Има ли булки от Сливен? - 2 част
cvetito:
lori благодаря ти много за хубавите думи :[много си мила наистина :)Малко са ми аматьорски нещицата, *db* но както казваш, когато си ги прави сам човек и е със желание удоволствието е много по-голямо.Късно вечер ми идва музата ;)
vilence благодаря ти много @}->-- А аз все си мисля,че прекалено рано започвам с подготовката си.Но така всякаш по-дълго време ще усещам сватбената тръпка :girlhide:
mimeto_ благодаря ти @}->-- Вече си на финалната права още малко и ще гушкаш малко,сладко бебче
nikisha благодаря ти @}->--
maj4eto благодаря @}->-- Има още малко време до месец януари и ще се отдадеш на почивка
katrin-sl благодаря ти @}->-- Много сте сладки и двамата на снимките. Като принц и принцеса сте….Великолепни Ще се радвам да разгледам още
daniela_sl .много неприятно,че така ти се гади Можеш в такива моменти да си мислиш, какво сладко съсдание ще си имате
Благодаря още веднъж на всички ви момичета.Радостта сега ми е по-голяма щом и на вас ви допадат нещицата ми.Обещавам скоро да кача още :bravo: +:-)
Лека седмица на всички *THUMBS*
Mariqnkata:
Привет и от мен. Няколко дни ме нямаше и като реших да погледна тук :look: се очаровах колко активни сте били. :bravo: На всички бъдещи мамчета лека бременност и да се радвате на едни здрави и много красиви :baby_sleep:.
Ние последно решихме сватбата да е на 30.05. Ходих до Общината да запазвам датичка и ми казаха че малко съм подранила. Ама какво да се прави, мерак :[
Иначе с подготовката, не съм започнала, въпреки че всико е в главата ми като идея.
За срещата и аз съм ЗА *db* само кажете кога.
Спорна седмица от мен на всички :*
katrin_sl:
Благодаря на всички, за милите думи. Разбира се, че ще ви пусна още снимчици - имайте малко търпение. Трябва да ги намаля малко, че не се качват.
bandidi:
Здравейте, Момичета. За съжаление и тази седмица няма да мога за срещичката.На изпит съм и трябва да чета. Ако не се състои лично поемам организацията за следващата седмица:)
Цвети, изпрати ми мейла си, за ти пусна обещаното.Лек ден на всички!
bori:
Момичета за тази събота по всяка верочтност и аз няма да мога.Очертава се да пътуваме за Пловдив.Не сме ходили скоро и доста съм се затъжила за всички близки и най-вече за двете малки калпазанки племенничките.А става трудно да намерим 2 дни ,в които да почивам и да няма други задачки.Съжалявам за което и се надявам да се видим скоро!
Диде,стискам палци за изпита!Успех!
Хубава вечер на всички!
Навигация
[0] Списък на темите