Бургас - 2 част
maria_lakova:
Бургас! - 1 част
-Ади-:
skylife,виждам,че тортичките са ти от Захаро и искам да те питам ти в Бургас ли си ги поръча или ходи до цеха им?
Защото някъде бях чела,че каталога в цеха им е много по-голям!
Ще съм ти благодарна ако споделиш и твоето мнение! @}->--
И друго,което искам да те попитам те имат ли официален сайт?
Diavolitsa:
Skylife страхотни са ти пастичките (без...... :P). Колко ти излиза бройката? А каква ще е голямата торта?
skylife:
Ами сега, сайта е http://www.zaharo.info/main.php?page=aboutus. Ходихме и в Бургас, и в Поморие, и да - в Поморие имат по- голям избор, защото ти вадят едни каталози, които ги няма в Бургас. И (както споделих някъде), почти всички яки торти, които съм виждала по чуждите сайтове ги имаше в тези каталози. Ние си харесахме тортата от такъв каталог. Имам я снимана в телефона и ве се каня да сваля снимката, но ако не забравя ще я сваля утре.
За пастите по принцип казаха, че ще излезе около 2 лв./ бр., но сега казаха че ще излезе малко по- скъпо - 2.20 на брой. И все пак - 100 бр. + тортата ще ми се вържат около 300лв., което все пак продължавам да смятам че е нормално.
И пламик - да, поне нямат мечешко ..... 8P 8P 8P което е добре. Както сигурно подозирате - баба ми реши, че са МНОООООГО голями, на майка ми роовият шоколад отгоре и бил МНОООГО ароматен, а на любимият не му хареса крема (който по принцип няма да е такъв, ама айде...). Пък на мен си ми хаеса много. И даже беше останало малко от тортата и стоя цяла вечер отвън та до към 17.00 днес и шоколада не се беше размекнал, което ми беше притеснението. Че все пак август ще е доста жегаво. Та тъй с мойта торта *THUMBS*
desy:
Здравейте и от мен!
Тортичките са ти страхотни. Моят любим е от Поморие и от както съм с него за всеки повод, който имаме ние или наши приятели поръчваме торти от Захора. Винаги са били страхотни и са правили всякакви окраси, които сме искали.
Ние също от там ще си поръчваме тортата, но все още не сме стигнали до там.
Един страничен въпрос: може ли да ми кажете колко време преди сватбата е нормално да изпратиш поканите, защото ние много се чудим?
Навигация
[0] Списък на темите