Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 26, 2025, 14:55:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 161272 пъти)

siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 05, 2009, 13:19:31 »

vliubenata и аз когато се регистрирах тук в главата ми беше пълен хаос - даже това е първият ми пост. Но разгледах добре началната страница на сайта и мисля, че вече съм почти ориентирана.
Исках да попитам за изнесената церемония - кой  я прави или има право да я прави? разбрах що е то, но неразбрах кой sad
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #151 -: март 05, 2009, 13:25:22 »

Здравей siss, аз също разгледах и прочетох всичко написано в началната страница, но хаоса в главата ми все още е пълен  smile
Мен също ме интересува изнесената церемония, защото искам такава.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 05, 2009, 13:31:32 »

Здравейте момичета!:new-user:
Аз съм съвсем нова в този прекрасен форум. От Варна сме и ни предстои сватба, но все още нищо не сме започнали да подговяме, т.к все се успокояваме, че има време. Мислим да е през септември. Като за начало бихте ли ми дали насоки от къде да започнем.
Благодаря ви предварително!!! kiss kiss kiss
Здравей и добре дошла
Като начало определете дата.Запазете си дата в ритуална зала и църква ако имате църковен брак.След това се спрете на хората които ще са ви кумове.После направете списък на хората които ще поканите.След като знаете на коя дата и колко хора ще са си запазете ресторант.После избор на Фотограф Видеооператор и ДЖ/Оркестър.После имаш покани,тейбълки и такива дреболии.Поне 3-4 месеца преди сватбата се замислете за облеклото на единия и другия избор на букети и украси за ресторанта.Написала съм ти най основното.
Активен
vliubenata
Любопитен
*

« Отговор #153 -: март 05, 2009, 13:37:29 »

Здравей и добре дошла
Като начало определете дата.Запазете си дата в ритуална зала и църква ако имате църковен брак.След това се спрете на хората които ще са ви кумове.После направете списък на хората които ще поканите.След като знаете на коя дата и колко хора ще са си запазете ресторант.После избор на Фотограф Видеооператор и ДЖ/Оркестър.После имаш покани,тейбълки и такива дреболии.Поне 3-4 месеца преди сватбата се замислете за облеклото на единия и другия избор на букети и украси за ресторанта.Написала съм ти най основното.
Много благдоаря за милото посрещане и за изчерпателните съвети!!!
Смятаме тази събота да отидем до Ритуална и се надявам администрацията им да работи, за да резервираме за час и дата, а другото лека полека  Wink
Активен
tsvetenden
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Най-истинските неща са невидими, те се чувстват

« Отговор #154 -: март 05, 2009, 15:39:59 »

Здравей vliubenata
Поздравления за радостта, която ви предстои!
За жалост мога да ти кажа "надежда всяка остави" - администрацията на ритуална зала Варна не работи в събота. Но пък хубавото е, че това е единствената лоша новина, която имам за теб.
 Момичетата са ти дали някакви насоки, но знай, че най-важните решения, от които зависи старта на организиране на вашата сватба трябва да вземеш ти и твоя бъдещ съпруг.
Първо трябва да изберете дата, после да решите какъв тип да е сватбената церемония и тържеството, колко и какви гости ще поканите, какво на всяка цена трябва да има или в никакъв случай да няма на вашия специален ден. Знам от опит, че всяко момиче има някаква представа в себе си за този ден, а мъжете са леко притеснени по този повод. Но важното е той да е Вашия специален и незабравим ден. Да го организирате и изживеете по ваш вкус и като такъв да се запомни от вашите близки, приятели и гости, с които ще го споделите.
Относно изнесения ритуал е по-добре да се запознаете с предложенията на сватбените агенции преди да запазвате дата в ритуалната зала. Първо там е по-изгодно финансово и не е еднотипно/смятам, че това е много важно/.
И понеже постът ми става доста дълъг може да продължим на лични, ако имаш някакви въпроси.
Активен
rallito
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 05, 2009, 15:55:21 »

здравей, vliubenata

Ние също искахме изнесен ритуал и първо отидохме в ритуална зала, където обявиха цена от 400лв. + 200лв. като гаранция, че няма да закъснееме с повече от 15 минути + транспорта до мястото! И нещото, което ме отказа беше че предложиха час 16,00, което е нито за дневна, нито за вечерна сватба!
Тогава решихме да проверим как стоят нещата в сватбените агенции и наистина се оказа, по-евтино и в последствие мога да кажа и по-интересно, а не като в ритуална зала, никой да не слуша, защото са все едни и същи неща! Сватбената агенция, която аз наех направи всичко, ама абсолютно всичко, което може да се сетиш! можеш да видиш снимки от ритуала и украсата на фоаието, ако ти хареса ще ти дам координати на агенцията! Справиха се наистина невероятно!!!
Успех в организацията!
Активен
vliubenata
Любопитен
*

« Отговор #156 -: март 05, 2009, 16:07:48 »

tsvetenden, rallito, много ви благодаря и на двете  kiss kiss kiss
Значи спестяваме си едното разхождане до Ритуалната в събота smile
Довечера ще проведем разговор с милото и пресни-росни започваме  good
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 05, 2009, 17:28:12 »

Благодаря на rallito и tsvetenden за информацията. Наистина ми беше полезна. Това сложи в коша двуумението ми за свадбена агенция, а бихте ли препоръчали някоя?!? Намерих списък с сватбени агенции във Варна, но нищо не ми говорят.

rallito - разгледах снимките - наистина хубаво се е получило с церемонията в хотела, много ми харесаха снимките, от там въпорса кой беше фотографа ви?
« Последна редакция: март 05, 2009, 17:39:16 от siss » Активен
rallito
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: март 05, 2009, 20:23:44 »

здравей, siss много се радвам, че си харесала албума. Качеството на снимките е невероятно! Фотографа беше много добро попадение! Казва се Добромир Добрев http://www.fotonika-bg.com/. Страхотен е!!!!
Успех
Активен
mtzaneva
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 05, 2009, 23:12:41 »

Здравейте,

И аз най-накрая да се включа в този прекрасен форум.

Искам първо да благодаря на всички от форума  give_rose, т.к. вашите мнения ни помогнаха да вземем надявам се правилните решения.

Нашата сватба ще е на 06.06.2009 г. във Варна.

Опитваме се да организираме всичко сами с моята половинка, но е доста трудо, след като живеем в София.

За сега се справяме някакси и вярвам, че това ще е нашият прекрасен празник, въпреки нервите, които се похабяват за подготваката му.

* Wedding Doves.gif (73.7 KB, 394x301 - видяно 3548 пъти.)
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 05, 2009, 23:24:42 »

mtzaneva, здравей!

И ние сме на 06.06. Кога ви е часът в ритуална зала? Ние сме в 16. И докъде сте с организацията. Да сверим часовниците. girl_wink
Активен
mtzaneva
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 05, 2009, 23:46:07 »

Здравей pebbles!

Много се радвам, че ще бъдете на същата дата, ще има много да треперим до тогава. smile

Нашият час е в 14:20 часа.

Що се отнася до подготовката ... ще бъдем в хотел Термал, избрали сме фото и видео, оркестър и ди джей - това от към по-големите неща от подготовката. Сама ще си правя поканите и посланията към тях, етикетите за бутилките и етикетите за местата на масите. С милото в събота сме на изложение Флора, където ще присъстват специално фирми, свързани с украса и аранжовка, надявам се да взема някакво решение, относно украсата - това ми е най-трудното решение.

Май горе-долу е това, т.е. сме още в началото.
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 06, 2009, 13:01:50 »

rallito мерси за инфото за фотографа, дано успеем да го ангажираме. Както вече казах снимките наистина ме заплениха.

mtzaneva може ли повече информация за това изложение, защото ме инетресесува точно този въпрос, мерси предварително.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 06, 2009, 13:48:06 »

Срещахме се днес пак с агентката, аз съм много объркана  blush Палас отказват да правят сватби лятото, а иначе сигурно направо щяхме на тях да се спрем. Така трябва да отложим за септември. А освен това не можем да си внесем всичкия алкохол.
Империал ми допада също, но там кувертите са доста по-скъпи. За Мелиа не знаем много, допадна ми на снимка, но не знам цени и реално наживо дали ще ми хареса.

Иначе ходихме до Сийсайд и може би там ще направим изнесения ритуал pardon
Активен
marisa
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #164 -: март 06, 2009, 14:34:59 »

Когато избирахме хотел аз също се бях спряла в началото на Палас, но не си спомням да са ни казвали, че не правят сватби през лятото. Даже казаха, че това е единствения хотел в Слънчев ден, който организира през сезона. Аз не го избрах заради цените, които ми се сториха доста  angry  shok
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: