Координатор на сватбата!
blackisback:
Цитат на: Pachoran в декември 21, 2013, 08:57:04
координаторът е лекарство за лошо направен избор от страна на младоженците по отношение на подизпълнителите
Това си го мислих през цялото време, докато четях поста на Nina Style. Аз не знам какви калъфи (съжалявам за огрубяването) трябва да са въпросните фотографи и оператори, че да излязат да пушат при положение, че ще предстои ритуал (опитът ми досега показва, че те винаги питат какви ритуали ще има). В този смисъл или са начинаещи, или координаторът не си е свършил работата като не е разпределил добре времето и не ги е уведомил предварително за разпределянето му. А професионалистите никога не биха излезли да пушат като знаят, че предстои ритуал.
И още нещо: всички професионалисти тук говорят за "по цял свят", за "на Запад"...ако всичко, което Nina Style каза е вярно, на Запад ресторантите по-големи мизерии ли правят от тукашните? Крадат бутилки и надписват сметки?
Пак по поста на Nina Style: казваш, че професионалистите координатори се броят на пръсти. Вероятно е така, не отричам, нито споря. Как мога да знам, че ако наема еди-кого си координатор, той ще бъде точно от тези професионалисти? Каква е гаранцията, че наемането на координатор няма да се превърне в проблем, в тези непредвидени ситуации. Все пак това е външен за мен човек, никога не мога да му имам пълно доверие и няма как да съм сигурна, че той ще е с чисти намерения към нас. Съжалявам, но в случая битието определя съзнанието.
И последен въпрос: координаторът професионална шаферка ли е? Чета за "задълженията" на шаферите и ми се струва, че е точно това.
Не ме разбирайте погрешно. Не споря и не искам да споря с никого.
djdimi:
Цитат на: Nina Style в декември 21, 2013, 02:07:20
...Ще попитам Dj Dimi и не само него дали докато си води сватбата,ще остави пулта и ще отиде да се разправя със сервитьорите,защо на 5 маса липсва вечеря или ще звъни на балета или фолклора да ги търси,защото закъсняват? Ще настани ли гостите или ще следи поръчките, които излизат от бара като свободна консумация? На повечето сватби почти винаги има объркани списъци с гости или просто е пропуснато на някоя маса да се сложи някой гост като бр. или като име. Тези списъци зависят единствено и само от младоженците, но е разбираемо защото еуфорията и притесненията са им много. Да не говорим, че младоженците звънят на координатора в самия ден на сватбата 4 /примерно / пъти за да сменят имена на гости и бр. на столовете. Или идват непредвидени дечица за които няма места. Не рядко вече оператора и фотографа пушат навън и точно в този момент дж кара координатора да ги извика,защото ще се прави жартиер или хвърляне на букет. В такива случаи джу булката ли ще изпрати да ги вика? А тези случаи изобщо не са малко. Сватбата може и 1 година да се организира,но има неща, които никой не може да изчисли по 3,14!!!...
Всичко това съм го правил и най-отговорно продължавам да го правя, а всеки ресторант би трябвало да има УПРАВИТЕЛ или ОТЗ (организатор търговска зала) , в чиито задължения влиза всичко което си описала по-горе, някои ресторанти спестяват подобна длъжност :)...
Аз съм с две ръце за ОРГАНИЗАТОР или КООРДИНАТОР , който да е на ясно на 101% със всичко което се случва по време на събитието, това трябва да е перфектен професионалист, а не "младо момиче с приятна външност, без опит, но с високо самочувствие" и "дублира ролята на главния келнер и управителя, бармана, ДЖ и прочие"... нека е младо и с приятна външност но да е ПЕРФЕКТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ!
KrassyAndreev:
Отново се изреждаме хора от бранша, точно както в темата за фотографите, за да си излагаме позициите от своята камбанария, като за по впечатляващо представяне даваме за пример най-некадърните си колеги от другите жанрове.
Нина Стайл, бихте ли ми казали колко добра трябва да е една агенция, че да компенсира поведението на някой некадърен фотограф, който е отишъл на пуши или се е напил? Та нали сама разбирате, че с или без агенция, този фотограф ще си е издънка?
Не използвайте негативните примери на своите колеги, за да изложите своята позиция. Забележете аз как съм представил нещата и как съм обяснил нуждата от сватбена агенция!
Освен това ВСЕКИ един добър професионалист, било то диджей, водещ, фотограф, видеооператор... прекрасно добре ще знае логистиката на събитието, ще усеща кога е нужен за снимки и кога не, защото има достатъчната практика и умения, за да го прави! И именно в тези случаи, ако хора от агенцията се намесят в неговата работа, ще му пречат!
Работата в екип НЕ означава някой да виси на главата, да контролира колегите си и да им казва какво да правят. Работата им е да се допълват и всеки да си гледа задълженията, като не се набива на очи и не занимава другите с умни съвети.
Pachoran:
Според мен сватбените агенции предоставящи услугата "сватбен координатор" не са на ясно, че хостесата, която предоставят не е "сватбен координатор в ресторанта", да не говорим за цялото събитие. И в това е именно проблемът според мен.Не могат да се делегират права на хостеса, тя има съвсем други задължения и отговорности ,често несъвместими с организаторските качества. Конкретен пример ще дам примерно с коледен бал или представяне на марка вино при официална вечеря. Как си представяте хостеса в официална бална рокля или официална вечерна рокля, да броди из сервизните помещения на кухнята или хладилните помещения и да брои бутилките вино ? Недопустимо е просто координатор и хостеса да са едно и също лице. Това го доказват подобни събития на сватбата като официална вечеря, бал, парти и прочие... Това обединяване на двете професии говори за слаб професионален опит на сватбената агенция. И до момента в тази тема двете професии се бъркат и съвместяват. Във всички случаи темата не е за хостеса, а за лице, което има страшно големи отговорности.
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ:
Хостесата е синоним на икономка. Посреща и настанява гостите, организира останалия персонал по обслужването. Гостите на сватбеното тържество се посрещат от хостеса, както и настаняването в ресторанта. Затова дейността е съвкупност от кординатор, организатор и хостес.
Навигация
[0] Списък на темите