Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 26, 2025, 22:14:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 161345 пъти)
Бухтичка
Професор
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #210 -:
март 17, 2009, 09:00:34 »
argento
, възможно е според мен
Но наистина провери възможно най-скоро. Ние мислим да я правим в началото на август сватбата и нямаме нищо резервирано още
Но пък ние няма да имаме църковен брак, ще си правим изнесен ритуал (без длъжностни лица от ритуалната зала), та първото нещо, което искам да резервираме е ресторанта. Дано тази седмица успеем да изберем и да го свършим това.
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #211 -:
март 17, 2009, 09:23:01 »
Бухтичка, може да се засечем из ресторантите
И ние ще обикаляме и дано да има свободни за нашата дата. Вие колко голям ресторант ще търсите? Нашият трябва да е голям, а това ме притеснява, защото май няма много с голям капацитет...
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #212 -:
март 17, 2009, 09:27:13 »
Ние не сме много, около 50 човека. Ние искаме Мелиа и Империал да видим още и ще избираме между тях и Палас най-вероятно, така че нямаме много обикаляне.
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #213 -:
март 17, 2009, 12:16:59 »
Ох, блазе ти, че нямате много за обикаляне...Аз съм се спряла на около 10 ресторанта и хотела, но едно е да ги гледам в нета, а друго е на място.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #214 -:
март 17, 2009, 13:12:49 »
vliubenata, много е добре, че търсите голяма зала за септември, а не за по-рано, защото на нас за юни поне половината казаха, че ще си изхранват туристите. И това все още не е силния сезон, колкото и да е силен тази година. Много е важно да отидеш да разгледаш нещата на живо. Има места, които те изненадват приятно и такива, които звучат чудесно на интернет, но на живо са тъмни или ниски или с ужасно огромни колони или някакви други кусури. И те съветвам, когато тръгнете по хотелите - влизайте във всяко хубаво помещение, покрай което минете. Така и така сте там, може да си поговорите с хората за 15-тина минути. Просто не всичко се открива лесно в интернет, ако не търсиш конкретно него. Ние точно така попаднахме на ресторанта, който сме запазили. Дано всичко да е наред и занапред!
Активен
argento
Новак
«
Отговор #215 -:
март 17, 2009, 13:18:54 »
Благодаря ви за куража!!!
)
Смятам да подпишем в петък на 14 Август (май е по-вероятно да има часове ххаахах) а за 15 събота да оставим църквата и купона...
Определено споделям мнението, че по нета трудно стават нещата - писах мейли на няколко хотела, защото ни трябват стаи за настаняване - получих само ЕДИН супер неадекватен отговор (беше от Априлци). Добре, че сестра му на милото живее във Варна и каза, че ще се заеме на място, ма баш в сезона.... сложно май
Активен
argento
Новак
«
Отговор #216 -:
март 17, 2009, 13:22:26 »
а като ресторант в нета ми хареса RAPPONGI на крайбрежната, ама почвам да се съмнявам - все пак тука никой не го споменава, а вие сте капацитет.....
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #217 -:
март 17, 2009, 13:52:02 »
Цитат на: vliubenata в март 17, 2009, 12:16:59
Ох, блазе ти, че нямате много за обикаляне...Аз съм се спряла на около 10 ресторанта и хотела, но едно е да ги гледам в нета, а друго е на място.
Хич не съм за завиждане, аз не мога да мръдна от вкъщи, иначе всичко да беше решено вече. А ние иначе обикаляхме веднъж вече, гледахме много снимки и така стигнахме до тези няколко места. И на мен ми се струва, че за септември ще е по-спокойно.
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #218 -:
март 17, 2009, 14:47:18 »
Съжалявам, че ви се намесвам в темата
, но argento септември също не е от най-спокойните! Нашата сватба е началото на септември и когато запазвахме час в ритуалната останаха още само два свбодни, така че според мен е добре да побързаш! Църковният ни ритуал също ще е изнесен, а не в църквата, но все пак и там трябва да се запази свещенник.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #219 -:
март 17, 2009, 15:22:37 »
Цитат на: argento в март 17, 2009, 13:22:26
а като ресторант в нета ми хареса RAPPONGI на крайбрежната, ама почвам да се съмнявам - все пак тука никой не го споменава, а вие сте капацитет.....
За Рапонги съм чувала че храната им е зле.Имам позната дето повръщаха цялата компания след банкет там.
Активен
argento
Новак
«
Отговор #220 -:
март 17, 2009, 15:32:56 »
мхм... видях, че имат много места в Ранпонги, а и изглежда готино за лятна морска сватба... - ужас, като не съм на място да пробвам менюто......
Активен
siss
Професор
«
Отговор #221 -:
март 17, 2009, 15:44:39 »
Леко ме попретеснихте с тези дати. Аз съм на същото положение като Бухтичка и сега съм луднала с ресторанта, та все си мисля, че с дата на подписването няма да имам проблеми, ама да взема да си запазя час, като имам работа в района на ритуланата зала. Някой знае ли с какво да се подготвя, като си запазвам час - пари, документи трябав ли да нося към момента?
Активен
argento
Новак
«
Отговор #222 -:
март 17, 2009, 15:54:30 »
Сис, това е хубав въпрос - аз мислех сестра му на милото да свърши тая работа, ама не ми се иска да я разкарвам 100 пъти... накрая ще ме отреже
аз се надявам за петък да няма проблем с часовете, егати... хахахахах
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #223 -:
март 17, 2009, 16:00:25 »
И ние така си казвахме, че има време, но накрая се оказа, че дори доста сме закъсняли. Това, което ти е необходимо са личните карти (даже мисля, че и двата трябва да сте там, защото попълвате и подписвате едни бланки) и символично капаро от 25 лв., мисля че беше.
За Рапонги лично мое мнение е, че има по-красиви и подходящи места за лятна сватба. Даже (не искам да те разочаровам), но аз не знам там да правят сватби! Може и да греша, разбира се!
Активен
argento
Новак
«
Отговор #224 -:
март 17, 2009, 16:20:18 »
хахахахах и аз така предположих - никой във форума не го беше споменал и по това разбрах, че едва ли е най-подходящото!!! Проблемът е, че аз не познавам града - миналото лято си празнувах рождения ден (на 3 Август) в “Бялата къща“ и (беше супер) и с това се свършва опитът ми с ресторантите....
Та значи кой води класацита за градинска сватба?
)))
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17