Има ли булки от Сливен? - 2 част
niksha:
cveti браво за късметчетата много са сладни :bravo: . katrin мила била си страхотна булка, като принцеска, сега трябва да пуснеш ще снимки защото само ни подразни.. поне аз изгарям от любопитство.... и пак поздравления била си раскошна. Сега да ви попитам за срещичката... казваите кога ви е удобно , давайте предложения и така ще видим кой ден е най - удачен за всички.... аз съм съгласна по всяко едно време така , че останалите мацки които са по заети да казват кога им е удобно
mimiiordanova:
Здравейте момиченца-кокиченца :P
Цвети, браво!
Бори, тук съм си. Тъкмо си гледам лентичката, че вече е на 9-то квадратче *YAHOO* Много скоро ще гушкам малкия юнак *INLOVE* Чувствам се добре, започна вече да ми тежи. Още не съм решила как ще раждам.
Даниелка, в коя седмица си? Не се притеснявай, скоро ще отшуми това неразположение и ще си се насладиш на бременността. При мен не е имало такива проблеми, други бяха моите, но то сама си ги причинявах май, ами да паника съм си =]
Катрин, аз вече съм гледала някой снимки от сватбата ви :girl_wink: Наистина си много красива булка, като принцеса :bravo:
Майче, радвам се, че сте добре! Бебчо значи си расте с пълни сили, нека така да е! Вие в Германия ли ще го гледате?
Ники, ти докъде стигна, сигурно вече всичко е готово?
За срещата решавайте вие, защото аз не работя и за мен няма значение деня. Имам качени няколко снимки в галерията с покупки за бебчо, ако искате може да ги видите ;)
Лека и спокойна седмица на всички, и дано се видим тия дни!
maj4eto:
Миме ми то наистина не останало вече :) още малко и ще го гушкаш малкото бебоче :)
Ние ще сме си в Германия-поне още 1-2 години,а и тук съм си осигурена и всичко се поема от здравната каса :) А още нищо не съм купувала,че тук е едно време-студено и сняг вали...и само за малко излизам и не ми се обикаля...
bori:
:bravo:на момичетата!Много ме зарадвахте колко сте активни!
Миме,само пробвам да видя да не те е изненадал по-скоро малкия юнак!Нямам търпение вече да се появи!Така се радвам!Аз дано съм здрава,предчувствам,че ще съм тройно по-голяма паника :P
Даниелка,какво да ти кажа за позитивизма! :girlhide:Старая се!Понякога се получава,друг път-не!Ама по-добре да сме с усмивки,по-лесно се разрешават проблемите!Не се притеснявай за гаденето,при всеки такъв случай си спомняй,че това е "най-благословения" подарък,не може да не напомня за себе си,с характерче ще е мъника!
Майче,колко бързо минава времето!Супер 5-ти месец!Важното е ,че проблемните дни са зад гърба ти и сега може да се радвате на все по-голямото коремче!
Катрин,разкошна си била,принцеса,ама и мъжлето е готино!Какъв голям и красив букет(много обичам красивите букети).
Ники,много съм разсеяна понякога.Някъде след месец беше твоята датичка,нали?Спокойно да се насладиш на всички моменти по подготовката!
Чао и много :) и :good_luck:
Вили:
Katrin, много си красива, ще чакаме още снимки, че с тези само ни подразни любопитството ;)
Миме, много са сладки бебешките нещица, които сте купили. Бебчо със здраве да си ги носи, то не остана много, сигурно вече тръпнеш в очакване.
Даниелка, пожелвам ти една лека бременност, дано гаденето отмине по-скоро. Няма начин, важното е, че е за хубаво.
cveti, много са хубави късметчетата, а и важното е, че са твое лично произведение. Хубаво е, когато човек има време да си ги измайстори сам. Жалко, че аз не разполагах с никакво такова и всичко трябваше да купувам.
niksha, остава много малко време, започна ли да те тресе вече предсватбената треска? То май в последните дни е най-голямото напрежение, поне при мен беше така, голямо тичане беше насам-натам.
А за срещата, казвайте кога можете, дано да имам възможността този път и аз да дойда.
Спорна седмица на всички! :danceg:
Навигация
[0] Списък на темите