Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 26, 2025, 22:14:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 161345 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: март 17, 2009, 09:00:34 »

argento, възможно е според мен good Но наистина провери възможно най-скоро. Ние мислим да я правим в началото на август сватбата и нямаме нищо резервирано още angry Но пък ние няма да имаме църковен брак, ще си правим изнесен ритуал (без длъжностни лица от ритуалната зала), та първото нещо, което искам да резервираме е ресторанта. Дано тази седмица успеем да изберем и да го свършим това.
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #211 -: март 17, 2009, 09:23:01 »

Бухтичка, може да се засечем из ресторантите  blum И ние ще обикаляме и дано да има свободни за нашата дата. Вие колко голям ресторант ще търсите? Нашият трябва да е голям, а това ме притеснява, защото май няма много с голям капацитет...
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: март 17, 2009, 09:27:13 »

Ние не сме много, около 50 човека. Ние искаме Мелиа и Империал да видим още и ще избираме между тях и Палас най-вероятно, така че нямаме много обикаляне.
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #213 -: март 17, 2009, 12:16:59 »

Ох, блазе ти, че нямате много за обикаляне...Аз съм се спряла на около 10 ресторанта и хотела, но едно е да ги гледам в нета, а друго е на място.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: март 17, 2009, 13:12:49 »

vliubenata, много е добре, че търсите голяма зала за септември, а не за по-рано, защото на нас за юни поне половината казаха, че ще си изхранват туристите. И това все още не е силния сезон, колкото и да е силен тази година. Много е важно да отидеш да разгледаш нещата на живо. Има места, които те изненадват приятно и такива, които звучат чудесно на интернет, но на живо са тъмни или ниски или с ужасно огромни колони или някакви други кусури. И те съветвам, когато тръгнете по хотелите - влизайте във всяко хубаво помещение, покрай което минете. Така и така сте там, може да си поговорите с хората за 15-тина минути. Просто не всичко се открива лесно в интернет, ако не търсиш конкретно него. Ние точно така попаднахме на ресторанта, който сме запазили. Дано всичко да е наред и занапред!
Активен
argento
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #215 -: март 17, 2009, 13:18:54 »

Благодаря ви за куража!!! lol)
Смятам да подпишем в петък на 14 Август (май е по-вероятно да има часове ххаахах) а за 15 събота да оставим църквата и купона...
Определено споделям мнението, че по нета трудно стават нещата - писах мейли на няколко хотела, защото ни трябват стаи за настаняване - получих само ЕДИН супер неадекватен отговор (беше от Априлци). Добре, че сестра му на милото живее във Варна и каза, че ще се заеме на място, ма баш в сезона.... сложно май  nea
Активен
argento
Новак
*

« Отговор #216 -: март 17, 2009, 13:22:26 »

а като ресторант в нета ми хареса RAPPONGI на крайбрежната, ама почвам да се съмнявам - все пак тука никой не го споменава, а вие сте капацитет.....  good
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 17, 2009, 13:52:02 »

Ох, блазе ти, че нямате много за обикаляне...Аз съм се спряла на около 10 ресторанта и хотела, но едно е да ги гледам в нета, а друго е на място.
Хич не съм за завиждане, аз не мога да мръдна от вкъщи, иначе всичко да беше решено вече. А ние иначе обикаляхме веднъж вече, гледахме много снимки и така стигнахме до тези няколко места. И на мен ми се струва, че за септември ще е по-спокойно.
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #218 -: март 17, 2009, 14:47:18 »

Съжалявам, че ви се намесвам в темата  blush, но argento септември също не е от най-спокойните! Нашата сватба е началото на септември и когато запазвахме час в ритуалната останаха още само два свбодни, така че според мен е добре да побързаш! Църковният ни ритуал също ще е изнесен, а не в църквата, но все пак и там трябва да се запази свещенник.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 17, 2009, 15:22:37 »

а като ресторант в нета ми хареса RAPPONGI на крайбрежната, ама почвам да се съмнявам - все пак тука никой не го споменава, а вие сте капацитет.....  good
За Рапонги съм чувала че храната им е зле.Имам позната дето повръщаха цялата компания след банкет там.
Активен
argento
Новак
*

« Отговор #220 -: март 17, 2009, 15:32:56 »

мхм... видях, че имат много места в Ранпонги, а и изглежда готино за лятна морска сватба... - ужас, като не съм на място да пробвам менюто...... nea
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 17, 2009, 15:44:39 »

Леко ме попретеснихте с тези дати. Аз съм на същото положение като Бухтичка и сега съм луднала с ресторанта, та все си мисля, че с дата на подписването няма да имам проблеми, ама да взема да си запазя час, като имам работа в района на ритуланата зала. Някой знае ли с какво да се подготвя, като си запазвам час - пари, документи трябав ли да нося към момента? huhhuh.gif
Активен
argento
Новак
*

« Отговор #222 -: март 17, 2009, 15:54:30 »

Сис, това е хубав въпрос - аз мислех сестра му на милото да свърши тая работа, ама не ми се иска да я разкарвам 100 пъти... накрая ще ме отреже  blush аз се надявам за петък да няма проблем с часовете, егати... хахахахах
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #223 -: март 17, 2009, 16:00:25 »

И ние така си казвахме, че има време, но накрая се оказа, че дори доста сме закъсняли. Това, което ти е необходимо са личните карти (даже мисля, че и двата трябва да сте там, защото попълвате и подписвате едни бланки) и символично капаро от 25 лв., мисля че беше.
За Рапонги  лично мое мнение е, че има по-красиви и подходящи места за лятна сватба. Даже (не искам да те разочаровам), но аз не знам там да правят сватби! Може и да греша, разбира се!   scratch one-s head
Активен
argento
Новак
*

« Отговор #224 -: март 17, 2009, 16:20:18 »

хахахахах и аз така предположих - никой във форума не го беше споменал и по това разбрах, че едва ли е най-подходящото!!! Проблемът е, че аз не познавам града - миналото лято си празнувах рождения ден (на 3 Август) в “Бялата къща“ и (беше супер) и с това се свършва опитът ми с ресторантите....

Та значи кой води класацита за градинска сватба? lol)))
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: