Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:32:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 3 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част (Прочетена 159297 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 3 част
«
Отговор #225 -:
октомври 17, 2008, 22:23:01 »
Цитат на: preslava_82 в октомври 17, 2008, 20:38:22
Явно вече и е писнало,но пък ако е така да не се занимавас това,да прехвърли на някой друг тези неща,вместо да изнервя хората
Имам нещастието да я познавам и Ви казвам че не и е умръзнало защото още от отварянето на комплекса тя си е такава ! Сега когато има много сватби и то не защото обслужването е добро ,а защото базата е добра и хората само и само да са там се записват !
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #226 -:
октомври 18, 2008, 10:43:14 »
В крайна сметка сватбата ни беше много весела и да си призная,на самия ден въобще не ме интересуваха тези неща...Просто се забавлявахме
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #227 -:
октомври 18, 2008, 11:17:08 »
Цитат на: preslava_82 в октомври 18, 2008, 10:43:14
В крайна сметка сватбата ни беше много весела и да си призная,на самия ден въобще не ме интересуваха тези неща...Просто се забавлявахме
Така и трябва да бъде ,защото не може един човек да съсипва един от най важните дни във живота на хората !
Активен
JeniB
Любопитен
«
Отговор #228 -:
октомври 21, 2008, 21:57:35 »
Момичета знам , че назад е писано, но нямам време да чета( с бебче съм) имаше няколко майки, които са били в Санкт Петербург, моля ви дайте ми инфо за + и - , че май там ще сме.
Мъжът ми е ходил до там да види дали има свободни дати и каза, че има. Аз не знам кога ще мога да отида да го видя, че с детето малко нямам време и сигурно той ще го запази преди да съм се замъкнала до там
Ако може и линкове към снимки от там да дадете ще е още по-добре
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #229 -:
октомври 21, 2008, 22:17:30 »
http://album.svatbata.bg/simeonovi2
това е сватбеният албум на една сладурка, която отпразнува своя сватбен ден в
Санкт Петербург!!!
п.с. Марианче, дано не се сърдиш
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #230 -:
октомври 22, 2008, 00:12:45 »
JeniB
,
тук
съм писала за Санкт Петербург, ако имаш допълнителни въпроси, питай ме на лични, ще ти отговоря.
За снимки на ресторанта, можеш да разгледаш албума ми.
Успех!
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #231 -:
октомври 24, 2008, 16:13:14 »
Момичета,може ли някоя от вас да ми даде информация за ресторант "Хитър Петър" ?
Сега с милото събираме мнения и исках да питам и вас.А другият ресторант, за който също се чудим е "Финес" - ако някой има мнение и за него,нека го сподели. Благодаря ви
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #232 -:
октомври 26, 2008, 23:03:13 »
Цитат на: pepina83 в октомври 24, 2008, 16:13:14
Момичета,може ли някоя от вас да ми даде информация за ресторант "Хитър Петър" ?
Сега с милото събираме мнения и исках да питам и вас.А другият ресторант, за който също се чудим е "Финес" - ако някой има мнение и за него,нека го сподели. Благодаря ви
Двата р-та са коренно различни ! Хитър Петър е доста голям и кувертите са на добри цени ! Р-т Финес събира 130 чавека и там всичко което ползвате е на по ниски цени защото там Сватбената Агенция си е тяхна и могат да си позволят много по ниски цени ! И във двата р-та кувертите са от 20 лв нагоре само че разликата е във това че примерно всички услуги които ползвате видео фото дж водеща украса са на такива цени които във другите р-ти ще ви излезе със поне 1000 лв отгоре ! Иначе и двата р-та са на ниво !
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #233 -:
ноември 05, 2008, 14:08:23 »
Цитат на: deniz в октомври 16, 2008, 08:10:34
Здравейте момичета,
моята сватба беше на 13.09.08. в р-т Петър Първи - Резиденция Стария Град и мога да кажа, че съм много доволна. Според мен товя е най-разкошния ресторант за такова събитие. Сома, че е за малки сватби! Слагам малко снимки в галерия!
Да се разпиша и аз тук
Сватбата ще е началото на май в Резиденция Стария Град. Сега обаче се почва ходене по мъките, щото сме решили всичко да си организираме сами. А живеем в София, постоянно сме в командировки. И да му мислим. Четох 1-2 седмици форума преди да се регистрирам. Търся и записвам по интернет всевъзможни предложения. Но ще съм мноооого благодарна за вашата помощ, мили момичета. Особено що се касае за диджеи, фотографи, видео, сватбени аксесоари/украса, торти (т.е. май всичко
)
Пък и ако аз мога да помогна с нещо - насреща съм.
Ели
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #234 -:
ноември 05, 2008, 15:19:55 »
Здравей elean! Нашата сватба беше там през септември!За фотограф мога да ти препоръчам Димитър Яков!Ако искаш повече контакти мога да ти я дам на лични!За ресторанта наистина обстановката е неповторима.Сякаш си като в приказка.. Управителката на предварителните разговори ни убеждаваше в професионализма на целият персонал, но в деня на сватбата се убедих че не са чак толкова добри.За кухнята нищо лошо немога да кажа, яденето беше страхотно! От сервитьорите обаче има още много да се желае.Ако не дай Боже завали и имате изнесен ритуал в градината и после да имате малък коктейл преди да влезнете в ресторнта……..- немогат да се организират, а нямаше и към кого да се обърнем защото управителката се скри.Казвам го от личен опит.Много съм благодарна на ди джеите, че в този момент поеха нещата в свои ръце и пиоказаха истинският си професионализъм.Гласувам с две ръце за Тошко и Николай Николов.Всичко за което бяхме говорили за програмата, сценария и музикалното оформление на вечерта го изпълниха до най-малкат подробност.
Ако имаш въпроси питай ще ти отговоря с най-голямо удоволствие!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #235 -:
ноември 06, 2008, 10:21:46 »
Цитат на: katya_79 в ноември 05, 2008, 15:19:55
Ако имаш въпроси питай ще ти отговоря с най-голямо удоволствие!
Благодаря, Катя. Писах ти на лични! Ще съм благодарна за всяка информация.
Ели.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #236 -:
ноември 06, 2008, 10:49:00 »
Цитат на: elean в ноември 05, 2008, 14:08:23
Да се разпиша и аз тук
Сватбата ще е началото на май в Резиденция Стария Град. Сега обаче се почва ходене по мъките, щото сме решили всичко да си организираме сами. А живеем в София, постоянно сме в командировки. И да му мислим. Четох 1-2 седмици форума преди да се регистрирам. Търся и записвам по интернет всевъзможни предложения. Но ще съм мноооого благодарна за вашата помощ, мили момичета. Особено що се касае за диджеи, фотографи, видео, сватбени аксесоари/украса, торти (т.е. май всичко
)
Пък и ако аз мога да помогна с нещо - насреща съм.
Ели
Аз също препоръчвам Яков за фотограф, ако е зает, наеми жена му, тя също прави разкошни снимки. За видеото: Краси от ДИТ. Ние поне сме много доволни от него.
За тортата: Попи Мони или нещо от сорта. Италианскиа им крем е разкошен и цените им са много прилични. Другия ми фаворит за торта беше Скалата, но за тях трябва да отидеш да запазиш тортата доста по-рано, имат повече стойки от Попи Мони като че ли. На сладкарница Неделя според мен поне тортите са им доста скъпи в сравнение с другите.
За роклята: Бих ти препоръчала моята шивачка, направи ми прекрасна рокля за много малко пари. Пиши на лични ако те интересува, ще ти дам подробности.
Костюма го взехме от Парушев, много добра цена, качество на материалите и кройка.
За украса: Аз бих препоръчала Ваня Стил. Не съм ги ползвала, но някои момичета от форума я препоръчват. Аз съм се чувала с Ваня по телефона и ми направи добро впечатление. А ако решиш да си я правиш сама магазин РАМ в София е мястото където можеш да намериш доста материали, също в Слънчоглед и Флора Комерс.
Аналогично и за поканите, ако решиш да си ги правиш сама, от същите магазини можеш да се снабдиш с материали.
Друго за момента не се сещам, аз също организирах нашата сватба от София, така че ако имаш нужда от помощ пиши.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #237 -:
ноември 06, 2008, 11:16:47 »
misskapriss, много благодаря за инфото и помощта! Като начален ориентир ми идва много добре. А по-нататък ще питам в детайли
Активен
dantelina
Ентусиаст
Публикации: 52
«
Отговор #238 -:
ноември 06, 2008, 11:23:14 »
еллеан мога да ти препорь4ам сладкарница' Бьтьрфлаи'"
нашата торта е от там беше разкошна
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #239 -:
ноември 06, 2008, 11:24:50 »
dantelina, записвам си и това предложение, благодаря!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...