СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част

<< < (9/85) > >>

Mariqnkata:
  :yes: момичета, вече си имаме и ресторант. Снощи ходихме с мунка до Национал да доуговаряме нещата. Засилвам се аз да говоря с управителката и тя като ми каза, че преди час друга двойка са запазили ресторанта за същата дата, понеже тя помислила, че с тях е говорила и аз направо  ohmy  O_O готова да се разплача. Но в крайна сметка се оказа, че другата сватба ще е дневна и за вечерта е свободно. Направо си отдъхнах. В такива моменти се чувствам секаш земята пропада под мен, а като си помисля че едва сега започваме с подготовката *crazy*
  Цвети, при теб как вървят нещата? Рокличка хареса ли вече?
Спорен ден от мен на всички  @}->-- *KISSED*

maj4eto:
Мариянка,много се радвм че сте уточнили вече ресторанта :) Много добър избор *THUMBS* ние останхме страшно доволни от двичко там :)

Mariqnkata:
Благодаря за подкрепата  :[ . Майче, и на мен Хационал ми беше фаворит чесно казано. Поговорихме си с управителката, готина ми се стори и е отворена за идеи.  Мисля че ще имам възможността да направя сватбата така както си я представям, а от това по хубаво какво?  =]

Вили:
Честито ресторантче, Мариянка! :bravo: Добър избор сте направили, като се има предвид, че в Сливен няма много голям избор на ресторанти. Всичко ще се нареди по местата, ще видиш. И при мен все така се получаваше, че нещо все се объркваше в последния момент, но в крайна сметка накрая се подредиха нещата, както трябва. Успех в по-нататъшната подготовка!!! *THUMBS*
P.S. А коя зала на Национал сте си избрали?

Mariqnkata:
Ами ще бъдем в голямата зала. Когато направихме списъка с гостите, излезе, че са над 110 човека. Мисля, че там ще е по спокойно и има по добро разположение. а и дансигна ще е само за  :dancer: :drum: :partytime:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница