Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 19, 2025, 10:36:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 156177 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: януари 26, 2009, 08:38:37 »

Били - не, нямахме, сватбата ни продължи до 5 и нещо...
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: януари 26, 2009, 11:23:02 »

Roshko, много ме успокои, благодаря  give_rose
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: януари 26, 2009, 16:58:12 »

значи само с персонала трябва да се разберете, защото започват да мрънкат след 1, ние им дадохме парички и всичко престана..
така че по тайничкия начин, просто се разберете с тях че ще им платите добре и ще направят точно каквото искате!!!
ние нямахме салати по масите, точно така се разбрахме...
абе да не пиша във форума така, ако те интересуват подробности на мейла дай.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: януари 28, 2009, 18:20:19 »

Момичета, имам нужда от помощ! По-скоро от идея... За сега важните неща са уредени - имаме ресторант, осигурихме нощувките, семействата се разбраха (а това беше най-сложното), имаме фото, видео, Дж, сватбен агент, часове за църква и съвет...
Само че мнооого искаме изнесен граждански ритуал (така ни е запазен и часът), но не можем да решим къде да бъде... родителите на милото настояват да е в самия ресторант, но аз НЕ искам!, Лети ни предложи амфитеатъра зад съда, но не знам дали за там няма да ни искат някакъв голям наем (все пак там само опери се поставят), милото мисли за градинката пред Езерото, но тя на мен не ми се струва много подходяща, а моя тати пък предлага лятното кино... Вие имате ли някаква идея къде може да се направи един изнесен ритуал в Стара Загора - иска ни се да е на приятно вясто и да събира около 200 човека...
Ще съм ви много благодарна за всякакви идеи и предложения!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: януари 29, 2009, 16:31:06 »

Rosi,

виж какво намерих за твоята зелена сватба smile
хареса ми много и реших да го споделя smile
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: януари 29, 2009, 16:31:23 »

опс
забравих линка smile
http://www.regalb.com/cartes/pages/smp/galeriemariagesJustMarried.asp?fiche=J.0731&Collection=JustMarried
Активен
ada_83
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: февруари 01, 2009, 01:09:49 »

Здравейте мили момичета.
Ето че доиде и моят ден да се включа във форума Yes.Преди да започна да пиша попрочетох малко и чесно да ви кажа малко ме стреснахте.Ние сме си харесали дата за месец юли,но още нямаме ясна представа за нищо.Видях че почти всички сте си запазили  ресторанти и т.н. и започвам да си мисля,че сам закасняла.Единственото което знам е че искам сватба на вън и за сега ми се варти като идея басеинът на Арт хотела.Стана ми интересно и за Мериан Палас.Моля ви даите ми мнение.

Модератор: Не използвайте 4 и 6 за букви!
« Последна редакция: февруари 01, 2009, 23:40:00 от maria_lakova » Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 02, 2009, 09:31:33 »

Момичетааааааа, пак съм в играта!  danceg

Не, неееее, няма да се омъжвам отново, ще ставаме кумове на 5-09 в София! Снощи страхтно ни изненадаха едни приятели!
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: февруари 02, 2009, 11:45:49 »

хора до къде сте с приготовленията?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 06, 2009, 13:37:48 »

Здравейте, сладурани! Колко нови булки има тук:)
Аз най-накрая се появявам  - дори и за малко с писане, но иначе чета редовно. Ако имате въпроси питайте спокойно, а ако се заформя някоя среща в стз или софия съм на линия!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 11, 2009, 10:21:08 »

ооооооооооо, Валка не мога да повярвам че пишеш smile
как си ти? разкажи??? почти 1 г мина от сватбата ви Валка smile
и аз съм насреща за срещичка... в СтЗ ще идваме на 21.03 - на сватба smile
ооо, Мая - страхотно за кумуването!!!!! 5-09 не го разбрах дали е 5-ти септември или май месец 2009, но нищо де smile
приготвяш ли се?? smile
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 11, 2009, 11:33:06 »

Рошко, септември е, има много време.

Хайде като дойдете на тази сватба март месец се обади да направим една срещичка с теб, Валка, Ава и който иска smile
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: февруари 12, 2009, 09:16:46 »

ok
планувайте тогава който има желание да се видим на 21 март уикенда, а пък като наближи допълнително ще се разберем за часа и деня от уикенда.
суперрр срещичкааааа smile Bravo Bravo Bravo
Активен
Villi
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #103 -: февруари 12, 2009, 12:24:12 »

Здравейте, казвам се Виолета, сватбата ми е на 21.03.09, дано не ви се натрисам неканена, но исках да си споделям с някого, а и да получавам съвети, че събитието наближава, а ние сме малко назад с приготовленията. Имаме ресторант, украса за ресторанта, DJ, оператор и фотограф....ами май това е..... тази седмица ще търсим рокля и костюм....а да и халки  blush ще се опитаме и да си набавим колкото може повече от онези дребни нещица като чаши, ленти, платно и др. Та искам да попитам кой салон в СЗ предлага хубави модели рокли (знам че вкуса на всички е различен), но поне да знаем на къде да се насоочим, а и което е по-важно къде да намерим по спортен и не толкова официален костюм за младоженеца. Благодаря ви предварително  smile
Активен
meryy
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: февруари 12, 2009, 14:14:38 »

Здравей Vili добре дошла сватбенте ателиета в Стара Загора не са много но в Галина има доста голям избор другите са Маги,Деница в Стелина също има каталог и в центъра до централния пазар има едно ателие но там не съм ходила може да има хубави моделчета.За мъжки костюми може да разгледате в магазин Теодор единия е срещу гъбата ,а другия е в бившия титаник в универсалния също мисля че имаше магазин за мъжка мода.Дано съм те улеснила успех Wink
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: