Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 25, 2025, 16:24:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 156676 пъти)

zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #135 -: февруари 24, 2009, 13:22:51 »

Здравейте, момичета give_rose
Моята сватба ще е близо до Пловдив на 27.06, но съм родом от Стара Загора и ще ме взимат от там:) Много ще съм ви благодарна, ако ми препоръчате фризьор и гримьор. Нямам идея къде да отида. Също така може би и част от украсата ще трябва да бъде от Стара Загора, така че ще ми трябва и флорист
 blush. Много сложна стана мойта.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: февруари 24, 2009, 15:18:35 »

Силвеее радвам се че пишеш smile
аз пък не съм се похвалила, ама ще ставаме кумовееее на една булка писа тук само веднъж - Плам4о smile
та и аз се готвя сега за нова приказна сватба в която ще съм от главните участници smile
за фризьор мога да препоръчам моята - Рене - страхотна!!! грим също тя.
ако някой иска  ще пратя на лични.
Ада - за Ди джей..-незнам какво да ти кажа, моя не го препоръчвам, за другите незнам smilesmilesmile
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #137 -: февруари 25, 2009, 11:47:31 »

Момичета и аз имам нужда от помощ за избора на фризьор cray.Ако може пишете на лична
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 25, 2009, 20:45:41 »

Моите DJ-и бяха Веско и Йовко. Ако някой иска координати- ще се разровя!  good
За фризьор съм пас, защото моята прическа не беше нищо сложно, доволна бях страшно много от резултата! Ако някой все пак иска- ще дам координати също!  girl_wink

Силве/Jungle, ти къде се загуби, как си?

Валентинка, и ти отиде по софийско и се забрави  girl_impossible
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: февруари 25, 2009, 21:21:08 »

Мира!!  give_rose
Виждам че си сложила лентичка за бременност в подписа си!  Bravo
Ще си имате бебче, колко хубаво!  smile
Ти как се чувстваш сега в първите месеци? Добре ли си?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 25, 2009, 23:12:33 »

Момичета, знаете ли как е в хотел ресторант Сити? Видях сайта им, много ми хареса интериора на ресторанта, изискан и стилен. Но не съм чувала никакви отзиви, нито за обслужване, нито за цени. Ясно ми е че е нов, но все пак, ако имате някакво инфо, ще съм много благодарна give_rose
Гледах и Елеганс-а, но и за там нямам никакви впечатления, а не искаме да е Верея, Железник или Кипарис, нито пък някой адски скъп...Ако можете да ми дадете насоки, ще е страхотно good
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 26, 2009, 09:12:01 »

a, МИра, наистина, сега забелязвам и аз smilesmile
чудесно!!!!! леле, колко се радвам за вас smilesmilesmile yahoo
да, лекичка берменност ти пожелавам!!!
Валентинка е тук в  София?! - охооо, супер, трябва да се видим Валка smile
velvet - ние сме на сватба в Сити на 21 март, ако не ти е късно ще ти кажа тогава как е - кажи какво точно те интересува за да знам какво да гледам smile
за МЕриан палас аз страхотни неща чух... - ако искаш вижте там..
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 26, 2009, 12:36:07 »

Е, сега бившите булки лека полека се завръщаме- кой ще става кум, кой ще е на сватба smile
Мира, много се радвам за вас и за страхотнта новина, която ни подсказа лентичката ти  Bravo Желая ти лека бременност. Предстоят ти страхотни моменти. Наслаждавай им се докрай. Че живот и здраве като се появи малката буболечка ще си заета малко повече. give_rose
Хайде софианките, кога ще си идвате да организираме една среща.
Щях да забравя- Мира прати ми координатите на Веско и Йовко. Ти беше доволна от тях, нали?Скоро бях при Сетлана. Във фотото и има само снимки на форумски булки... pleasantry
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: февруари 26, 2009, 13:48:20 »

Силве, ама аз казах - ще идвам в СтЗ на 20 март за уикенда - ще сме на друга сватба (освен тази с кумуването, което ще е на 16 май).
по рано не се очертава, но тогава съм на линия - дайте да се организираме аз съм за!
сега съм в търсене на най красивата ми рокля за кума, знам само че ще е лилава smile yahoo
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 26, 2009, 19:24:42 »

Roshko, въобще не ми е късно тогава smile, нашата сватба ще е догодина напролет tease Просто искам да се ориентирам нанякъде...Много ще съм ти благодарна наистина, а относно това какво точно ме интересува, ще бъда кратка - всичко, за което се сетиш good
Мериан палас не е по нашия джоб, искаме нещо сносно, без да се охълцваме след това, защото след сватбата ще започнем с опитите за бебче girl_wink Затова ми се ще хем да не е нещо супер традиционно, но и без да са косвически цените...
Имам още един въпрос - става дума за DJ, и по-точно за Ники Колев. Той ли е най-готиния наистина? На една колежка сестра и се омъжи през 2007 и и е струвал 600 лв. Аз ли не съм в крак с цените girl_impossible или наистина е скъпо? Кой друг бихте препоръчали?
« Последна редакция: февруари 26, 2009, 21:49:14 от velvet » Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 27, 2009, 22:41:05 »

Здравейте момичета! Намам много време да пиша - в момента съм в си в Стара Загора, но съм тук за малко и само минавах набързо да погледна... обаче не можех да не се намеся като стана въпрос за "нашето място" - Мериан палас. Въобще не смятам че са толкова жадни за пари... просто ресторанта е на много високо ниво и нормално някои неща са по- скъпички, но за разлика от Калиста, където надутия управител ни посрещна с думите "За куверт под 65-70 лв дори няма да си правя труда да говоря с вас" в Мериан никой не те задължава за нищо - ние си направихме куверт по наше усмотрение и не сме се съобразявали с минимуми и други подобни... а и мин. ни вода определено не е 1.60 за 200 мл... Съгласна съм за сервитьорите обаче, защото и на нас ни казаха че ще ни обслужват 4 човека (а ние ще сме 260), но винаги можем да си повикаме допълнително сервитьори. а относно това че ще сме в конферентната зала (т.е. на горния етаж) - ми то в Калиста пък ресторанта е в най-отдалечената точка от конферентаната зала...А и персонала, управителите и най-вече главния готвач са страхотни (дано да са там още за нашата сватба) и смятам че няма да допуснат излагации със студени ястия... Както и да е - не искам да се карам с никого, но съм прекалено доволна от всичко което съм видяла досега от Мериан и исках да защитя "доброто им име". (надявам се да не ми се разсърдите)  give_rose
А, и от понеделник съм в София, вече нямам сесия и със заралийските булки които са там може да си направим срещаааа (че не знам още дали ще съм тук на 20 март)  give_rose
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #146 -: март 02, 2009, 10:55:26 »

Здравейте на всички!!!

Малеее, колко нови булки има тука, аз от няколко месеца не бях влизала.
Успех в подготовката на всички и най-прекрасните сватби ви желая. Ако имате въпросчета казвайте...

Честита Баба Марта на всички! Да сте много здрави, румени, засмени!!!

Да се похваля - родих на 4 дек моето съкровище Стефан. И двамата сме добре, сега сме в период на гукане и смях с глас и нещо средно между пеене и говорене  Baby_b Пожелавам го от сърце на всички булки! Това е най-страхотното нещо, което може да ви се случи. 
Активен
katter
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #147 -: март 02, 2009, 18:36:56 »

yahoo Намерих моята рокля. Пробвах я и ми стои добре. Най-накрая мога да се успокоя и да приключа търсенето.

yahoo
Активен
meryy
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: март 02, 2009, 20:18:09 »

честито  за роклята  give_rose дано и с другите приготовления да се справиш блестящо,успех
Активен
Didona
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #149 -: март 02, 2009, 21:04:06 »

Здравейте всички,

и аз съм от щастливките, които очакват и подготвят сватбения ден. До сега в интернет разглеждах за рокли, пръстени, DJ и да си призная не съм се и сещала да вляза във форум. Тази вечер се зачетох тук и се оказа много интересно!!! Вие сте страхотни и единни  Bravo
Позволявам си да питам katter от къде си взе роклята? Днес обиколихме магазините в СЗ и бях много разочаровано от предложенията и обслужването тук! Особено в един магазим буквално ни казаха "чао", защото имали много момичета абитуриентки за проба, а аз само разглеждам и пробвам без да поръчвам...  shok Явно моята рокля ще е от Асеновград или Пловдив, където може да пробваш всички рокли в магазина и без да купуваш.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: