СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
niksha:
Ами на нас ритулната ни беше в 16:00 църквата в 17:00 а гостите в 18:00 вече бяха в ресторанта. В ритуалната ще си не повече от 20 мин. с поздравленията даже, след това ще имаш около 30-40 мин за снимки зависи колко ще искаш и каде, а в църквата ще си около 30 мин. мисля че така беше горе доло като време. След това ще пиете по едно кафе някаде докато се настанят гостите. Ние бяхме на Виенската до 18:30-40 някаде и след това вече посрещането в ресторанта след като всички са се настанили. Надявам се , че съм ти помогнала с инфото :girl_wink:
Mariqnkata:
Привет и от мен на всички. Цвети, не отлагай с уговарянето на видеото. Аз почти бях изпаднала в нервна криза %) и си мислех, че няма да има сватба. :'( Все още нямаме оператор, нито DJ.Днес имаме уговорка с Неделчо та да видим. Направихме списък на гостите и общия резултата беше 114 човека, което автоматично изключи по голямата част от ресторантите, които си бяхме харесали. :angry: Сега яко ме гони нервата и сме се активирали с подготовката.
За сега имаме само запазена дата и час за общината и църквата. В общината сме от 17 а в църквата от 17. 30 та се чудя, дали ще стигне и времето *crazy* .
Напълних поста с мойте глупости, така че спирам. Лек ден от мен. @}->--
niksha:
Ами миличка ние първоначални бяхме запазили църква от 16:30 а ритуална от 16:00, и от ритуалната ни посъветваха да си изместим часа за църквата за 17:00 защото нямало да ни стигне времето иначе. И ние от там отидохме до църквата и ги помолихме за 17:00 часа като те ни казаха , че щели да направят компромис и да ни вземат тогава, ни по принцип работели до 17ч. но нали сме били последна сватба се съгласиха и така оспяхме да нагласим нещата. При вас незнам как е , но мисля че времео ще ви е малко. Просто няма да имате време за снимки. Само ритуала и поздравленията , и от там набързо към църквата.
Вили:
Ние също бяхме от 16:00 часа в ритуалната и от 17:00 в църквата. От цървата не са ни правили изречения за компромиси и че работят до 17:00, ама явно зимата имат друго работно време :girl_wink:. Снимките ги правихме след църквата, понеже имахме предостатъчно време между нея и ресторанта. Ресторанта ние беше от 19:00 ч. В ритуалната позакъсняхме и отдохме към 16:15 и там за 15 минути приключихме и отидохме в църквата. Там доста време беше ритуала (или на мен ми се стори много дълъг), обаче защото преди и след нас нямаше никой и някъде 30-40 минути сякаш беше (може и повече). След това ходихме да си правим снимки на Шато Алпиа и пихме кафенце и към 19:30 пристигнахме на голф-игрището. .Гостите вече бяха там, времето беше малко по-прохладно (че иначе беше сигурно най-горешия ден), ама все пак това беше лятото и се стъмва по-късно, затова и искахме по-късен час. Там си направихме снимки с всички гости преди да седнем и после започна купона.
Обаче, според мен, не записвайте двата часа с разлика 30 мин., за да сте спокойни, а не да търчите насам-натам. Не че няма да сварите, но докато се придвижат и съберат всички гости :\
cvetito:
@}->-- niksha мила благодаря ти за информацията, наистина ми беше полезна. Значи...... запазихме час в ритуалната в 16:30, в църквата в 17:30, а ресторанта в 19:00 часа..... :) Мисля,че това е най удачният вариант :\ По час за всяко събитие.....благодаря ви за съвета и инфото @}->--
Марианка вие говорихте ли с Неделчо вече, каква цена ви каза? А относно ресторанта - не са ли съгласни да по-големите ресторанти да направите сватбата си при тях?
Навигация
[0] Списък на темите