Има ли булки от Сливен? - 2 част
cvetito:
vilence няма проблем ;) при мен нещата напредват бавничко, :[ но сигорно :bravo: Сътворила съм си някои нещица.Може да хвърлите едно око ;) и да кажете какво мислите :) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308918 паролата е : ruseva
bori:
:bravo:Цвети!
Напредваш,но и ти си нощна птичка като мен :)Стоиш до 1 часа.Много са сладурски ,особено бонбончетата.Знае ли човек някой ден може и с това да се занимаваш,удава ти се.Иначе имаш доста време и спокойно можеш да се занимаваш с такива нещица.Удоволствието е много по-голямо,че ти си го правил,а не е купено наготово.Идеята за поканите ни си беше наша-халките на тях са нашите,цветето е мой подарък от милото,платовете аз ги купувах.Мъжлето се поти над тях сума ти часове.Може да имат доста кусури от професионална гледна точка,но на нас двамата много са си готини и знаем какво ни е трябвало да ги направим.Когато вложиш свои сили е най-сладко!Дерзай!
Ами от нас зависи за срещичка през празничните дни и от плановете ни разбира се.Дано успеем да се видим! :)
Катрин и аз чакам с нетърпение снимките.Качи поне 1,2 от приятели.Винаги можеш да ги махнеш.Друго е да ви видим като младоженци ;)Аз също доста чаках за видео,иначе снимки получих от фотографа още в деня.После имаше и още.
Аз съм най-несериозния човек за снимките от сватбата.От сумати време ще вадя още за албума ни и за близките.Само си се хокам и все други неща ми въртят главата.Но има и някои от приятели,които са готини,но трябва да се барнат на фотошоп,а като няма време:)Така че има и по-тежки случаи:)
Мимка,къде се изгуби,как си?
Натали,расте ли малката кукличка?
Как сте,бременните момичета?Надявам се,че сте супер,нищо че напоследък по-редичко се включвате!
Весела и ползотворна седмичка на всички!
daniela_sl:
Здравейте Бубки!
Бори шапка ти свалям,не се познаваме ,но ми изглеждаш страшно позитивен човек :bravo:,а и така като гледам си една от най-активните във нашата темичка :)
При мен новото е,че ми е страшно лошо,постоянно ми се гади,като отида на работа се чудя къде да се подпра за да си почина,избива ме постоянно на сън и така..........
Записах си час при Михайлова,но моля представете си направлението ми е от 17.11,а тя ще ме приеме чак на 11.12,мисля че не ми се чака до тогава и май ще отида при нея на частно....
Успешен ден от мен! @}->--
katrin_sl:
Момичета, сложих няколко снимки в галерията и албума. Не са от най-хубавите, но какво да се прави, ще почакам още малко. Аз снимките ги имам на хартия, но тях не мога да ги кача тук.
Цвети, много сладки късметчета. :bravo: :bravo: :bravo:
maj4eto:
Здравейте момичета :) Даниела,как съм пропуснала че ще си имаш бебче ohmy честито и от мен и една лека бременност ти желая @}->-- а гаденето и то ще отмине,а и е за хубава кауза ;)
Цвети страхотни са тия нещица :bravo:
катрин мерси че се смили над нас :)-много сте красиви и двамата :bravo: и с нетърпение очаквам още снимки.
Аз съм си добре-даже супер :) -коремчо си расте и много му се радваме с Мишо :) А като си помисля че вече съм в 5-я и немога да повярвам как лети времето O_O Иначе всее още си ходя на работа,но януари спивам и съм си вкъщи =]
Ами това от мен за сега-лек деен ви жеая и да се обличате топло :)
Навигация
[0] Списък на темите