СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част

<< < (8/85) > >>

Mariqnkata:
Здравейте момичета. Да дам отчет за свършените досега нещица, не че е много но все пак  =] направих всички възможни списъци: за гостите, за необходими неща за двата ритуала, за ресторанта, покупки и т.н  :writer: . Говорихме с Неделчо, и последно остана той за снимките. Голям веселяк излезе и така. Днес ще говорим с DJ, като имам резултат ще кажа. Утре имаме уговорка и за ресторанта, така че малко по малко почнаха да се нареждат нещата.  :girl_wink:
Цвети, за цената, най добре се обади на него да се разберете. Мисля че ще ти хареса.  *THUMBS*
Ами за сега това, от мен, целувки на всички.  :*

Вили:
Мариянка, честито за свършената работа! На кой ресторант последно се спряхте?

elena01:
Цитат на: mechta в януари 22, 2009, 02:07:02

Ей момичета преди време в Сливен кумът ми поръча едн кристал с вградена наша снимка от изписванет а дъщееря ми. Правят се при вас..нещо crystal design  май беше фирмата. Виже ги интересни са за подаръчета. Ако някой намери сайта да ми прати на лични, че съм го загубила.

Имам един познат който работи в такова предприятие и вгражда снимки и от сватби и др. поводи в кристал. Ако проявяваш интерес ще пратя тел.

bandidi:
Това за кристалите е много оригинално, аз лично не съм виждала подобно нещо. Ако е удобно, нека някой да снима и да го пусне в галерията си или тук, че не заинтригува. Мариянка и Цвети, успешна до-подготовка. Всичко ще бъде чудесно :bravo:

bori:
Диди,това открих за фирмата,но вчера не успях да я намеря на адреса.
http://www.crystal3ddesign.com/
Успешна подготовка на момичетата и положителни емоции!
Мариянка,надявам се,че вече си доста по-спокойна.Излезе,че съм пророк за добро,надявам се ;)
Цвети,ти страхотно си отмяташ нещата едно по едно.
Хубав ден на всички! @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница