Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част
gucci:
На нашата сватба също нямаше подаръчета и то не защото не мога да си направя доста неща или не мога да купя а просто защото аз този обичай не го разбирам.Не виждам смисъла от тези подаръчета.Това както и всичко в сватбата дали ще има или не е преценка на младоженците и в днешно време няма нищо задължително.На кой каквото му харесва и каквото може да си позволи.
ellie_bellie:
roumyana, в никакъв случай не бих се засегнала, ако няма подарък. Аз не съм ходила на кой знае колко сватби, но да ти кажа аз лично на тези неща не обръщам внимание. Не ги пазя, защото имам проблем със събиране на джунджурии вкъщи и предпочитам да ги нямам изобщо. Това с тейбъл картичките и написването на 2 благодарствени реда отзад ми се струва съвсем адекватно.
Не се притеснявай излишно и направи така, както ти идва отвътре. @}->--
gostenka_82:
Цитат на: ellie_bellie в юни 06, 2008, 19:23:16
roumyana, в никакъв случай не бих се засегнала, ако няма подарък. Аз не съм ходила на кой знае колко сватби, но да ти кажа аз лично на тези неща не обръщам внимание. Не ги пазя, защото имам проблем със събиране на джунджурии вкъщи и предпочитам да ги нямам изобщо. Това с тейбъл картичките и написването на 2 благодарствени реда отзад ми се струва съвсем адекватно.
Не се притеснявай излишно и направи така, както ти идва отвътре. @}->--
*THUMBS*
и аз така мисля, не се тревожи излишно
както ти си преценила, така направи
гостите идват, не заради малкото подаръче, а заради твоят и на бъдещия ти съпруг празник!!!!!!!!!
kleo_20:
Мила това бяха точно моите подаръчета с точно този текст за благодарност към гостите @}->--много им се радвам и до днес!много добър избор направих
gostenka_82:
здравейте,
сега ще ви пусна и моите прахосъбирачки, които харесах
сомж няма да имат перличките и ще сложим една джаджа, която е мн тънка и стърчи нагоре с цел да се сложът тейбъл картичките на тях
Навигация
[0] Списък на темите