Сватба за месец ?!?
Арлина:
Според мен ще ви е трудно и напрегнато, особено при ограничен бюджет, но със сигурност може да стане. До 14.09 всъщност има месец и 20 дни, не е толкова малко време. Добре е много бързо да почнете да се оглеждате за ресторант, църква, ритуална зала.
Addri:
Едиснтвено ме притеснява датата за църква и ресторант. Всичко друго става бързо май. Роклята си я избрах и пробвах вчера. До края на седмицата ще я капарирам и за 3 седмици обещаха да ми е готова. Медицинските ще ги задействаме тия дни, в гражданското ще отидем през седмицата когато има някой свободен час.
За ресторант ще търся някой, който предлага и украса, и торта за да не се занимавам и с това. Църквите ще ги обикаляме в събота и дано някой да намери време за нас.
В София все още се правят сватби и в събота, нали? Защото разбрах, че в Пловдив вече може да се венчаеш само в неделя :huh:
Венчавката не искам да я отлагаме за по-нататък защото не ми се жени през зимата, а и ми откриха кисти на яйчниците и ми препоръчаха да започвам да правя бебе докато е време... а с надут корем не знам дали ще се чувствам добре на собствената си сватба.
Арлина:
За медицинските не знам дали не ви е рано, те са валидни 1 месец.
Addri:
Цитат на: Арлина в юли 22, 2008, 11:36:24
За медицинските не знам дали не ви е рано, те са валидни 1 месец.
Медицинските са нужни само за гражданското, нали така?
Ние граждански ще сключим доста преди църковния. Поне 2-3 седмици по-рано. През делничен ден и по дънки, само с кумовете :)
Арлина:
Щом ще подписвате толкова рано, наистина можете да ги вадите вече.
Навигация
[0] Списък на темите