Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:49:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159305 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: ноември 06, 2008, 11:26:50 »

я аз да ви питам - тази украса за колите откъде се купува/наема?
а също и предложения за букети - предполагам трябва да са 2 - един булчин и един за хвърляне?
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: ноември 06, 2008, 11:35:11 »

моите букети сьщо като на много булки бяха 2
аз си ги порь4ах заедно с украсата за колата от едно магазин4е то4но до централният дом(крьгла зала)
но ина4е има на доста места и по пазарите знам 4е правят хубави букети и украси smile
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: ноември 06, 2008, 15:56:31 »

Тортата си я поръчахме в ресторанта.Беше разкошна и на вкус и на глед.Булченският букет,букета за хвърляне, окрасата на колата и бутонерите си ги поръчах заедно с кумата в един магазин за цветя  Даниела Лефтерова се казва собственичката. Цветята бяха подредени и свежи през цялото време! give_rose
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: ноември 07, 2008, 16:22:21 »

аз поръчах всички украси с живи цветя от четвъртък пазара, а тортата - от раковски, дори и с доставката от 20лв. ми излезна по ок. 1.60лв./парче
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: ноември 12, 2008, 06:27:21 »

Е, нека и аз да похваля нашите хора. Нашата торта беше от една малка сладкарничка на Лаута, но беше повече от прекрасна и страшно вкусна. Дамата е правила много сватбени торти, има дори каталог с торти, от който можеш да правиш и разни комбинации. Нашата беше комбинирана от 2 торти и беше изпълнена точно каквато я искахме smile Гласувам с 2 ръце за нея. За дж също гласувам с 2 ръце- дж Теодор, доста често е наеман в парк-хотел "Империал", наистина си разбира от работата и е много приятен човек smile Сватбата беше в парк-хотел "Империал", и сме страшно доволни, нямаме никакви забележки, всичко беше организирано много добре, празните чинии веднага се махаха от масите, сервитьорите бяха постоянно на линия,  управителката Радина е страхотна и много мила, обясняваше всичко което ни интересува, ако трябва дори по 2-3 пъти, яденето беше много вкусно и всички гости бяха много доволни, сметките бяха точни, гласувам с 2 ръце smile От цветарката не съм доволна, защото букетът ми изобщо не беше като този, който поръчах, въпреки че оставих снимка на букетът, който искам, както и букетът за хвърляне не беше направен добре, но както и да е. Украсата за колата я наехме от едно магазинче за сватбени аксесоари до дома на младоженците, беше изкуствена, но на мен лично много ми хареса, наема се няколко дена преди сватбата и се връща 1-2 дена след сватбата, струваше 20 лв доколкото си спомням и беше с вакуумна гъба. Надявам се да съм помогнала на бъдещите булки smile Пожелавам ви вашата сватба да бъде вашата сватбена приказка smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: ноември 12, 2008, 11:21:06 »

ох, аз малко се позагубих, но просто имам повечко работа напоследък.. А вкъщи като са се заредили едни гости - край няма.. Но тоз уикенд пътувам за Пловдив и се надявам да отхвърлим някоя работа там...Много ми се иска покани да разгледам, но дали работят събота?!? Може и една обиколка из Асеновград да направим. Но ще пишааа! smile
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: ноември 12, 2008, 17:56:26 »

ох, аз малко се позагубих, но просто имам повечко работа напоследък.. А вкъщи като са се заредили едни гости - край няма.. Но тоз уикенд пътувам за Пловдив и се надявам да отхвърлим някоя работа там...Много ми се иска покани да разгледам, но дали работят събота?!? Може и една обиколка из Асеновград да направим. Но ще пишааа! smile
мисля че работят магазините в събота, а за Асеновград- до колкото помня в събота са до 3 часа, а някой не работят но не съм сигурна.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: ноември 12, 2008, 23:56:26 »

Момичета, имам спешна нужда от помощ :HELP:знаете ли някакъв сайт за църквите в Пловдив.
Благодаря предварително give_rose
Активен
sunny
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: ноември 13, 2008, 01:12:53 »

good http://www.mitropolia-plovdiv.org/
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: ноември 13, 2008, 01:27:43 »

Съни мерсиииииииииии give_rose give_rose @}->--Много съм ти задължена.Благодаря още веднъж! Bravo
Активен
sunny
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: ноември 13, 2008, 08:39:26 »

smile :)желая ти повече успех отколкото имах аз със тях. Те така и не ми отговориха на емайла. cray cray
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: ноември 13, 2008, 13:40:41 »

Момичета, случайно да имате отзиви за Новотела?Мисля да сменя ресторанта, че през 2 месеца ми казват различни цени..а не искам и да си представям до юни какво могат да ми кажат.. angry
Днес свеки се обажда окончателно да им каже че оставаме с тях, и те веднага са побързали да и кажат че са вдигнали цените, и са направили нови менюта..а не става въпрос на лев или два...разликата е около 9-10 лв. cray cray cray..
Та сега трябва да търся нов ресторант, защото не искам да натоварвам излишно родителите..
Дайте ми някави предложения за р-т за 150 човека, като изключим Ленинград..че там пък не искали.. angry
Хайде..оплаках ви се..
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: ноември 13, 2008, 13:50:01 »

Аз бях гост на сватба в новотела- 35лв. беше куверта за м.май т.г. ! Иначе е просторно и разположението на масите е мн.добро.Говоря за Бендида.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: ноември 13, 2008, 14:07:38 »

Елфина, мерси много за бързия отговор give_rose
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: ноември 13, 2008, 14:15:00 »

Чувала съм много добри отзиви за Марица!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: