Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 26, 2025, 21:18:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 161325 пъти)
dar4eto
Сватбар
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #180 -:
март 09, 2009, 14:38:27 »
Здравейте, момичета!
Търся контакти на DJ от Варна който да може да прави вечерни сватби и извън Варна. Моля, пишете ми на лични ако се сетите за някой.
Благодаря предварително
!
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #181 -:
март 09, 2009, 15:14:36 »
всички ДЖ го правят само им плащат извънградските разходи
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #182 -:
март 09, 2009, 16:53:08 »
Цитат на: dar4eto в март 09, 2009, 14:38:27
Здравейте, момичета!
Търся контакти на DJ от Варна който да може да прави вечерни сватби и извън Варна. Моля, пишете ми на лични ако се сетите за някой.
Благодаря предварително
!
И мен това ме интересува. И понеже сигурно повечето правят, както казва Киколина, тогава ви моля да споделите имена на ДЖ, от които сте доволни имате добри впечатления (от вашата или друга сватба). Това ми се струва най-сложната задача засега, защото не познавам много ДЖ и нямам наблюдение от работат им, а за разлика от фото и видео, тяхната работа няма как да бъде видяна в нет-а. Взела съм дискове от две сватби на мои приятели. Единия ДЖ не ми хреса, а от другия чакам отговор (чрез моите познати) дали работи извън града и на каква цена
Активен
siss
Професор
«
Отговор #183 -:
март 09, 2009, 17:41:35 »
Привет, аз също се интересувам за DG-я. Попаднах на една тема
тук
. Дано помогне.
За среща
- аз съм ЗА. за сега съм без малката (дъщеря ни е при баба си и дядо си) така, че нямам съображения с нея.
Активен
krem4o
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #184 -:
март 09, 2009, 17:52:51 »
0888637194 - DJ Уили 0896136633- DJ Данчо Нашата сватба беше миналата година и ди джейа ни беше Данчо и сме много доволни от него,прави всичко което искате вие и има интересни идеи,стана много весела сватба и за другия знам че е много добър.Сватбата ни беше на Дружба и той не е искал пари за нищо така че мисля
Активен
krem4o
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #185 -:
март 09, 2009, 17:55:04 »
че не е проблем и за другаде,ако е по далеч може би само пътни разходи ще ви искат.Желая ви успех милички.......
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #186 -:
март 09, 2009, 18:22:37 »
Ние ангажирахме DJ Уили за нашето парти. Четох добри отзиви тук, а и като се срещнахме ми хареса, че е уравновесен и сдържан. Надявам се хубаво да си изкараме.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #187 -:
март 09, 2009, 21:51:37 »
Нашият ще е Галин алексиев и аз съм много впечатлена от него . Много готин тип ми се видя и ни изясни всеки етап от сватбата как минава предложи ни игри, които прави, а жена му се занимава с декорация на сватби.
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #188 -:
март 09, 2009, 22:11:56 »
Нашият ДЖ беше Алекс от Пертито направооооооо нямам думи(който иска координати на лични),на 100 % се съобразиха с мен,мъжът ми гостите шоуто всичко!!!!
Ако имате мерак мога да ви дам диск от сватбата да гледате
и най правилно за мен е сами да преценявате мили дами,всеки има различен вкус,несамо за музика но и за всичко останало в живота като цяло
Била съм на сватба с ДЖ Съни(който иска координати на лични),невероятно забавен ДЖ бях се насочила в началото към него понеже око да види ръка да пипне ..... но беше ангажиран вече.
Имам лоши впечатления от Бисо,Бисер се казва,като "дърво" води сватбите,няма дух,скука..... гледала съм две двд с него...НЕ твърдо НЕ!(на него му личи и на предварителната среща)
Наблюдения имам и над работата на Румен Черкезов,също от двд и с булката по скоро бях говорила,не "бяхме" очаровани,въпреки че много го хвалят,явно различни предпочитания или така се е случило на сватбата на мойта позната...
Успех
«
Последна редакция: март 09, 2009, 22:15:17 от kikolina
»
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #189 -:
март 10, 2009, 05:14:04 »
За нашия сватбен ден се доверихме на Галин Алексиев и останахме много доволни! Беше много забавно и всичките ни гости останаха много доволни. Много хубави отзиви съм чувала,а и присъствах на един рожден ден,на който Дж беше Румен Черкезов.Това е опита,който мога да споделя с вас момичета.Пожелавам ви успех и много луди танци в сватбения ви ден!
Активен
marisa
Новак
«
Отговор #190 -:
март 10, 2009, 13:33:21 »
rallito, украсата Ви е много хубава!!!
Пертито ми го препоръчаха от няколко места, но тук някъде четох, че взима доста скъпо. Ако тук не е коректно, може ли да ми пратиш на лични долу горе колко ви излезе вашата, ориентировъчно да знам.
Активен
kremi1986
Новак
«
Отговор #191 -:
март 13, 2009, 16:24:01 »
здравейте.скоро обиколих няколко магазина за халки и не видях никаде цени под 45лв. грама.bergeria в началото на темета си споменала 25лв.грама,което ми се струва много добре.някой може ли да ми каже къде във Варна мага да намеря такива цени.
Активен
siss
Професор
«
Отговор #192 -:
март 13, 2009, 18:57:42 »
И аз съм на тема халки. Вчера говорихме с милото по темата и стигнахме до извода че ще бъдат класически
с надписи на имената ни и дата. От цени още не съм се интересувала. Аз ползвам услугите на едно златарско ателие до нас от което съм много доволна. Тези дни ще попитам как върви цената на грам и ако дам злато каква е цената на изработката. В неделя яко е хубаво времето пак ще обикалям за ресторант.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #193 -:
март 13, 2009, 19:17:24 »
kremi1986 и аз тези дни обикалях за халки. Цените, които ми обявяваха бяха в диапазона 42-55 лв.
Само в един магазин до пощата цената беше 36-38 лв., което на фона на другите цени ми прозвуча как да кажа, съмнително. А не бяха лоши халките, докато имаше едни като тенекиени тънички дето изглеждаха много зле, а грама им беше 50 лв в един друг магазин.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #194 -:
март 14, 2009, 14:33:13 »
Еми 25лв. ни каза за златото без изработката, но и с изработката пак е много по-евтино от цените, които споменавате, освен ако сега има някакво поскъпване. Аз ходих преди около месец.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...