Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 20, 2025, 20:37:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 164248 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 13, 2009, 09:07:09 »

здрасти Вили,

аз съм за Галина определено - само там продавачката имаше нормално отношение, другите бяха някакви идиотки!!!! ако това за  тебе има значение разбира се..
иначе аз бих ти препоръчала един бърз Асеновград и си готова 100% Wink
ха, едни наши приятели в СтЗ ще се женят на същата дата smile
кой е  твоя ресторант? сподели нещо повечко..
Активен
Villi
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #106 -: февруари 13, 2009, 10:56:23 »

Здравейте отново, Мери благодаря за Теодор със сигурност ще отидем до там  good, абсолютно съм съгласна за Галината, Рошко...но в краен случай както казваш Асеновград ще ни спасява...
Ами какво да ви разкажа: р-та ни е Кипарис, украсата е от Галината, а най-хубавото е че е чисто нова, като отидох правиха 3 различни гами (екрю, бяло и розово), които са много красиви. за DJ си избрахме Джими Върбанов (не съм гледала негови сватби, но ми хареса като се срещнахме), ще си правим снимки в студио и няколко  в Гражданското - фотото е Рефлекс (снимките се с много добро качество), а операторът ни се казва Сергей. Исках да имаме мнго снимки с цветя и в градини, но какво да се прави....няма да имаме църковен брак. За подаръчета съм решила да подаря по една наша снимка...какво мислите. Другите неща сега в събота ще ходим да оточняваме. А тортата ни няма да е голяма а на един етаж, но с нашите лица....незнам какво друго да ви кажа, питайте ме, тъкмо ако съм забравила нещо ще ми напомните  Wink а да ви питам какво мислите за това, че младоженеца не трябва да вижда роклята на булката преди сватбата? Питам защото аз не съм суеверна, но нали утре ще ходя с милото за рокля и костюм и майка ми, не си намира място  cray било лош знак ако ме види с роклята...
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #107 -: февруари 13, 2009, 15:17:38 »

Здравейте и от мен!!!Аз също ще ставам снаха в Стара Загора.Сватбата е планирана за септември.Четох всички части и реших, че е време и аз да се регистрирам.Надявам се да помагам и да помагате със съвети. :girl_wink:Аз наистина за момента съм супер неориентирана  pardon
Активен
meryy
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 13, 2009, 15:26:33 »

Добре дошла jeni_candy ще помагаме с каквото можем няма страшно  Wink
Vili и нашите подаръчета за гости бяха снимки и всички много се зарадваха добър избор  Bravo
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 16, 2009, 09:27:40 »

smile
 Welcome на новопостъпилите smile
аз не съм си показвала роклята и също мисля че е на лош късмет да се види преди сватбата..., но всеки си решава...
снимките са хубав подарък мисля и аз - най-близките ще си ги запазят, хубаво е..
ахйде, хубава седмица на всички!

Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 18, 2009, 15:45:04 »

Здравейте дами!
 Преди седмица получих предложение за брак и съм много щастлива и ентусиазирана smile. Искам да Ви попитам кой е правил сватбата си в Кипарис и какви впечатления има от този ресторант?
Активен
ada_83
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 18, 2009, 19:48:26 »

Добре дошла Мила,
Аз също  сам от скоро в този сайт и мога да ти кажа мнение за Кипарис от позицията на гост на сватба.
Беше през август,гостите бяха около 100 човека и климатиците не можеха да смогват.Беше много,много горещо.Салатките пък бяха поувяхнали,но  основното беше вкусно. smile
Може ли да помоля да споделите какви са цените за фотографи и оператори и какво точно включват.
Предварително благодаря. smile
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 18, 2009, 20:29:48 »

Добре дошли на всички! Относно видео заснемането ние избрахме сем. Нанови от студио Ники.Значи те са двама единия е сина и е видеооператора, а другия е бащата и е   фотограф - прави снимки през цялата сватба и накрая ти показва всички снимки а ти си избираш само което ти хареса.Останалите ти ги дава на негативи и когато решиш може да си ги извадиш.По принцип те заснемаха сватбата  на моята кума и DVD-то и снимките им са чудесни за това и ние ги избрахме,а като цена е 350лв.Мога и кординати да дам ако имаш интерес.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 18, 2009, 23:52:34 »

Здравейте, старозагорски булки give_rose
Аз съм Дани и получих своето предложение на 14ти февруари :lok:Планираме сватбата за пролетта на 2010 (май или началото на юни). Така че започвам да ви чета най-обстойно. Мисля си, че най-големия ми проблем ще е избора на ресторант. За роклята имам поне концепция как искам да изглежда, може би ще се наложи да я шият. Знам и цветовата гама на сватбата вече - екрю/ шампанско и бордо.
Ами това е от мен като начало. Ще ставам все по-редовна с времето give_rose
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 19, 2009, 10:32:02 »

Добре дошла velvet,
  Bravo съшите цветове като моята сватба Wink
страхотен избор smile
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 19, 2009, 17:02:58 »

Здравейте момичета. Вече е решено, сватбата ми ще е на 20.06.2009г в ресторант Верея - вечерна. Май нямам много време за приготовления crazy Помагайте за DJ и фотограф!!
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 19, 2009, 20:31:37 »

Здравейтееееее нови булки! smile

Кипарис горе долу става за стотина човека, само при танцуването на хората е нещо страшно, почти всички скачат върху роклята на булката ...

Аз съм много доволна от Фото Венци (зад сладкарница Неделя). Много е малко и невзрачно, но работят чудесно, снимките са невероятни (около 600, 120 в албум) и на много прилични цени. А студийните снимки задължително в Дукс! Като картички са!  Bravo
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 19, 2009, 22:12:32 »

Ах, колко нови булки!!  smile
Здрасти, момичета! Аз не мога много да помагам, но следя темичката и се радвам на всички.
Майче расте ли бебчо?  smile
Ами Рошко, ти как си? Биби - а ти  Baby
Аз съм добре, дива и щастлива... без изгледи за сватба в момента smile Но, нищо, когато дойде и моят ред - ще имам много приятелки зад гърба си  give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 20, 2009, 00:30:15 »

Честито на всички бъдещи старозагорски булки!!!

Извинявам се, че се намесвам в темичката ви, но силно впечатление ми направиха любезните момичета в сватбен салон "Стелина" в Стара Загора. Много внимателни и успяха да разберат какво точно искам за украса на свещите на кумовете, нещо, което на други места не ми се случи. Така, че ви препоръчвам и този сално нищо, че е малък. Намира се на 100 - тина метра по нагоре по пресечката на Галината.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 20, 2009, 10:28:21 »

Slyn4o - как си ти smile
радвам се че следиш smile
аз съм добре - като новодомец, дооправяме си къщичката малко по малко  give_rose
другата сецмица отиваме 10-тина дни на Skiing winter-ski I-love-winter на Банскоооооо за световната ски купа  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: