Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 09, 2025, 10:12:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 155231 пъти)

rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: януари 07, 2009, 19:22:29 »

Да, ще имам було, ама искам да имам и тиара (съвсем да завърша принцеския вид) и се чудя как ли ще се съчетае... scratch one-s head
Благодаря много за всички мили думи за роклята на мечтите ми!
  give_rose
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 07, 2009, 19:24:12 »

Ех, и моята мечта е същата!!!  smile
И на мен много ми харесват булки с тиара! И косата ти е дълга и ще стои чудесно!!  give_rose
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 07, 2009, 21:16:42 »

Роси, роклята е просто разкошна! А най- важното е, че е сбъднатата ти мечта  Curtsey
А не е ли малко рано за рокля? Ами ако не дай си Боже промениш килограмите си? Но най- верятно си го измислила  give_rose
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 08, 2009, 10:04:25 »

леле Роси, принцеска си!!!
страхотна!
харесваш ми, въпреки че не е точно моя тип, но ти стои супер според мен!!
и каква си усмихната smile
Били - според мен за роклята не е рано, просто тя ще я поръча за по нататъка или пък ще се направи корекцийка евентуално после.., ама аз моята я харесах и купих 6 месеца преди сватбата, ама я взех само месец преди сватбата...,а  и отзад с връзка като имаш лесно се коригира...
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: януари 08, 2009, 11:47:10 »

Благодаря момичета! Ама нямате представа как ме радвате с тези хубави думи!
А относно това дали е рано - аз съм нямала намерение да купувам. Просто се притеснявах как се мерят рокли и дали продавачките в магазините помагат и бях помолила моята мила братовчедка да дойде с мен само да ми помогне. И тъй като съм студентка в София и сега влизам в сесия, не знаех кога пак ще се прибера вкъщи... А всъщност идеята ми беше да "изръшкам" всички магазини за да видя кое как ми стои и да си поръчвам да ми шият същата тази рокля. Но ето какъв късмет имам... Е, аз пак ще  поразгледам какво предлагат и тукашните магазини, но си мисля че това ще е роклята и при следващото прибиране я взимам... А относно килограмите - ами малко се притеснявам, но разчитам на връзките на корсета (пък и ще внимавам...  blum ).
Айде милички, имам да уча, целувам ви всички!
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: януари 08, 2009, 12:42:26 »

Аз смятам роклята да си я харесам най- много 3 месеца преди сватбата. Не защото не ми се иска още от сега да пробвам рокли, а защото не съм свалила килограмите, качени от раждането , а и преди това. Сега просто няма смисъл, защото изобщо не знам как ще изглеждам тогава, а това е много важно при избора на модела.

Имам една питанка- къде ще си правите прическа, нокти и грим? Аз за сега съм питала в салон Теди. Всичко(маникюр, педикюр, прическа и грим) ще ми излезе около 200 лева, но не ми показаха правени от тях прически, а само от списания и не знам как работят.
Активен
Anubis
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #66 -: януари 08, 2009, 15:33:22 »

А по просветените ше кажат ли горе долу през какъв интервал от време се да се запазят съвета и църквата - половин час дали ще е достатъчен за въвета или е по-добре църкавата да се запази час след съвета?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 08, 2009, 16:00:28 »

Rosi - не знаех че си тука в София..., трябва да организираме срещичка на старозагорските булки в София smile
да ти кажа тука София аз ВСИЧКО обиколих! първо имай предвид че тука нещо като 500 лв за рокля не съществува..., поне ако искаш да е прилична..., иначе има и ужасии евтини.., но ти разгледай да видиш де, да знаеш че си разгледала smile
и аз съм в сесия..., УЖАС!
моята прическа и грим и маникюр и педикюр ми излезнаха (50+25+10+15)
мога да кажа на лични къде ако някой го интересува.
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: януари 11, 2009, 12:15:53 »

Здравейте момичета.
Първо да кажа на rosi09 – роклята ти е невероятно красива. радвам се, че си успяла да намериш това което търсиш.
Аз за моята мисля да се прибирам в БГ май месец и да я поръчвам, обаче сега като чета за килограмите…… нямам идея как да съчетая нещата за да съм същите килограми за средата на август.  Според вас колко време преди сватбата трябва да се купи роклята? 
Освен това, къде в стара загора си поръчахте булчинския букет?
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 11, 2009, 13:49:49 »

За роклята си мисля, че е хубаво да се избере модела около 4 месеца предварително, но да се купи около месец преди сватбата и задължително да се облече пак няколко дена преди това, за да може да реагира, ако са необходими корекции, поне аз така си мисля. Но ще започна да разглеждам още от сега (имам повече от 6 месеца до сватбата).
За букета- на моя приятелка(и евентуално кума) леля и прави букети и ще си го поръчам от нея.
tea_75, ако все още мислиш да се обърнеш към "Ами сега", мисля, че ще ти препоръчат от къде да го вземеш  give_rose
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 16, 2009, 16:46:12 »

Да. Да. Направо си резервирахме датата 15 август при АмиСега. Май месец плануваме да се приберем до БГ и лично ще говорим за да обсъдим детайлите. 
Активен
meryy
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: януари 17, 2009, 02:36:31 »

Здравей Anubis ,моята сватба беше в Орфей там е много красиво и уютно храната и обслужването са на ниво и са много коректни а ако си наемете стая за вечерта има и 20% намаление капацитета му е около 85 човека така че ще те устройва ако сте 70 човека ресторанта е на около 2 години и изглежда доста добре няма нужда от кои знае каква украса има дансинг и с тези рисунки е уникално бях очарована и останах много доволна и гостите ни също много го харесаха.Ако сватбата е вечерна може ван пред статуите с фоиерврки да си направите много яки снимки
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: януари 17, 2009, 11:35:36 »

Здравейте и от мен! Аз ще бъда майска булка и реших да се включа във форума. Датата е 09.05.2009г. Вече имаме запазени ресторант, украса , ди джей ,оператори. Ще ми бъде приятно да общуваме.
« Последна редакция: януари 17, 2009, 11:37:54 от karamele » Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: януари 18, 2009, 11:29:47 »

Здравей, karamele Честити дата и всичко останало  danceg

Къде ще е сватбата? А рокля кога и къде ще ходиш?
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: януари 18, 2009, 13:00:11 »

Ами сватбата ще е в ресторант Жележник,а за рокля тук вече ходих но нищо не можа да ми хареса и най вероятно ще ходим до Асеновград но мисля по към март да е. Украсата ми ще е от Ами сега ,много е готина мацката и поканите също от нея ще си поръчвам.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: