Сватба за месец ?!?
Zahira:
Подписването през седмицата без самия ритуал е абсолютно безплатно. Вече може би ще има проблем с откриването на свободни часове за църквата и свободен ресторант на вашата дата. Мен ако питаш това е най-важното - всичко останало може да се организира. Нашата сватба ще е в началото на август - започнахме да обикаляме по хотели и ресторанти през май месец и повечето бяха заети от месеци за месеци напред. Много трудно се намира място където да се проведе сватбата.
Мисля, че бюджета, който сте предвидили за броя гости ще е достатъчен.
Но основните неща които трябва да подсигурите на първо време е гражданското, църквата, ресторанта, диджей, оператор и фотограф.
Addri:
А какви документи са ми нужни за гражданското? От къде да си ги набавим?
ina_lemon:
Ами за гражданското - лични карти, едни формуляри, които се попълват на място с инфо за фамилията, която ти ще имаш след подписването и дъра бъра подробности и изследвания, едно от психото, другите бяха някакъв комплект и не се сещам точно какви бяха.Аз понеже отидох тук, в Бургас в една частна клиника и за нула време ги направих.Това е.Намери си ресторант за дата, която ти е на сърце или просто свободен ресторант и оттам нататък за нула време ще си направиш другите неща. :bravo: :bravo: :bravo:
Галюша:
за 14-ти септември не се надявай да намериш църква тогава е кръстовден празник голям почти като великден и никой поп няма да се съгласи да ви венчае
kopche:
Аз пък си мисля, че венчавката може и да се отложи малко. Познавам двойки, които се венчаха по-късно, защото нямало свободни места в желаната от тях църква =] Един месец е достатъчно време. Уточнете си подписа в гражданското, пробвайте за църквата (ако не стане, не е фатално), след това си купете халки, рокля, костюм, фризьор и грим, поканите. И, разбира се, ресторанта :)
Навигация
[0] Списък на темите