Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 15, 2025, 23:34:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ, фотографи, видеооператори! 2  (Прочетена 69098 пъти)

asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: септември 02, 2010, 11:02:53 »

Катя, ние закъсняхме с ангажирането на видеооператора, но имахме късмет и попаднахме на добър.
Иначе на конкретния фотограф много държах и го ангажирахме 8 месеца преди сватбата. Т.е. писах му дори месец-два по-рано, но договора сключихме през декември, когато се прибрахме в София. Мисля, че за търсените имена ще е по-добре колкото се може по-рано да ги ангажираш. Според мен за добър фотограф, особено в София, 8 месеца си е съвсем разумен срок и няма нужда да отлагаш.
Успех с организацията!
Активен
katya26
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #61 -: септември 03, 2010, 12:21:30 »

В крайна сметка реших, че няма смисъл от чакане и 2-3 месеца разлика в избирането и капарирането може да са проблем само за мен, в смисъл, че колкото повече чакам толкова по зле  smile.
При първа възможност ще си направя всичко, че да ми е мирна главата, остава само проблема с избирането, че нищо не разбирам и в моя град си нямам идея кой е добър и кой не, но пък затова събирам информация тук  good.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #62 -: септември 03, 2010, 19:05:13 »

Нашата сватба ще е през месец май и искам да кажа, че единият от фотографите, на които писах вече беше зает... nea Така че си мисля, че сега е добър момент, за да наемете наистина този, който искате, а не който е останал свободен.  give_rose
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #63 -: октомври 01, 2010, 12:23:55 »

Винаги е по.добре когато от рано започнете с организацията и наемането на съответните професионалисти, които ще обслужват вашата сватба. Така ще имате възможност да ангажирате тези които сте си набелязали, а не тези които са останали неангажирани за вашата дата, защото тогава в повечето случаи попадате на такива, които в последтвие споменавате с не добри отзиви. Не се старайте до последния момент да търсите тези с  най-тънката оферта защото това не е гаранция че сте спечелили в крайна сметка.
« Последна редакция: октомври 01, 2010, 12:31:19 от DjNick Mc » Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #64 -: октомври 09, 2010, 13:54:25 »

Моля, препоръчайте ми добър видеооператор в София smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #65 -: октомври 10, 2010, 18:08:13 »

Това е изключително забавен въпрос.В София има няколкостотин видеооператора, 15% от тях са на доста високо ниво.А и вкусовете на всеки клиент са различни.Препоръчвам да се консултирате с ваши приятели, вече минали по този път.Тук рискувате да бъдете несъзнателно заблудена.
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #66 -: октомври 10, 2010, 21:25:55 »

Един съвет и от мен към бъдещите младоженци  smile Много внимателно си проучете  и изберете DJ, особено ако и той ще води сватбата, защото огромна част от настроението ще зависи от него. Казвам ви го от личен опит, защото направих огромната грешка да наема DJ на "юнашко доверие" и той почти провали сватбата ни(грешката разбира се си е моя  girl_wink
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #67 -: октомври 11, 2010, 15:58:02 »

pepche,
На кой точно се доверихте за него ?
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #68 -: октомври 11, 2010, 18:38:53 »

Ние си имаме DJ - Стоян Петров  danceg  danceg Много мил човек, внимателен и отзивчив, срещата ни мина прекрасно и дори не се поколебахме да го наемем! Надявам се, че ще оправдае очакванията ни и ще се получи купон.

За видео се колебая между Виктор Попов и Volk Vision...Някой да сподели отзиви?  blush

Отделно за фотографи се колебая между Profile Studio и Pefo Studio....  crazy

Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: октомври 11, 2010, 20:41:01 »

Mariaid,  smile поздравления за избора на ди-джей!
Колегата DJ Стоян Петров от София е един от най-добрите сватбени ди-джеи и без никакви съмнения, ще останете очаровани! Много правилно, че сте го запазили толкова от рано. Стоян Петрое е страхотен като човек и абсолютен професионалист. (искам да му благодаря лично тук за всичко, което е направил за мен, макар, че съм колега от Пловдив). Добър човек и DJ от който може много да се учи. smile
« Последна редакция: октомври 11, 2010, 20:46:16 от Алекси Маронов » Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #70 -: октомври 14, 2010, 13:20:52 »

Ние също вече си имаме DJ  yahoo Още един запис за Стоян Петров smile Много културен и любезен човек, изобщо не се поколебахме да му се доверим!
Активен
anelia_s
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #71 -: октомври 16, 2010, 13:37:42 »

случайно попаднах на някакъв сайт за триизмерна фотография 3dm-bg.com някой ползвал ли е услугите им?
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #72 -: октомври 27, 2010, 18:21:36 »

Момичета, помагайте за избора на фотограф!  pardon Просто не мога да си избера, все нещо ми липсва, или не ми хваща достатъчно окото... blush  Става въпрос за София  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #73 -: октомври 27, 2010, 19:27:28 »

Mariaid, защо така? Във форума е пълно с информация за фотографи. Ако пък не искаш да е оттук изброените, дори само с някоя търсачка да се разровиш, ще излязат толкова много, че няма накъде  smile И да няма сайт, хвърли око и на фотографските форуми. Даже според мен е най-добре да не се влияеш от чуждото мнение, а сама да си го откриеш.
 Най-лесно е да ти пуснем един голяям списък с имена и снимки, но дали ще намериш твоя сред тях е отделен въпрос.  Всеки може да изкаже своето виждане за хубави сватбени снимки, дали ще съвпада с твоето обаче?
  От други твои постове видях, че си гледала снимки на чудесни фотографи, обаче явно сред тях не си намерила търсеното. Кажи какво търсиш, пусни снимки да те разберем, обясни по някакъв начин.
« Последна редакция: октомври 27, 2010, 19:36:38 от michelle » Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #74 -: ноември 01, 2010, 19:32:17 »

michelle , благодаря за отговора!  give_rose Нямах възможност да пиша няколко дни, но искам да кажа, че моята сага е към края си Bravo Спряли сме се на фотограф вече, само остава да уточним детайлите.  yahoo Ще се включа тези дни надявам се, за да се похваля! smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: