СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
maria_lakova:
Има ли булки от Сливен? - 2 част
bori:
:)Благораря още веднъж на всички!Да ви се връща :)
Майче,страхотно коремче си заформила вече!Кой знае колко му се радвате!
Надявам се всички сте добре!Моето кръвно тези дни бая ме разлюля,бях като пияна,но надявам се вече да нямам такива екстремни почерняващи изживявания!
Ники какво стана с DJ-я?Избрахте ли вече?Музиката остава ли?Как вървят нещата?Мариянка и Цвети имат още доста време.Много нови идеи ще им дойдат на главата.
cvetito:
:girlhide: здравейте момичета @}->-- отдавна не съм писала, но преди празниците имаме доста работа и не ми остава никакво време :angry: Бори честита ти кухничка, да сготвиш много манджички на любимите си същества.Ние също сме в процес на правене на кухня, но Дядо Коледа каза,че ще е готова след нова година...... :\ Организацията на сватбата малко съм я поизоставила около това суетене за коледните празници =] единственно успях да се свържа с едно момиче (голяма сладурана) за украсата.Днес ще ходя на обиколка по магазините за подаръчета :Santa:
Катрин с малко закъснение ще се впиша и аз в книгата за гости :[
Пожелавам ви лек ден на всички и много ще се радвам ,ако успеем да си организираме една срешичка, за да се запозная с всички вас :bravo: *YAHOO*
:gcrst: чао за сега
niksha:
честита нова година милички :* . Моето пожлание към всички ви е : Нека не броиме дните, много да са ни парите, нека всеки ден е чудо, нека зло под капък спи , и по водаа ни върви. На бъдещите булки желая много положителни емоции , и да се насладят на всеки един момент от подготовката, желая също много много здрави бебоци в скоро време и от другите булки :P . А сега да ви помоля аз нещо.... моля ви да ми пожелаете едно хубаво тихо временце без сняг , дъжд и вятър на 10-ти, че като гледам май няма да ме огрее за такова
niksha:
Ох момичета маклко остана а въобще не съм си починала. Прибрах се в Бургас и се надявах , че вече ще се отдам на релаксация но уви нямах този късмет. И тук работа за вършене , останали довършителни работи. Например днес съм излязла от 9 сутринта и сега успях да се прибера, а на всичкото отгоре и пак излизам ( даже още съм с якето и пиша *crazy* ), че братовчедка ми има имен ден. Утре пак от сутринта съм в центъра по задачи, а вечерта ще ни идват и гости на всичко отгоре, в петък имам маникюр и се прибираме към Сливен и дойде сватбата , а за мен грам почивка няма УЖАС :girl_impossible: :angry: ви казвам, скапах се , а искам само малко да си почина ама уви няма...
Мриянка на теб честито миличка за датичката, мога само да те посъветвам започвай от сега с подготовката защото аз всеки ден казвах има време има време и накрая няма време и се скапваш да бягаш... така че започвай и се наслаждавай на всеки един момент :*
Навигация
[0] Списък на темите