Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част
roumyana:
това с благодарствен текст към гостите е добра идея!
ние ще имаме тейбъл картички и може ,ако са по-големи на гърба да пише нещо мило.
gostenka_82:
romyana, до сега не съм била на сватба, на която да са ми подарили подаръче, даже, като разбрах от мои познати, че се подарявали се зачудих ЗАЩО?
нито съм се обидила, нито пък би ми направило впечатление
не смятам, че гостите ти ще се обидят, че не им подаряваш нещичко.
аз лично смятам, че самата покана, дори устна, да присъствам на един толкова личен празник е достатъчен подарък
hristi:
до сега на всичките сватби на които съм била са ми подарявали подаръчета.............,но всеки трябва да го направи така както на него му харесва............защо да правиш нещо на сила или да подариш нещо без грам емоция...........за нашите подаръчета вложих много и от себе си -просто защото ми беше адски приятно и го правех с огромно желание............
gostenka_82:
hristi,
не вярвам някой от гостите да се почувства пренебрегнат, че няма подаръци на сватбата
хората идват, за да се повеселят, да споделят този мил момент
нима допреди 2 год., когато не се подаряваха подаръци гостите са се обиждали?
това е нов обичай и не е традиционен за българските сватби,
всеки си има причини относно това да го включи ли в сватбеното си тържество, или не
ако на тези сватби не са ти подарявали подаръчета, щеше ли да се почувстваш пренебрегната или обидена?
идеята ми е, че това не е толкова важно за самите гости, което всъщност е и основното притеснение на румяна
иначе, аз лично съм ЗА подаръчетата като мил жест към моите гости
извинявай, ако съм те засегнала
hristi:
не си ме засегнала...................всъщност аз просто исках да кажа че ако не мислиш че е нужно да има подаръчета по добре да няма а не да го правиш само за да отбиеш номера! @}->--
Навигация
[0] Списък на темите