СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част

<< < (6/85) > >>

niksha:
И аз ти препоръчвам твърдо Неделчо, голям професионалист е. Знае си всичко, ако забравиш нещо ти напомня, и така те предрасполага ( което за мен е много важно ). Аз много се притеснявах от самата камера на сватбата ( това , че ще ме снима през цялото време, как да се държа и т.н. ), но Неделчо така те предрасполага , че просто забравяш за него.

mechta:
Ей момичета преди време в Сливен кумът ми поръча едн кристал с вградена наша снимка от изписванет а дъщееря ми. Правят се при вас..нещо crystal design  май беше фирмата. Виже ги интересни са за подаръчета. Ако някой намери сайта да ми прати на лични, че съм го загубила.

maj4eto:
Здравейте,момичета!Имам нужда от спешна помощ-знае ли някоя от вас дали нкаде в Сливен има пощенски услуги  DHL или TNT *crazy* *crazy*

katrin_sl:
Майче, има офис на DHL в Сливен. Намира се  срещу бившото бистро Рубин. Срещу него има един магазин за осветителни тела, а офиса е над него. Незнам дали ти обесних много добре, Надявам се да се справиш. Иначе от Била тръгваш към часовника и първата в ляво. Успех!

cvetito:
Здравейте момичета  :)радвам сече ви засичам  :bravo:
Виленце, bandidi благодаря ви много момичета @}->-- За видеото да ви кажа все още не сме отишли,че не ни остава време......но определено мисля да се насоча към Неделчо *THUMBS*
Марианка за ДЖ ние дадохме капаро на Деян,той е и певец.Водил е много сватби в Сливен и Пловдив разбрах.Ако искаш мога да ти дам номера му, много свястно момче е. :girl_wink:
Аз да ви кажа утре ще ходя да променям часа в ритуалната, дано се съгласят :[ Когато ходихме първият път да си пазим час, ни казаха да кажем за промени до седмица......силно се надявам да няма проблем!
А бихте ли ми казали колко време трае ритуала в гражданското и ритуала в църквата?За 2 часа свърщват ли двете? И в колко часа най късно може да има венчавка в църквата?
Целувки на всички и мерси ,че сте винаги насреща  @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница