Бургас - 2 част
ina_lemon:
Ами така, на Амадеус тортите са готини, но лично на мен ми идват доста тежки.Доколкото знам, може да се направи почти всяко нещо, което хората поискат като външен вид и изработка.Но трябва да се отиде и да се говори все пак.
skylife:
Мацки, имам нужда от помощ - дойде времето да си търсим костюм. Харесали сме си те този. Четох темичката за мъжките костюми, ама не ми помогна особено (с изключение на това, че костюмът е от там). Та я кажете в Бургас де може да се намери нещо подобно? Дори и малко по-скъп да е? Или пък - някой добър шивач на мъжки работи?
KlaraFina:
Костюма определено си го бива.
Ние търсихме елек и фишу, в един магазин в София ни предложиха едни дето бяха направо смешни. Съветвам те да си ги ушиете. Вие нали живеете в София. Информацията ми е малко стара, но преди няколко години знам със сигурност, че Агресия, шиеха костюми по поръчка със първокачествени платове и всякакви модели. Може там да проверите или в други фирми, които шият мъжки костюми.
didda:
Аз ще си поръчвм тортата в Амадеус. Вчера ходих да се срещна със собственичката, за да и покажа какъв модел искам. Днес и майстора-сладкар ще я види и ще си каже вещото мнение 8P.
Но госпожата се притесняваше, че е много тежка тортата и долният пласт ще поддаде :huh:
Иначе, ето го модела:
skylife:
Ами аз не съм сигурна дали това няма някоя "скрита" поставка. Защото иначе наистина май- долният пласт се хлътне. Тя нашата сладкарка се притесняваше за моите пасти, че ще хлътхат, ако не са покрити с шоколад (за да са твърди), дето пастите са ню-ню, пък смятай за цялата торта...
Навигация
[0] Списък на темите