Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 26, 2025, 22:00:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 161343 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: март 02, 2009, 16:28:18 »

Ние днес най-сетне успяхме да обиколим няколко ресторанта, които бяхме набелязали  pardon
Ходихме първо в Гранд хотела. Там ресторанта (не му помня името, май Бел Епок) не ни допадна особено, но Джи Бара беше симпатичен. Само цвета на килима им е доста ярък и ще е малко задължаващо сигурно. Иначе ми харесват черните шарки.
После обаче отидохме в Палас и мнооого ни хареса. За жалост обаче ни казаха, че са решили да не правят сватби юли и август (ние я планирахме за август). Дадоха ни все пак един телефон да попитаме, понеже имали доста запитвания и може пък случайно да си променят решението.
И в общи линии това успяхме да видим. Ходихме и до Империал, но те щели да отварят през май, в Мелиа също почиваха днес, но през седмицата имало хора.
До Seaside не отидохме, него съм го виждала горе-долу и имам представа.
Та в общи линии ни се очертаха два варианта, градинска сватба на Сийсайд през август или да оставим за Палас в началото на септември. Нямам никаква идея кое от двете предпочитам  huhhuh.gif И двете ми харесват, просто са различни и не мога да ги сравнявам. Изобщо не знам какво искам blush

И накрая само ще кажа, че успях да си намеря книгата на Ади Цанова "Помощ! Омъжвам се!". Изглежда много интересна и полезна. В резултат на всичко сега ми е едно хубаво, чувствам се много сватбено настроена  smile
« Последна редакция: март 02, 2009, 16:31:30 от Бухтичка » Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: март 02, 2009, 22:41:43 »

А някой има ли впечатление за Вила Сагона?
Активен
marisa
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #137 -: март 02, 2009, 22:55:47 »

Бухтичка, до х-л "Романс" на Дружба ходихте ли?
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: март 02, 2009, 23:56:22 »

Бухтичка, до х-л "Романс" на Дружба ходихте ли?
Питаш защото ми го предлагаш или се интересуваш от него?
Имаме ограничено време и посетихме само предварително набелязаните места. Прегледах сайта на въпросния хотел преди малко и не е това, което търся.
Активен
marisa
Новак
*

« Отговор #139 -: март 03, 2009, 11:55:33 »

Бухтичка, питам те, защото виждам, че си се спряла на Палас, а Романс е с подобна изискана обстановка. Преди да изберем нашия ресторант обиколихме доста. Влюбих се в Романс, но може би единственият му недостатък е, че ресторанта е с малко странно разположение и нямаше да ни побере.
Активен
marisa
Новак
*

« Отговор #140 -: март 03, 2009, 12:05:58 »

Забравих да кажа, че там ни предложиха изнесения ритуал да е на беседката в градината пред басейна.  good
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #141 -: март 03, 2009, 13:30:40 »

Романс наистина е много красив!
На мен Сийсайд ми е голяяяяяма слабост  girl_in_love , но и той има ограничение за бройката. Там е най-добре за градинско парти, заради невероятната им градина. А и е в рамките на града  good
А в Палас ми харесва само тераста, иначе вътре не ми допада толкова. Но пък за ценителите на "тежката" луксозна обстановка е подходящ  smile
Като си говорим за градини, да ви споделя какво ме притеснява мен относно провеждането на празненството навън лятно време - комарите и други гадинки, които кацат около лампите  nea Ние ще имаме изнесен ритуал навън, има и място за провеждане на целия купон на терсата, но все пак ще сме вътре, за по-сигурно, а и ако завали, а заради ограниченията за шума на откирто.
Но иначе градинските обожавам градинските партита.

Може би тези от вас, които с били на изложението минлата седмица, знаят, но все пак да кажа - в събота има нещо като презентация на сватбените фотоуслуги на Фотостудио Х в мол-а. Ние вече ме си резервирали фотограф, но би ми било интересно да видя  girl_wink
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: март 03, 2009, 13:49:40 »

Слънце, кой е вашия фотограф и ще те помоля да споделиш информация от проучването ти по темата. Ние още си нямаме, срещахме се с няколко фирми, за съжаление не със самите хора, които ще снимат, което на мен хич не ми допадна. Аз, като напълно боса по темата, бях решила да си избера този, който ми се усмихне, но как да разбера дали ми се усмихва като се срещам само с шефовете му girl_impossible
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #143 -: март 03, 2009, 14:16:41 »

Нашият фотограф не е от Варна, както и 95% от фотографите, на които изпратих запитване  pardon
Иначе от варненските знам, че фотостудио Х и Фотеви са добри, те май са и най-популярните за града. И Ка Студио съм гледадала: http://www.kaphotostudio.com/photographer/index.html
Аз лично бих ти препоръчала Ангел Ненов!!!  good http://angelnenov.com/ Мога да ти дам негови координати.
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: март 03, 2009, 18:57:59 »

А в Палас ми харесва само тераста, иначе вътре не ми допада толкова. Но пък за ценителите на "тежката" луксозна обстановка е подходящ  smile
Ние явно искаме тежка обстановка защото не ни допадат особено ресторанти с теракот по пода и огромни голи прозорци гледащи в много от случаите към басейна на хотела.

Иначе аз се зачетох в книжката на Ади Цанова, много е приятна и се разубедих до известна степен от градинската сватба, защото не искам всичко да ни е на едно място, а и с моя късмет е доста вероятно точно токава да се изсипе някой порой. Та ресторанта ще го търсим задължително закрит към хотел. Но и на мен ми е слабост Сийсайд и се чудя дали няма да склонят да си направим там изнесения ритуал blush

Чакам с нетърпение да се върне сватбената ни агентка, че да капарираме поне нея и да обсъдим новите ни идеи относно ресторанта и ритуала.
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #145 -: март 03, 2009, 19:20:06 »

Бухтичка, идеята ти е само изнесения ритуал да е в Сийсайд ли? Мисля, че биха се навили ако към ритуала добавиш и уелкъм дринк, който те да осигурят. Така тъкмо малко повече време ще прекарате там  girl_wink
Иначе за Палас не исках да прозвучи като обида, не съм го и мислила. А и определено е по-добре да има гледка като на Палас, отколкото към хотелския басейн.  Аз преди си мечтаех да се омъжа точно на терасата на Палас  Girl_hide
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: март 03, 2009, 19:36:56 »

Не не, аз не съм се обидила, нямам нещо против класификацията, то си е така.
А за изнесения ритуал ние искаме по принцип шампанско да има след това, някакви ордьоври и фонтани с шоколад pardon Но агенцията ни е правила сватби там, ще говорим с нея да видим какво ще каже за идеята.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: март 03, 2009, 21:05:57 »

Благодаря, Слънце, за отговора. Но всички споменати са заети вече за нашата дата. Дано и тези, с които говорихме миналата седмица не ги заемат докато се начудим. Но, в крайна сметка, все някой ще ни нащрака. За това няма да се втелявам.
Активен
slavomira
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #148 -: март 05, 2009, 12:32:28 »

Дами, искрено и лично мнение за ресторанта на хотел "Одесос" - нашата сватба беше там - август 2008 - ресторанта се представи БЕЗ ГРЕШКА! На мен все ми се струваше, че ще изпусна нещо, нещо ще остане недомислено... Управителят в комбина с поръчания от нас DJ (давам телефон ако някой иска - нашата сватба не беше супер продължителна, човека ни взе само 60 лева) организира посрещането, момиче и момче дойдоха с пита и тн всички такъмълации, свекървата ни захранва, наздраве с шампанско и бла бла.... Много беше яко! Bravo
Храната беше на супер ниво - гостите ми чужденци останаха безкрайно учудени.
Сватбата беше малка - само 40 човека, но ресторантьорите не се посвениха да ни дадат да заемем залата само за нас, да пренаредят масите, да донесат специална масичка и да нагласят осветление за тортата за да можем да се снимаме с нея като хората...  Bravo  give_rose
Аз съм супер доволна - беше наистина сватбата на моите мечти!  Bravo
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #149 -: март 05, 2009, 12:48:23 »

Здравейте момичета!:new-user:
Аз съм съвсем нова в този прекрасен форум. От Варна сме и ни предстои сватба, но все още нищо не сме започнали да подговяме, т.к все се успокояваме, че има време. Мислим да е през септември. Като за начало бихте ли ми дали насоки от къде да започнем.
Благодаря ви предварително!!! kiss kiss kiss
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: