Бургас - 2 част
moiatasvatba:
Малко странна работа, во при положение, че си толкова доволна няма какво да му се чудим, важното е купон да става!
KlaraFina:
Здравейте момичета, имах такава интензивна седмица в Бургас, че още не мога да се опомня.
Мога отново да дам пълния си глас за агенция Диаманти и в частност Венелина, която за пореден път ни убеди в професионализма си и в това, че знае как се работи с клиенти. Отдели ни необходимото внимание, дойде дори и в Созопол, за да огледа ресторанта и мястото на ритуала. Единствено съжалявам, че не се доразбрахме навреме с нея и не я ангажирахме с цялостната организация на сватбата. Истинско удоволствие е да се работи с нея.
Другото ни интересно преживяване беше срещата ни с фотото и видеото. Който е на тази вълна и е заинтересован може да ми пише на лични, определено имам какво да разкажа. То направо е достойно за отделна тема, но ще се въздържа до сватбата.
Искам да ви питам как са сватбените торти на сладкарници Роза и освен Захаро, които са най-споменаваните във форума, кои други фирми правят вкусни сватбени торти?
ina_lemon:
Мотя беше от МАРС. Готина беше по мнението на хората, хубава на външен вид, като цена също доколкото си спомням.
skylife:
И в Неделя са им хубави тортите. Ама за цени =]
Diavolitsa:
КлараФина Диаманти работят с "Амадеус". Знам че тортите им с виенски крем са невероятно вкусни. Виж за външен вид не съм ги гледала.
Навигация
[0] Списък на темите