Бургас - 2 част
desy:
Здравейте!
Аз както вече съм писала съм от Стара Загора, но половинката ми е от Поморие и сватбата ще бъде там.
Относно DJ - мога да кажа, че аз ще викам един от Стара Загора, който е невероятен. На няколко места в Бургас по сватбени агенции и приятели казах, че искам някой като него и всички, които го знаеха казаха, че няма толкова добър.
Момиче невероятен е води цялата програма. Така че ако някой реши мога да го свържа с него. Моята сватба лично е на 21.09, но той ми беше и на бала преди години и на няколко сватби на мои познати - просто е страхотен. Мога да дам и видео от сватба с него, но незнам как да пусна тук за видите.
stefanneli:
desy моля те пиши ми как се казва и колко струва :)
desy:
Здравей!
Казва се Ники Колев.
Относно цената - на мен ми струва за пет часа 720.00 лв. + транспорта, ако остане повече време за всеки завършен час по 50.00 лв. Те са двама човека - като единият е DJ, а Ники Колев се явява като конферансие.
Наистина си струва парите.
Забравих да кажа, че ако има две сватби в Бургас - дневна и нощна в един и същи ден тарифата е със 120.00 лв. по - ниска.
Например, ако някой има сватба на 21.09 , както мен, но дневна (защото моята е нощна) ще ни вземе по 600.00 лв.
Ако някой иска може да ми пиши да ги съчетаем с моята. Като казвам, че дневната сватба може и да е на по-ниска цена - не съм питала. Аз си плащам пътните, така че ще му плати само хонорара.
moiatasvatba:
Е, това означава на практика, че въпросния Ники Колев е водещ, а не ди джей, щом вървят в комплект
desy:
той е и Dj, но тъй като се явява и водещ има и друг човек с него. Те винаги са двамата в комплект. Той не поема поръчки само за водещ.
Навигация
[0] Списък на темите