Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 09, 2025, 23:42:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 155264 пъти)

Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: януари 18, 2009, 19:46:16 »

karamele, разгледах ви снимките, много сте сладки и двамата, ще бъдете страхотни младоженци  give_rose  yahoo
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: януари 18, 2009, 23:20:56 »

О много благодаря за комплимента. smile А вие също ще бъдете много сладки като се има предвид и  малката буба която имате и която ще е с вас на този хубав ден просто ще е страхотно.  yahoo
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: януари 19, 2009, 09:40:34 »

ех че хубаво че си имаме нови булкииии smile
 Welcome Welcome Welcome
аз ако мога с нещо да съм полезна съм насреща!!
да споделя мнение само относно роклята - ако ще е готова, само с корекция - март е ок при положение че сватбата е май.
НО, ако е поръчка за шиене... - доста е късно, аз като обикалях за моята и ми казаха че на 20.02 НАЙ-КЪСНО спират да взимаш поръчки, защото се затрупват (не забравяйте че това е месеца на абитуриентите все пак)..., така че ако е поръчка е добре да я направи  февруари, пък им кажи че искаш да е готова на кра ня апарил примерно..., аз моята я поръчах февруари мисля (или януари..)
и казах че я искам за 2.05 (а сватбата беше на 17.05), те просрочиха с 3 дни и на 5.05 си имах рокля..
успех момичета!!!
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: януари 19, 2009, 20:31:37 »

Roshko мерси за инфото.Мисля след това което си ми написала да отивам началото на другия месец до Асеновград и да видя какво ще направя.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: януари 20, 2009, 22:55:02 »

Момичета, днес съм тоолкова щастлива!
Нямам търпение да споделя с вас! Започвам от началото - последните два дни бяхме в Стара Загора и с милото решихме да потърсим алтернатива на Тец-а (защото неговите родители не го харесват). Разбрахме за още един ресторант на баните - този на хотел Калиста - оказа се че в конферентната им зала могат да се съберат около 200 човека, че и нагоре, отидохме там и попитахме. Посрещна ни шефа, разведе ни из хотела, обясни ни доста неща, по принцип ни хареса, нооо... Минималната цена на куверта е 60 лева, таксата за алкохола е 10 лв на бутилка, стаята е 150 лв... Голяма цифромания... След това ходихме в Теца да се разбираме с управителя (ние по принцип го бяхме резервирали), защото след тези цени решихме че  ще си останем там. Аз до тогава не се бях срещала с този тип - лелее, ама той е такъв простак!! bad Държа се ужасно, брутално, абе трагедия - помолихме го срещу заплащане да ни остави до сутринта в ресторанта, а той - "в 2:30 трябва да сте напуснали! който иска да повръща в стаята си или навънка, ама вас да ви няма в ресторанта!". Ние със слънчо -  Oh my ... , а той - "кат не ви аресва, маайте са, други ша дойдат!" Това вече ни закопа просто... Тогава отчаяни и шокирани си тръгнахме към града и там - минахме покрай Мериан палас, нещо ни накара да влезем... и там открихме нашето място! Очаровани сме просто - персоналът е невероятен, мястото е страхотно, ще ни събере всичките гости... Та новината е - имаме си рестораант  yahoo и то невероятен - просторен, позволява много вариации, събира 260 човека! Управителите са супер хора, персоналът е мноого на място с много добри обноски, говорихме и с главния готвач - супер човек - обърна ни много внимание, подготви ни супер примерно меню (даже го опитахме и си облизахме пръстите!). Е това е голямата новина, утре мога да разкажа още (че поста май стана много дълъг и ще се карат) и ще ви доразкажа и докъде сме стигнали и какво още сме уредили...
Цункам ви всички!!!
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: януари 21, 2009, 11:31:13 »

Е честито!!!  danceg Минавала съм покрай този хотел и отвън е направо великолепен.Със сигурност е по добре от ТЕЦ-а ,а пък и това отношение което са имали е просто ужасно.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: януари 21, 2009, 12:25:47 »

мда... защо ли не ме учудва държанието на "милия" господин от ТЕЦ-а, той си е ... - няма да коментирам.
мен много ми го похвалиха този Мериан - така че се радвам много за тебе Роси smile
после искаме снимкиииии
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: януари 21, 2009, 13:13:49 »

Роси, много неприятно  NO  А ние също сме на ТЕЦ-а и вече запазихме ресторанта и хотела. Ние малко нямаме избор, защото там е най- изгодно за нощувки, а ние ще настаняваме доста хора. Дано да нямаме проблеми.
И малко  Offtopic Малкото ми съкровище участва в един конкурс, ще съм ви благодарна, ако гласувате за нея. Ето и линк http://surcare-bg.com/baby_56.php  Благодаря предварително  give_rose
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: януари 21, 2009, 14:00:53 »

Offtopic Били, защо не сложиш онази снимка, на която е шаферка (стига да има самостоятелна), там е страхотна!!! smile
ЛС са ти с превишен лимит, там пробвах да ти пиша най-напред.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: януари 21, 2009, 14:17:03 »

Били, гласувах! Имаш си голяма красавица (а и на братовческа ми куклата се казва Сияна - страхотно име!)
Извинявай, ако съм те притеснила нещо с думите си за "управителя" - въобще не се замислих като писах, бях малко афектирана... Дано при вас всичко мине наред... Ние също бяхме избрали и запазили този хотел-ресторант, защото почти половината ни гости са от други градове, но си решихме проблема и със спането, защото резервирахме хотел Железник - оказа се че като взимаме целия и с малко уговорки ни предложиха цена, дори с 2-3 лв по ниска от Теца... Желая ти много успех със сватбата и наистина съжалявам, ако съм ти докарала някакви негативни емоции!
Момичета, нататък ще разказвам още, че днес ме изненадаха с един допълнителен изпит и... още повече имам да клъвкам...
Цункам ви!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: януари 21, 2009, 14:22:55 »

чакайте, чакайте без истерии!
никой не отрича за милия господин, но пък сикамд а ви кажа, че няма да го видите дори ан сватбата!!!!!!!!!
нито пък гостите ви... - каквото сте се разбрали - това е! това си плащате и така - така беше и при нас, няма проблем за това. проблема е че той не подлежи на договаряне, а вие щом вече сте се договорили, проблем няма!
ресторанта е много добър за сватби, така че..
всичко си има и - и +! tease
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 21, 2009, 14:36:17 »

Roshko, а имахте ли "вечерен час"?
maya_bunny, на шаферските снимки е на 3 месеца, а сега вече е голяяяяяяяяяяяяма  danceg
« Последна редакция: януари 21, 2009, 14:39:18 от Били » Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: януари 21, 2009, 20:47:37 »

Били и аз гласувах за малката кукла. Да ти е жива и здрава и дано спечелите от конкурса. yahoo danceg
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 22, 2009, 23:01:26 »

Момичета, много благодаря за гласовете ви, дано да се вредим из печелившите  tease
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: януари 22, 2009, 23:10:08 »

Здравей, Били!  smile
И аз да кажа - много е сладка Сияна, да ви е жива и здрава и голяма да порасне smile
Дадох своя глас, успех ви желая на двечките!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: