СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част

<< < (5/85) > >>

bandidi:
Лошо, че форумът се поразтури. В другите темички си чатят мамчетата и получават отговорите, които търсят. Жалко наистина, че няма как да има наша тема, където да си "чатим" за сватбите, вълненията ни, докторите ни, децата ни. Ех, момичета.. липсвате, та вие сте ми най- много на сърце :(

Вили:
Цвети, честито и от мен за запазената дата. Добре, че сте успели по-навреме да оправите и тази формалност, че като знам ние в края на март ходихме да запазваме за август и нямаше свободни часове, по-късно от 12:00 на обяд и се наложи да изместим датата с една седмица, но това не беше фатално, слава богу. Добре е, че и ресторанта сте си запазили, основните неща. Остава да се поогледаш и да запазваш и видеото и музиката, че не се знае и те как ще са с ангажиментите, че нас лично много ни въртяха, все пак в Сливен няма кой знае какъв избор на добри такива. А  пък, ако имаш въпроси за нещо, насреща сме, нищо че не пишем активно, при нужда от помощ веднага се отзоваваме.  :girl_wink:
Мариянка, не изпадай в паника, ще се оправят нещата много бързо, ще видиш. Щом си изчела всичко в темата за ди джеи и оператори, вероятно вече имаш нещо наум по въпроса, така че... Остава да действаш.

Mariqnkata:
Ей момичета, супер е че сте тук  @}->--
Виленце, за DJ и оператор съм се понасочила малко, но се колебая чесно казано в избора си. За видеото най вероятно ще е Неделчо, но ми се искаше да получа малко отзиви и за Гаро  *crazy* .
А за DJ просто идея си нямам. Искам да е весело и да има много  :partytime:  [:}

mimiiordanova:
Мариянка, недей да го мислиш, Неделчо нека да е  *THUMBS*
Успех в подготовката!

Mariqnkata:
Благодаря ви момичета.  @}->--Без вас щеше да е толкова трудно.  :girl_in_love:
 Виленце, специални благодарности на теб  @}->-- Много ми помогна  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница