Има ли булки от Сливен? - 2 част

(1/93) > >>

maria_lakova:
Има ли булки от Сливен?

daniela_sl:
Момичета вече съм госпожа Костовааа! *YAHOO* *YAHOO*
Днес вече съм на работа и ужасно ми се спи,но няма как!
Съжалявам,че нямах възможност да Ви пиша тези дни,но спях при родителите ми,а там нямам интернет.Благодаря на всички за топлите думи,много се радвам,че сте били със мен през цялото това време :bravo: :bravo:
Ще Ви разкажа подробно всичко,но може би малко по късно,че сега наистина трябва да сядам дА РАБОТЯ :\
Искам само да Ви кажа,че беше една страхотна сватба и даже да си призная надмина очакванията ми! *THUMBS*
Много съм щастлива,всичко мина повече от перфектно!И времето беше със нас,не капна капчица дори......
но затова малко по късно......

maj4eto:
честито миличка :bravo: :bravo: :bravo: Още много дълги години изпълнени с безкрайна лиубов ви желая :weddingday: :twohearts:
Ще чакаме подробности от големия ден и много снимки  :)

bandidi:
Честито Даниелка, вече госпожа Костова :) За годините напред много любов, здраве, разбирателство и най-важното да се правите щастливи. Сигурна съм, че всичко е било повече от добре, та вие сте такива сериозни форумци:) Чакаме снимки и подробности!
Dginger, едва днес ти разгледах албума, много красива булка си наистина, свежа и усмихната. 

niksha:
Честито миличка желая ти дълъг и щастлив семеен живот  @}->-- . А какво ти казах относно времето видя ли че беше хубаво.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница