Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 28, 2025, 00:20:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 161564 пъти)

pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 06, 2009, 14:56:09 »

mtzaneva, значи вие сте били заели хотел Термал, когато им се обаждах. Така е, който се сеща късно. Иначе ние си запазихме ресторанта + стаи за гостите от далеко, DJ, имаме чаши, халки, поканите почти съм ги разпратила, правя си бутониерки и след това ще премина на късметчетата. В момента проблем ми е фотото. Но нищо не правя по въпроса nea. И си поръчах роклята. Там смятам да поръчам и рокле за 7 годишната ми сестричка, която ще бъде шаферка.
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 06, 2009, 18:25:21 »

pebbles Bravo от моя гледна точка доста сте напреднали, но и времето ви е по-малко.

Аз утре ще ходя да резервирам / питам за ресторанта. Стискайте палци, защото вече си го представям там, навих се много, но имам лошо предчувствие. Днес между служебните задължения влезнах в първият булченски магазин - много вълнувашо беше. Но сега се започва голямото ходене.....Иска ми се да видя роклята и да я позная, а не да се лутам мужду толкова много модели. Това от мен за сега.
Активен
mtzaneva
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 06, 2009, 23:57:01 »

Здравей siss,

Съжалявам, че пиша толкова късно (имахме парти от фирмата).

Изложението е в НДК и ще приключи в неделя.

pebbles, сори за хотела, pardon ние го запазихме на 28 декември, тогава си бяхме във Варна и трябваше да отхвърлим доста неща по подготовката на сватбата.

Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 07, 2009, 01:41:54 »

Ние на 28-ми декември обяснявахме на свекървата, че има още много време и ще определим датата съвсем скоро  pleasantry. И просто отбелязах, че и аз звънях там, иначе си намерихме много симпатично място, което се надявам да ни побере без да излизаме на терасата, но ако се наложи и терасата ще ползваме, просто от пръв поглед ми хареса и реших, че ще правя, ще струвам, но ще наместя гостите там.

siss, стискам ти палци. Не се отдавай на лоши предчувствия, може да е само от нещо неприятно по телевизията, например.
Активен
marisa
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #169 -: март 07, 2009, 11:27:45 »

Момичета, моля Ви помагайте! Вече се отчаях от тези сватбени агенции... не мога да се спра на нищо. Искам някоя с красиви украси на нормални цени. Изчетох вече целич форум. cray Някой да може да препоръча нещо изпитано?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 07, 2009, 12:00:52 »

Offtopic Мацки имате ли желание да направим среща на форума във Варна че отдавна не сме се събирали. Offtopic
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 07, 2009, 12:22:01 »

Момичета, моля Ви помагайте! Вече се отчаях от тези сватбени агенции... не мога да се спра на нищо. Искам някоя с красиви украси на нормални цени. Изчетох вече целич форум. cray Някой да може да препоръча нещо изпитано?
Кажи кои си прегледала и не те удовлетворяват?
Активен
mtzaneva
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 07, 2009, 12:55:59 »

marisa,

Аз имам същият проблем. Аз утре ще ходя на специализирано изложение Флора в НДК, където се очаква да присъстват фирми за украса и аранжировка. След като се прибера ще Ви споделя моите впечатления от там. smile

Иначе бъдещата ни кръстница ми даде някакво решение по въпроса. Харесвам си аранжировка и отивам до цветарски магазин, където ги правят и ги транспортират до ресторанта.

И аз още незнам, утре надявам да се изясни.

Активен
rallito
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 07, 2009, 13:03:36 »

здравей, marisa
аз съм много доволна от парти-агенция Пертито! Пряват това, което ти искаш! изцяло са отворени към желанията на клиента! Виж моята украта и ако ти хареса ще ти дам координати!
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 07, 2009, 13:37:42 »

Да се отчета - предчувствието ми се оказа вярно (рядко имам такова, но никога не ме лъже). Вила Сагона вече неработи sad Но всъщност не съжалявам много. не ми хареса, че няма изглед към морето. А в моите представи трябва да има такъв Wink, така че се огледах наоколо и видях вила Буров. Днес беше мрачно, дъждовно и доста невзрачно, но като цяло градината ми хареса. Предимство е също варианта, че ако вали ще има къде да се подслоним, въпреки че вътре ми се стори доста подтискащо, но все пак това е само резервен вариант, ако например вали. То ако вали въбоще няма да бъде това което искам, така че едвали ще е проблем. Някой имали впечатления от Вила Буров?

mtzaneva - благодаря, все пак има време да го посетя.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 07, 2009, 14:19:17 »

То ако вали въбоще няма да бъде това което искам, така че едвали ще е проблем.
До известна степен и аз мислех като теб и бях навита преди да правим сватбата на открито, но след като четох книгата на Ади окончателно се отказах. Ресторантът ще е на закрито 100%. Изнесения ритуал ще е на открито, като евентуално ще имаме възможност да се пренесем на не много лошо закрито място или да се крием под шатри и чадъра. Няма да е това, което съм искала и аз разбира се, но поне няма цялото празненство да мине по този начин и да ме е яд, защото после си отиваме в ресторанта.
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #176 -: март 09, 2009, 08:36:56 »

Offtopic Мацки имате ли желание да направим среща на форума във Варна че отдавна не сме се събирали. Offtopic
А нови членове желаете ли?   blush blush blush
Активен
vliubenata
Любопитен
*

« Отговор #177 -: март 09, 2009, 08:45:42 »

Момичета и аз вчера се заех с "тежката" задача да търся ресторант, което май се оказа по-трудно, отколкото си мислех. В неделя сутринта с милото направихме примерен списък с гостите, най-близките ни роднини и приятели и се оказва, че май се събираме доста хора. По този предварителен списък сме, за сега някъде около 150 човека и направо не ми се мисли...
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 09, 2009, 09:01:05 »

А нови членове желаете ли?   blush blush blush
Разбира се че желаем нови членове.Ще се радвам да дойдеш и да се запознаем.
Активен
vliubenata
Любопитен
*

« Отговор #179 -: март 09, 2009, 09:10:17 »

Разбира се че желаем нови членове.Ще се радвам да дойдеш и да се запознаем.
Благодаря ти мила  kiss kiss kiss
За мен ще бъде удоволствие да се запозная с вас!!!
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: