ти за съвета. Забелязах много недружелюбни мнения в темата за DJ, фотографи и видеооператори... за съжаление... Затова реших да започна нова тема - току виж сме запазили добрия тон.  smile

Ще разгледам всичко, което мога  good
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: