Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 18, 2025, 12:50:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ, фотографи, видеооператори! 2
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ, фотографи, видеооператори! 2 (Прочетена 69242 пъти)
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
Отг: DJ, фотографи, видеооператори! 2
«
Отговор #45 -:
юли 04, 2010, 13:52:50 »
SoundTheBest,
Страхотен пост, но бихте ли се обозначили и да застанете "зад името си" а не зад никнейма, както вие лично предлагате на останалите, за да има тежест това което пишете ?!
Активен
SoundTheBest
Любопитен
Публикации: 25
www.soundthebest.com
«
Отговор #46 -:
юли 04, 2010, 17:11:32 »
Разбира се Dj Nick Mc
Ще направя повече от това "да застана зад името си" Няма какво да крия, напротив.
Той: - Галин Рачев
. За първи път застава зад пулта с два дека и едно куфарче с касети. Годината е 1997-ма. (Ако го попитате за тези времена,ще ви каже че му липсват.) Трудно е началото, но за да остане голям принос има неговият учител и вдъхновител - DJ EMO - национален номер едно за 2004-ра.
Малко по късно, започва работа със СД плейъри и няколко куфара с компактдискове, а когато един ден застава зад грамофоните разбира какво е ненадминатия връх на удоволствието, което всеки печен диджей познава. Увлечението му по музиката обаче илиза извън дискотеката - иска да влезе в дълбоките води , да твори музика и през 2000г. оборудва собствено звукозаписно студио. Оттук нататък,цялата продукция излязла от него е с надпис DreamsStudio:)) - като отдавна жадувана и сбъдната мечта.
Звукозаписът и мастерингът го влекат неудържимо, прави първи стъпки в композирането и аранжимента и през 2000г от студиото излиза песен,издадена в компилация, влязла в топ 100 за България,и в плейлистите на 60 радиостанции! Летвата става все по-висока -той вече познава целия процес от създаването на една песен, до превръщането и в дискотечен хит. Експериментите продължават - трудно могат да бъдат изброени проектите по които работи - радиореклами, песни, албуми, ремикси, още много други, като в същото време активно работи в клубове и дискотеки - така до 2004г. Последните години си дава почивка от високите децибели и влиза в дълбоките води на ресторантьорството, като мениджър във водеща фирма за бързо хранене и промишлен кетъринг в България.
Но тръпката остава...
Тя: Ганка Добрева
. Застава пред микрофон за първи път на 4 години.Още пази снимка от тогава.
Първият си запис прави на касетофона на вуйчо си - UNITRA:)) а песента е "Петнадесет лалета" на Мими Иванова. Голямата и мечта обаче е голямата сцена. Постига я - "Златният Орфей" -1997г. За няколко години се впуска във водовъртежа на музикалните събития в цялата страна, често е на една сцена с нейните големи идоли от тогавашната естрада. Благодарение на тях научава много. И когато разбира че музиката само не и е достатъчна, не сменя мечтата. Сменя сцената... с радио. Остава в ефира на
Радио ФМ+ цели 5 години след които минава зад пулта за да започне да твори реклами. Неизменно с това продължава да пее. Солово или с банда, това и набавя онази доза адреналин, от която трудно се заспива...Опитът и като радиоводещ, отваря вратичка и към още едно поле за изява - конферанс.
Започва с "Фестивал на бойните изкуства" в Стара Загора а после - певчески конкурси,ревюта,конкурси за красота, сватби, фирмени официални събития , новогодишни програми , юбилеи и още много...много...
Микрофонът става неизменен спътник в изявите и , а излизането на сцената запазва тръпката, заместила сценичната треска. Тези които познават гласа и знаят, че с него казва повече отколкото с думите. На това залага и в новото професионално поприще - телевизията. За да избере ролята на водещ, в най-вълнуващия ден за двама обичащи се, стои непреодолимо романтичната и душа и неповторимата озаряваща радост, видима само тогава в лицата на много хора наведнъж ...когато извика току-що създаденото ново семейство и ги види да пристъпват с трепет по бялата пътека.
Те
Иновативни! Идването на новата 2010г. поставя ново начало и за двамата. Инвестирахме значителни суми в техника и знаем какво правим! Заставаме твърдо зад името Sound The Best като екип, не само във форума, а попринцип. За разлика от лъже-булките, които пишат с по няколко ник-а, ние смятаме да сме пълна противоположност, като пишем двамата с един ник, ако нямате нищо против разбира се
Ще завърша с един цитат на колегата Боян Павлов...малко по-долу. "Не е правилно в една тема да се слагат под общ знаменател диджеи, фотографи и оператори. Те нямат абсолютно нищо общо помежду си." Прав сте г-н Павлов, повечето тук нямаме нищо общо
Хубава неделна вечер на всички!
«
Последна редакция: юли 04, 2010, 17:19:27 от SoundTheBest
»
Активен
Liusi_Borisova
Любопитен
«
Отговор #47 -:
юли 04, 2010, 21:52:04 »
извинявайте, че ви прекъсвам професионалните спорове но наистина имам нужда някой да ми даде съвет за агенциите за видеозаснемане във варна...... къде , кои , цени и т.н.
благодаря предварително
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #48 -:
юли 05, 2010, 02:01:05 »
Цитат на: liusi_borisova в юли 04, 2010, 21:52:04
извинявайте, че ви прекъсвам професионалните спорове но наистина имам нужда някой да ми даде съвет за агенциите за видеозаснемане във варна...... къде , кои , цени и т.н.
благодаря предварително
Здравейте
За гр. Варна вижте оператора Красимир Стоянов -> (
http://www.infovarna.com/krassy/index.php
). Заповядайте и ориентировъчни цени за 2010 г:
Краси.jpg
(59.75 KB, 657x234 - видяно 453 пъти.)
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
юли 05, 2010, 14:33:55 »
SoundTheBest,
Когато пишете автобиография (CV) се пише в първо лице и се изпраща на jobs.bg а не в сватбен сайт какъвто е този тук !?
«
Последна редакция: юли 05, 2010, 17:47:06 от DjNick Mc
»
Активен
falenopsis
Любопитен
Публикации: 49
«
Отговор #50 -:
юли 06, 2010, 13:02:57 »
Искам да покажа едни красиви сватбени снимки
http://www.flickr.com/photos/13672334@N03/sets/72157624304750845/with/4761885892/
Активен
SoundTheBest
Любопитен
Публикации: 25
www.soundthebest.com
«
Отговор #51 -:
юли 06, 2010, 23:35:01 »
Здравейте и от мен - Гани Добрева!
Това е първият ми пост в този форум.
Прочетох написаното дотук и без да влизам в спорове,далеч от желанието да си изтупаме имиджа пред потенциалните клиенти ще кажа само - значим е трудът ви колеги и опитът ви " от другата страна" е безценен за тези които тепърва тръгват с организацията на сватбата си и стигат до дилемата "Кой?"
Ясно е че не може да се избяга от скритата реклама,просто нека им бъдем полезни с опита си.
Желая на всички колеги, успешна работа а на кандидат младоженците - търпение и бъдете информирани!Питайте, използвайте личната среща, прямо и смело да задавате въпросите си и изисквайте да знаете за какво плащате.
Поздрави!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
юли 07, 2010, 08:12:30 »
Според мен всички тези спорове са излишни ,все пак тук сме за да си помогнем кой с каквото може .На дали създателите на този форум са очаквали ,че ще мине без включването на някой фирми, които са под прикритието на някой булка , но за да се избегне това може да се улесни като се направи тема в която всички фирми, независимо за какво свързано с организирането на една свадба да оставят координати и да си направят своята един вид безплатна реклама , а вече избора ще остане на нас булките ,кой точно ще изберем.Защото сега се губят време за едни спорови които няма да имат край , а ние булките ще си чакаме някой ,който може да ни помогне и ориентира.Съжалявам ако за някой не съм права , но нали уж целта ни тук е да сме си в помощ.
Ще ви бъда много благодарна, ако все пак някой може да ми помогне с координати на оркестър за извеждане на булката от Бургас.Благодаря предварително.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #53 -:
юли 07, 2010, 14:06:04 »
:offtopic:Аз пък се чудя отново къде са модераторите и защо не изтрият всичко от последните 5-6 страници?Може би са на море, или вече всичко е оставено на самоконтрол и не им се занимава?
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #54 -:
юли 07, 2010, 14:33:24 »
Заключвам тази тема, като ми остане малко време ще я разчистя
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
август 31, 2010, 16:59:33 »
Всички губим от липсата на самоконтрол !!!
СЪОБЩЕНИЕ ОТ МОДЕРАТОР
Няколко пъти темите за ДЖ Видео и Фото бяха заключвани.Ако и този път нещата излезнат извън контрол ще заключа темата и такива теми ще бъдат моментално изтривани като се направят.Давам Ви последен шанс.Моля професионалистите да се въздържат от реклами на колегите си -тоест да се рекламирате един друг.Такива постове ще се трият.Няма да толерираме и постове от потребители с по 5 мнения които препоръчват определени професионалисти.Този начин се изтърка.Всички професионалисти във форума се рекламирате по един или друг начин така че не се обвинявайте взаимно кой как си правел реклама.Не ме карайте да направя тема и там да Ви изкарвам всички ЛС и др.начини по които го правите.Разреши се да си сложите линк.Ако някой иска ще разгледа нещата които правите и ще се срещне с вас за да прецени дали иска да ви наеме за сватбата си.Няма да толерирам безпочвени спорове.Това не значи че не може да обсъждате нещата градивно.Този форум е за споделяне на вече минали по този път и доволни от дадения специалист.Бъдете в помощ на булките а не трън в очите като ги обвинявате кой колко глупаво постъпвал и как не ви уважавал и не уважавал труда Ви и колко сте важни за сватбата.Всеки сам решава кое е най важно за неговата лична сватба-няма маловажни неща щом човека ги иска или харесва.Съжалявам ако съм била малко рязка ,но наистина за последен път правим такава тема ако я опропастите-не говоря само за професионалистите тук ,но и за потребителите.
gucci
«
Последна редакция: ноември 08, 2010, 21:39:47 от gucci
»
Активен
katya26
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #56 -:
септември 01, 2010, 19:24:50 »
Здравейте, първо не съм сигурна дали въпросът ми е за тази тема и предварително се извинявам ако не е
.
Видях, че саита се чете от професионални фотографи и оператори, което е хубаво научавам доста от нещата, които са написали.
Въпросът ми към всички е колко време преди датата трябва да се ангажират фотографа и оператора, аз си мисля да го направя около 2-3 месеца преди това, но се притеснявам дали няма да е късно.
Тези дни ще ходя да разглеждам снимки и да видя как работят някои, но е доста рано ( има още 8 месеца ) и не ми се иска сега да ги ангажирам, а поради физически причини трябва да ги ангажирам или сега или 2-3 месеца преди датата на сватбата.
Благодаря предварително
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #57 -:
септември 01, 2010, 22:43:06 »
Здравей, доста уместен и важен въпрос. Отговорът за съжаление е доста относителен.Зависи от града и конкретните хора, както и от датата.Добрите обикновено са заети по 5-6 месеца напред(зимата е изключение разбира се).В зависимост от датата (по някаква причина някои дати са по търсени), може де е заемата с доста голямо предварение.Тоест обощено - аз например имам сериозни запитвания за догодина за м Май, но пък имам доста свободни дати за октовмри, ноември или декември , даже за края на септемри 2010г.Надявам се отговорът да е изчерпателен.
P.S.И за толкова години не разбрах , защо някои хора остават видеото и фотото за последно, като ние първи отиваме и последни си тръгваме от сватбата и с много неща може да помогнем.
А иначе за самоконтрола - който не го е разбрал това е правилния начин.Искренно се надявам колегите лъжебулки да не съсипят новата тема.Или както казва един стар лаф - Ако няма какво да правите , не го правете ТУК.
Активен
katya26
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #58 -:
септември 02, 2010, 10:12:22 »
Благодаря за отговора, аз също мисля като теб, че това са едни от най-важните неща. Все пак точно снимките и видеото ни остават за цял живот, нали точно това ще показваме на децата си и т.н., след като емоциите и еуфорията отмине.
Все пак аз си мисля, че ми "изникна" 3-ти вариант, който все още имам време да обмисля, но май ще е най-удачния
.
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #59 -:
септември 02, 2010, 10:20:25 »
katya26, ние нашите фото и видео ги капарирахме точно 8 месеца преди датата (ама и датата ни е малко сложна 10.10.10) , никой не ни е казал че е много рано , напротив казваха ни че много хубаво правим, че сме се сетили от по-рано. Аз също смятам, че това е най-важното и първото, което направихме след запазването на датата, беше да изберем фотото и видеото.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
12