Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:41:21

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 167011 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: ноември 25, 2008, 14:51:49 »

Ами аз го правя с едно.Мисля че трябва да ти стигне.Ако искаш вземи две ако ти се стори малко.
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2476


Дива и щастлива.....


Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: ноември 25, 2008, 15:25:58 »

аз сега се прибирам след всичките разправии днес и се захващам да готвя.... днес ме е осенила музата  tease ама да видим от цялата работа какво ще излезе, после ще снимам  girl_wink
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #377 -: ноември 25, 2008, 15:47:49 »

Гучи, имам малко питане относно качамака.Като сипеш олиото в тигана трябва ли да се нагорещи преди да изсипеш яйцето? И трябва ли яйцето да се запържи първо или веднага изсипваш качамака отгоре?
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2469



« Отговор #378 -: ноември 25, 2008, 15:58:38 »

Мисля да пробвам качамака на gucci. В петък купих много импулсивно един готов качамак, т.е. полуфабрикат и така си и стои и нищо не предприемам с него. Спомням си за вкусния качамак на дядо от детските ми години и знам, че няма да го докарам никога такъв, но ще опитам от тази рецепта тук  good
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #379 -: ноември 25, 2008, 16:12:00 »

Катитка и аз съм така.Спомням си качамака на баба и дядо  Girl_sing Аз ще го пробвам този на Гучи още тази вечер.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: ноември 25, 2008, 16:23:13 »

Еххх, с този качамак, ще ме зарибите и мен значи  blum
Дали да не отложа акулата за утре вечер  tease
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: ноември 25, 2008, 16:44:49 »

Гучи, имам малко питане относно качамака.Като сипеш олиото в тигана трябва ли да се нагорещи преди да изсипеш яйцето? И трябва ли яйцето да се запържи първо или веднага изсипваш качамака отгоре?
Чакам олиото да се загрее и тогава слагам разбитото яйце.Ами не го чакам да се изпържи само малко да дръпе тоест да не е много течно.
радвам се че ще правите моя качамак.Другото което мога да кажа че понякога за да е е по вкусен го варя качамака не само във вода а във вода с мляко/1:1/.Другото е да се бърка хубаво докато се сгъсти за да не стане на бучки.
Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: ноември 25, 2008, 17:50:40 »

eto go i moeto агнешко със спанак. снимала съм го малко преди да стане абсолютно готово, защото ако чакам довечера да го сервирам на масата може би няма да се сетя.


иначе съм записала в списъка с покупки качамакът в събота.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: ноември 25, 2008, 18:37:08 »

качамак никога не съм вкусвала  huhhuh.gif

аз спретнах едно миш-машче набързо, със салата снежанка със кисели краставички и е хапваме !!! smile
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2476


Дива и щастлива.....


Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: ноември 25, 2008, 21:34:41 »

Хайде и аз да се наредя с моите творения от днес  blum Правих картофена салата, салата с ориз и риба тон ( много вкусна, но доста тежка), пиле върху бутилка с картофки и гъбки- Специални благодарности на Гери за рецептата  give_rose give_rose give_rose, защото пилето беше домашно и беше доста жилаво, а стана супер, направено по този начин  good и накрая като ме зарибихте с тия кексове  tease та и аз направих един, но по някаква измислена рецепта  blum Снимки има в галерията, незнам защо не ми дава да ги постна тук   huhhuh.gif

« Последна редакция: ноември 26, 2008, 12:36:43 от gucci » Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: ноември 26, 2008, 10:57:41 »

Солесито, ще ми кажеш ли я правиш тази салата с ориз и риба тон give_rose
Ние снощи си направихме малко паламуд на скара (тоест оребрен тиган tease) и картофки във фурната. А за днес идея си нямам, иска ми се да посготвя нещо, ама незнам какво да бъде huhhuh.gif
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2476


Дива и щастлива.....


Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: ноември 26, 2008, 11:29:45 »

разбира се, Бебче  girl_wink само че аз ги правя на око, така че точна пропорция не знам  Girl_hide

Салата с ориз и риба тон

Сварява се (най-лесно в микровълновата ) 1 чаша ориз само с вода и  няколко капки олио без никакви подправки. Отделно в купа се нарязват кисели краставички ( аз слагам около 1 буркан, защото много обичам), около половин буркан стерилизирани гъби, 2 консерви риба тон ( за предпочитане в собствен сос, за да не става още по-тежка салатата) и се добавя една майонеза. Накрая се добавя вече изстиналия ориз и се разбърква хубаво. Може да се консумира веднага или да се остави в хладилника да доизстине  good

« Последна редакция: ноември 26, 2008, 12:37:54 от gucci » Активен
tea_75
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 230



Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: ноември 26, 2008, 12:17:17 »

.....2 консерви риба тон ( за предпочитане в собствен сос, за да не става още по-тежка салатата) и се добавя една майонеза. ....
тази идея за салта и на мен ми хареса. с твое позволение ще се възползвам от нея.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: ноември 26, 2008, 12:33:10 »

Теа аз не мога да видя снимката.
solecito радвам се че ти е харесало пилето върху бутилка.Наситана става доста крехко.

А салатата с риза тон ми звучи страхотно и мисля да я пробвам.

Ели пробвай качамака.На мен ми харесва като ястие.

Аз се чудя довечера какво да спретна.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1009



Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: ноември 26, 2008, 12:57:59 »

бебче споменаваш за оребрен тиган. та да те питам теб и други които имат такъв и са ползвали. ние скоро си купихме такъв тиган от промициите в Кауфланд но още незнам как да го ползвам. слагаш ли някаква мазнина?
и още един тъп въпрос в тефлоновия тиган за палачинки мажете ли го с нещо преди да сипете сместа. досега винаги съм ги правила в обикновен тиган и си го омазнявам с една вилица с намотан памук.

извинете ме за невежеството, но никога готвенето не ме е примамвало, но гладен мъж в къщата не се търпи, та така с ваша помощ ще се науча. за което ви благодаря  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines