Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част

<< < (9/87) > >>

КатиНка:
Явно съм от малкото хора, които си имат рафтче вкъщи със сватбени спомени от приятели и си гледам всичко често и си спомням за техния ден. Повечето даваха и снимки или пък ние сме си купили от фотографите, които понякога нахално ги продават ... но си е спомен  *THUMBS* Пазя си и късметчетата, които хвърлят и цветчетата, с които са ме закичвали. Може би е сантиментално, но на мен това рафтче ми носи много положителни мисли и приятни спомени  :)

Капризче:
Кате, и аз си пазя нещицата от сватбите на коите сме ходили, и снимки, и късметчета и подаръчета. И ми става готино като си ги гледкам. Но дори и да не получа подарък на някоя сватба не бих се разсърдила на младоженците, че не са го предвидили.  :girl_wink:

milenium80:
Roumyana аз също до последно се чудех да има ли подарък и какъв да те той, защото определено не ми допадат керамичните фигурки. Спряхме се на вариант снимка, но в никакъв случай не бих се обидила ако на сватба не получа подарък. Самата покана гостите да споделят този хубав ден с вас е достатъчно голям подарък според мен. Успех мила и действай смело *THUMBS*

Mila_:
Аз също не бих се обидила ако няма подаръчета! Както е писала inaxastra това е наскоро навлязла традиция и според мен замества традиционното закичване! Аз за сега съм се спряла на тези папирусчета, а и идеята за лотариен билет вътре ми се струва добре.

Mila_:
А вътре посланието да е нещо такова

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница