Сватба за месец ?!?
Addri:
Оказа се, че нито един от желаните ресторанти не е свободен септември месец и затова решихме да бъде ноември. Времето сигурно ще е мрачно и студено, но пък този месец има сантиментално значение за мен и мисля, че е подходящ. Има ли сред вас такива, които са се женили през есенните и зимни месеци. Трябва ли да съм подготвена за размазан от дъжд грим и зъзнещи гости или това не е попречило на партито?
eli_m:
Аз ще съм на 8 Ноември!!! *YAHOO*
Мисля че е много подходящ месец за сватби. Смятам, че няма да има "размазан от дъжд грим и зъзнещи гости"! *db*
То по тази логика и сега може да ти се падне една лятна гръмотевична буря! :rains:
snezhito:
Цитат на: Addri в юли 25, 2008, 11:35:28
Оказа се, че нито един от желаните ресторанти не е свободен септември месец и затова решихме да бъде ноември. Времето сигурно ще е мрачно и студено, но пък този месец има сантиментално значение за мен и мисля, че е подходящ. Има ли сред вас такива, които са се женили през есенните и зимни месеци. Трябва ли да съм подготвена за размазан от дъжд грим и зъзнещи гости или това не е попречило на партито?
Едно време това са били предпочитани месеци за сватби - на приятеля ми родителите са женени октомври, нашите - декември. Не се коси, всеки месец е хубав за сватба! :bravo:
Addri:
Утре отиваме да си запазим дата в гражданското и в църквата. Ресторантът най-вероятно ще бъде Панорамата на Парк Хотел Москва. Някой има ли отзиви за там? Или дайте предложение за някой хубав ресторант за около 90 гости с куверт не повече от 35-40 лева на човек
Навигация
[0] Списък на темите